0

Търсим най-подходящите продукти за вас

MyStock.bg

Стани наш Партньор
Вход / Регистрация

Инверторен Климатик TCL, серия Fresh In, A+++, TAC-12CHSD/FAI, 12000 BTU

Модел: TAC-12CHSD/FAI В Наличност
1800.00 лв.

Добави в любими

 Със стоков кредит он TBI
  Със стоков кредит он БНП Париба  Купи сега, плати после с Мокка

Може да е при Вас до: 29.07.2024

Доставка
Цена за доставка: 55лв

 

FreshIN+

Отличаващ се с патентования дизайн на отвора за свеж въздух, климатикът TCL ще ви уведоми, когато в стаята ви влезе свеж въздух и ще го насочи през горния панел.

 

 

Температурен баланс

След като свежият въздух влезе вътре през топлообменника, той ще се охлади или загрее и ще излезе при същата вътрешна температура с прецизен контрол от ±0,5°C, за да се избегнат неудобни температурни колебания.

 

 

Въздушен мотор

С високомощния въздушен двигател, климатикът FreshIN може да донесе до 60 m3 FreshIN на час, лесно може да задоволи нуждите на повечето видове закрити помещения.

 

 

Филтър QuadruPuri

Пресният въздух ще преминава през четворни филтри за пречистване, включително предварителен филтър, антибактериален слой със сребърни йони, високоефективен HEPA филтър и филтър с висока плътност, за да се осигури ефективно пречистване на въздуха.

 

 

360° въздушен поток

Иновативният дизайн на голямата клапа с движение на 360° осигурява въздух с широк ъгъл, който се разпределя във всеки ъгъл на стаята по гъвкав и равномерен начин за цялото пространство.

 

 

IOT Wifi контрол

Контролирайте температурата в къщата по всяко време и навсякъде чрез приложението TCL Home или чрез прости гласови команди*. *Свързване със смарт телевизор, смартфон или звукова лента Alexa чрез TCL HOME или Google Assistant.

 

 

Нежен въздушен поток

Насладете се на по-комфортно охлаждане с режима Gentle Breeze. До 1422 микродупки създават мек ламинарен въздушен поток. Избягвайте директното и силно студено течение и отключете горното охлаждане.

 

 

Бързо нагряване и охлаждане

Високочестотният компресор TCL осигурява по-бърз комфорт, въздухът се доставя до 18 ℃ само за 30 секунди или до 40 ℃ само за 60 секунди*. Включете, регулирайте температурата си и се насладете на по-бързо охлаждане. *Данните се прилагат за някои модели инвертори.

 

 

Интензивно почистване

От замразяване, размразяване, сушене до стерилизация. Deep Clean използва водни молекули от въздуха, за да премахне прах, мръсотия и други примеси. Автоматичната програма е ефективна, лесна и превъзходен начин да се насладите на по-чист въздух - само с натискане на бутон.

 

 

Лесен за почистване

Климатикът TCL е проектиран с интуитивна концепция за почистване.4-те ключови компонента: филтърът, лопатките, плочата и амортисьорът могат лесно да се разглобят за ръчно почистване и след това лесно да се сглобят отново.

 

 

3D въздушен поток

TCL 3D въздушният поток има автоматична хоризонтална посока на движение и също се движи автоматично вертикално. Осигурява по-комфортен въздушен поток, избягва издухването на въздух директно върху кожата и разпределя въздушния поток равномерно.

 

Еко режим

Режимът Eco TCL ви позволява да охлаждате или отоплявате по-ефективно. Намалява консумацията на енергия, спестява сметки за електроенергия и поддържа нисък температурен диапазон.

  

Интелигентен инвертор

С TCL Smart Inverter спестете пари и се насладете на енергийна ефективност. С икономия на енергия до 60%, Smart Inverter помага за по-бързо достигане на зададената температура, като охлажда въздуха до 18 ℃ за 30 секунди и го загрява до 40 ℃ за 60 секунди и поддържа температурата стабилна в ±1 ℃.

