0

Търсим най-подходящите продукти за вас

MyStock.bg

Стани наш Партньор
Вход / Регистрация
Покупка чрез TBI
60 месеца гаранция

Инверторен климатик Toshiba RAS-B10E2KVG-E/RAS-10E2AVG-E YUKAI, 10000 BTU, Клас A++

Модел: ToshibaRAS-B10E2KVG-E/RAS-10E2AVG-EYUKAI В Наличност
1199.00 лв.
1450.00 лв.

Добави в любими

 Със стоков кредит он TBI
 Купи сега, плати после с Мокка

Може да е при Вас до: 22.07.2024

Доставка
Цена за доставка: 30лв

Офертата е валидна до 14.07.2024г. или до изчерпване на количествата.

Инверторният климатик Toshiba RAS-B10E2KVG-E/RAS-10E2AVG-E YUKAI е перфектното решение за климатизация на вашия дом или офис. С капацитет от 10000 BTU, този модел е способен да осигури ефективно охлаждане и отопление в помещения с различни размери, като гарантира комфорт през цялата година.

Основни характеристики:

  • Висока енергийна ефективност: Клас A++ за енергийна ефективност, което означава по-ниски разходи за електроенергия и по-малко въздействие върху околната среда.
  • Инверторна технология: Благодарение на инверторната технология, климатикът работи по-тихо, по-ефективно и поддържа по-стабилна температура в сравнение с традиционните модели.
  • Компактни размери и модерен дизайн: Изчистените линии и компактните размери на този климатик го правят идеален за всяко пространство, добавяйки елегантност към вашия интериор.
  • Тих режим на работа: Със своя нисък шумов профил, този климатик е идеален за спални и други тихи помещения, където спокойствието е приоритет.
  • Разширени функции за комфорт: Функции като таймер, нощен режим и автоматичен рестарт улесняват използването и увеличават удобството за потребителя.
  • Антибактериален филтър: Вграденият филтър осигурява по-чист и здравословен въздух, като премахва прах, бактерии и други замърсители.

Спецификации:

  • Модел: RAS-B10E2KVG-E/RAS-10E2AVG-E YUKAI
  • Капацитет: 10000 BTU
  • Енергиен клас: A++
  • Тип: Инверторен климатик

Изберете инверторния климатик Toshiba YUKAI за надеждна и ефективна климатизация, която ще ви осигури комфорт и спокойствие през цялата година.

Unité intérieure mural Toshiba - Yukai - 5,2 kW | QDTO1418C

Сезонен коефицент на охлаждане SEER: 7
Ниво на шум (dB): 19 dB
Основен капацитет: 10000 BTU
Капацитет охлаждане: 10000 BTU
Място за монтиране: Стена
Захранващо напрежение (V): 220 V
Енергийна ефективност при охлаждане: Клас A++
Сезонен коефицент на затопляне SCOP: 4
Енергийна ефективност при отопление: Клас A++

ЗАМЯНА НА НЕСЪОТВЕТСТВАЩ ПРОДУКТ

Потребителят има право, съгласно чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите, да се откаже от получената стока в срок от 14 (четиринадесет) дни от датата на получаване на стоката, без да дължи обезщетение или неустойка. При покупка от mystock.bg този срок се удължава на 15 (петнадесет) дниВ този случай Партньора  ще възстанови на потребителя заплатените от него суми не по-късно от 14 дни, считано от датата, на която потребителят е упражнил правото си да се откаже от стоката, съгласно чл. 55, ал. 6 от Закона за защита на потребителите.

Потребителят е длъжен да съхранява получените от Партньора стоки, тяхното качество и безопасност по време на срока по чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите. За да бъдат върнати обратно закупените продукти, задължително условие е те да бъдат в изряден търговски вид, без да са използвани и без да е нарушена целостта на опаковката. Продуктите трябва да отговарят на вида, в който са получени от потребителя. На връщане и отказ не подлежат продукти, които не отговарят на тези условия.

В случай на фабричен дефект, който е установен след получаването на продукта, клиентът го връща за сметка на търговеца и се изпраща друг продукт като заявения. В този случай транспортните разходи са за сметка на Партньора

При връщане на закупена стока по желание на клиента съгласно чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите, транспортните разходи са за сметка на клиента.

Ако при самото получаване на стока, тя е с нарушена или разкъсана опаковка поради неправилно транспортиране или има липси, рекламацията и застраховката ще бъде уважена само в присъствието на куриера.

Продукти предлагани от Партньора са изпратени чрез бърза доставка от куриер.
Всички продукти са нови и са изпратени с оригиналната опаковка на производителя.


Няма намерени ревюта

Подобни продукти

Да! Изпращайте ми изключителни оферти, уникални идеи за подаръци и персонализирани съвети за пазаруване и продажба в myStock.