Кафемашина Finlux FEM-1793, Мощност 850 W,15 бара налягане,Филтър за перфектен каймак, Сива

Модел: FEM-1793 В Наличност
148.80 лв.
160.80 лв.

Добави в любими

Доставка
Продукти предлагани от Георги Желев 2009 ЕАД са изпратени чрез бърза доставка от куриер.
Всички продукти са нови и са изпратени с оригиналната опаковка на производителя.

1 Друга Оферта

КАФЕМАШИНА FEM-1793, моделът е с тяло от неръждаема стомана(Инокс),резервоар за вода с вместимост 1,6 литра и нагревател с мощност 850 W. Специфичното при модела е, че е с винтидж дизайн и има механичен барометър, на който можете да следите достигането на 15 бара налягане на помпата – оптимално налягане за приготвяне на качествено еспресо. Допълнителна и удобна екстра е наличието на бутон за автоматична регулация дължината на кафето.

Трите бутона отпред на корпуса на кафемашината са: бутон за включване и изключване, бутон за дължината на напитката, третият бутон е за включване накрайника за пара, с която се приготвя капучино или друга топла напитка. Силата на парата може да се регулира с механичен потенциометър от дясно на корпуса. Машината е оборудвана с крема диск и филтър за перфектен каймак, както и две цедки – за единична или двойна доза кафе. Контейнерът за вода е компактен и е разположен в задната част на кафемашината.
Мощност (W): 850
Брой чаши: 2
Капацитет на контейнера (л): 1.6
Цвят: Сив
Използване за: Кафе
Употреба: Домашна
Тип контролен панел: Механичен
Захранване: Мляно
Материал контейнер: Пластмаса
Материал корпус: ABS

Aко продуктът отговаря на описанието, но има технически проблем, моля, следвайте стъпките, описани в таб „Гаранционни условия“. Ако сте получили продукт, който не съответства на описанието, или сте получили грешен продукт, моля, свържете се с търговеца на имейл: [email protected] или тел. +359893292323.

Ако сте получили функциониращ продукт, отговарящ на описанието, но желаете да се възползвате от правото си да го върнете в рамките на 14 дни, моля, следвайте стъпките по-долу.

1.Изпратете следните данни на имейл [email protected]:

- Номер на поръчка

- Дата на получаване на продукта

- Имена на клиент

- Телефон за връзка

- Тип и номер на платежния документ (касова бележка, фактура, разписка от куриер за пощенски паричен превод)

- При желание от Ваша страна, можете да посочите причина за връщане

2. След изпращането на данните, представител на Георги Желев 2009 ЕАД ще се свърже с Вас.

3. Ако желаете да се свържете с представител на Георги Желев 2009 ЕАД по телефона, номерът за връзка е +359893292323.

Моля, осъществете връзка с търговеца, преди да изпратите продукта обратно към него. Ако срещате затруднения при опитите си за свързване с търговеца, моля, пишете ни на имейл [email protected] или се свържете с нас на +359893292323

4. След потвърждение от търговеца, изпратете продукта на адрес:

Получател: Георги Желев 2009 ЕАД

Адрес: гр. Ямбол, Ул. Индустриална 1

Тел.: +359893292323

Предпочитан куриер:

Моля, имайте предвид, че транспортните разходи за връщане на продукта са за Ваша сметка.

Потребителят има право, съгласно чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите, да се откаже от получената стока в срок от 14 (четиринадесет) дни от датата на получаване на стоката, без да дължи обезщетение или неустойка. В този случай Георги Желев 2009 ЕАД ще възстанови на потребителя заплатените от него суми не по-късно от 14 дни, считано от датата, на която потребителят е упражнил правото си да се откаже от стоката, съгласно чл. 55, ал. 6 от Закона за защита на потребителите.

Потребителят е длъжен да съхранява получените от Георги Желев 2009 ЕАД стоки, тяхното качество и безопасност по време на срока по чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите. За да бъдат върнати обратно закупените продукти, задължително условие е те да бъдат в изряден търговски вид, без да са използвани и без да е нарушена целостта на опаковката. Продуктите трябва да отговарят на вида, в който са получени от потребителя. На връщане и отказ не подлежат продукти, които не отговарят на тези условия.

В случай на фабричен дефект, който е установен след получаването на продукта, клиентът го връща за сметка на търговеца и се изпраща друг продукт като заявения. В този случай транспортните разходи са за сметка на Георги Желев 2009 ЕАД

При връщане на закупена стока по желание на клиента съгласно чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите, транспортните разходи са за сметка на клиента.

Ако установите при самото получаване на стока, че тя е с нарушена или разкъсана опаковка поради неправилно транспортиране, или има липси, рекламацията и застраховката ще бъде уважена само в присъствието на куриера. В този случай, моля, незабавно се свържете с нас и/или откажете да приемете стоката. Рекламацията се удостоверява със забележка в товарителницата на куриера. Изготвя се протокол, в който е описано констатираното състояние на пратката и опаковка й. В случай че приемете пратката на своя отговорност и не предявите своите претенции пред куриера, рекламацията може да се счете за недействителна.

Продукти предлагани от Георги Желев 2009 ЕАД са изпратени чрез бърза доставка от куриер.
Всички продукти са нови и са изпратени с оригиналната опаковка на производителя.

Няма намерени ревюта

Оферти с най-ниска цена

Продукти с ограничена наличност