  

ЧУВСТВАМ

I FEEL е температурен сензор, вграден в дистанционното управление на TCL. Когато е активиран, модулът ще поддържа избраната температура на мястото, където се намира дистанционното управление. I FEEL ще ви позволи да контролирате температурата по-прецизно, където и да сте във вашето пространство, с дистанционното управление на TCL близо до вас.

  

4D въздушен поток

4-посочният въздушен поток предлага до 72 ъгъла на подаване на въздух за прецизно и по-комфортно охлаждане в голямо вътрешно пространство.

  

 

 

Спящ режим

С режим TCL Sleep, климатикът автоматично ще регулира температурата и скоростта на вентилатора, за да направи стаята по-тиха, приятна и комфортна през нощта. За спокоен и дълбок сън по време на 10-часов цикъл.

 

 

Напомняне за почистване на филтъра

Създаден да ви напомня, когато е време да почистите филтъра. Това напомняне се появява на дисплея на климатика TCL или в приложението TCL HOME.

Сезонен коефицент на охлаждане SEER: 8.5
Сезонен коефицент на затопляне SCOP: 5.1
Ниво на шум (dB): 22 dB
Захранващо напрежение (V): 220 V
240 V
Капацитет охлаждане: 5.1 kWh
Място за монтиране: Стена
Основен капацитет: 12000 BTU
Енергийна ефективност при отопление: Клас A++
Енергийна ефективност при охлаждане: Клас A+++

Важно: ако продуктът отговаря на описанието, но има технически проблем, моля, следвайте стъпките, описани в таб „Гаранционни условия“. Ако сте получили продукт, който не съответства на описанието, или сте получили грешен продукт, моля, първо задължително заявете искане за връщане през профила си. След това свържете се с търговеца на имейл:  [email protected]   . За предпочитане е контакта с търговеца да се осъществи по електронен път с оглед на по-лесна комуникация, размяна на документи, удостоверяване на документи и т.н.

Ако сте получили функциониращ продукт, отговарящ на описанието, но желаете да се възползвате от правото си да го върнете в рамките на 14 дни, моля, следвайте стъпките по-долу.

  1. Попълнете искане за връщане през профила си в MyStock платформата. След това незабавно изпратете следните данни на имейл [email protected] :

- Номер на поръчка

- Дата на получаване на продукта

- Имена на клиент

- Телефон за връзка

- Сканирани  документи удостоверяващи покупка и плащане (фактура, разписка от куриер за паричен превод)

- При желание от Ваша страна, можете да посочите причина за връщане

След това Търговеца незабавно ще одобри искането ви за връщане през платформата на MyStock по електронен път за което ще получите известие на електронната си поща..

  1. След одобряване на искането ви за връщане от Търговеца, незабавно изпратете продукта на адрес:

ПловдивбулКоматевско шосе 91

за РЕМИ ДЕЛУКС ЕООД

тел: 0883 221181

Предпочитан куриерЕКОНТ

 

 

Пратката трябва да съдържа оригинал на документ за плащане на сумата, и трябва да е  изпратена от името на документа за плащане..

Моля, имайте предвид, че транспортните разходи за връщане на продукта са за Ваша сметка.

 

Полезна информация:

 

Потребителят има право, съгласно чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите, да се откаже от получената стока в срок от 14 (четиринадесет) дни от датата на получаване на стоката, без да дължи обезщетение или неустойка. В този случай РЕМИ ДЕЛУКС ЕООД ще възстанови на потребителя заплатените от него суми не по-късно от 14 дни, считано от датата, на която потребителят е упражнил правото си да се откаже от стоката, съгласно чл. 55, ал. 6 от Закона за защита на потребителите. Законовия срок за връщане на продуктите е валиден само за физически лица( потребители според закона). Юридически лица нямат право на връщане на стоки след заплащане на продукта.

Потребителят е длъжен да съхранява получените от РЕМИ ДЕЛУКС ЕООД стоки, тяхното качество и безопасност по време на срока по чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите. За да бъдат върнати обратно закупените продукти, задължително условие е те да бъдат в изряден търговски вид, в работещо състояние,  без да са използвани и без да е нарушена целостта на опаковката. Продуктите трябва да отговарят на вида, в който са получени от потребителя.

На основание чл.55,ал.4 от ЗЗП в следните случаи Търговецът възстановява на Ползвателя намалена стойност на закупена стока:

ТЪРГОВЕЦЪТ  отбива от заплатената сума 20%  и възстановява на ПОЛЗВАТЕЛЯ остатъчната стойност, включително разходите по доставка, когато стоката е върната в лош търговски вид( нарушена или липсваща опаковка, видими следи от използване.).

Търговеца отбива 20% от стойността на артикула и когато той е използван от Ползвателя. Търговеца си запазва правото да откаже ИЗЦЯЛО възстановяване на сума ако сметне, че състоянието не продукта е крайно незадоволително или уреда не работи изцяло или отчасти, или има липсващи части или аксесоари.

Всички суми по върнати продукти с възстановяване на сума се възстановяват по банков път по сметка , посочена от Потребителя в искането за връщане пуснато в MyStock системата. Търговеца не възстановява суми със заплащане при получаване.

 

При връщане на закупена стока по желание на клиента съгласно чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите, транспортните разходи са за сметка на клиента.

Ако установите при самото получаване на стока, че тя е с нарушена или разкъсана опаковка поради неправилно транспортиране, ако е в неработещо състояние или има липси, спуквания, счупване по артикулите, липсващи документи -  рекламацията и застраховката ще бъде уважена само в присъствието на куриера в момента на предаване на пратката. В този случай, моля, незабавно се свържете с нас и/или откажете да приемете стоката. Рекламацията се удостоверява със забележка в товарителницата на куриера. Изготвя се протокол, в който е описано констатираното състояние на пратката, техническото състояние и опаковката й. В случай че приемете пратката на своя отговорност и не предявите своите претенции пред куриера, рекламацията ще се счете за недействителна и се приема, че със заплащането на стоката вие се съгласявате, че приемате пратката в изряден вид, в работещо състояние, без забележки, без липсващи части или документи. Всеки клиент има право на преглед и тест на пратката преди заплащане , с изключение на хигиенните продукти които поради естеството си не подлежат на тест, а само на преглед преди заплащане. Дори да няма пусната опция за преглед или тест- Потребителя има право да заяви това си право пред Куриера, който ще се свърже с Търговеца и ще изиска активирането на тази опция.

Продукти свързани с личната хигиена като: фотоепилатори, масажори,  и всички в описанието на които е записано, че са свързани с лична хигиена и защита на здравето не подлежат на връщане след тяхното заплащане и разопаковане . Тези продукти се изпращат до клиента запечатани с печат на Търговеца Партньора. Нарушаването на печата или неговото премахване се счита за разопаковане и продуктите не могат да бъдат върнати в този случай.

Фирмата работи само с Еконт и доставката се извършва само с Еконт. Ако Потребителя желае доставка с друг куриер- той заплаща цената на доставката според тарифите на избрания куриер. Безплатната доставка е само с Еконт, с който имаме сключен договор.
* Има фиксирани такси за доставката за по тежки продукти,  която ще Ви се визуализира в количката. 
- За поръчка на Преносими климатици - доставката е 25 лв. 
* За поръчка на климатици 12 000 BTU - доставката до офис е 55 лв 
* За поръчка на климатици 18 000 BTU - доставката до офис е 75 лв 
* За поръчка на климатици 25 000 BTU - доставката до офис е 100 лв 
* За достаква до адрес за клитаците се уточнява след направена поръчка. 
* Получавате и безплатна доставка на подбрани продукти.Няма намерени ревюта

Да! Изпращайте ми изключителни оферти, уникални идеи за подаръци и персонализирани съвети за пазаруване и продажба в myStock.