0

Търсим най-подходящите продукти за вас

MyStock.bg

Стани наш Партньор
Вход / Регистрация

Холна Маса Abbas 40-24-50cm Бук

Модел: 0000230197 Наличност 2 бройки
69.00 лв.
84.00 лв.

Добави в любими

Доставка

Продукти предлагани от SANI са изпратени чрез бърза доставка от куриер.
Всички продукти са нови и са изпратени с оригиналната опаковка на производителя.

  • Безплатна доставка над определена сума - 300.00 лв, под 300 лв цената за доставка е 19 лв. 
ХОЛНА МАСА ABBAS 40/24/50CM БУК

ABBAS NEW , преносимата маса с колела, е точно това, което ви липсва. Той ще допълни добре всяко свободно място в къщата. Цветът на боровата дървесина улеснява комбинирането с други мебели. Тя ще ви стане помощ по време на вечеря , например в хола , до телевизора или в детската или ученическата стая .

Описание: Помощна маса ABBAS

Материал: ПДЧ ламиниран

Цвят: Бук

Размери (ШхДхВ): 40x24x50 cm.

Дебелина на материала: 15 mm Доставя се разглобена.

Тегло: 5,3 кг

Брой пакети: 1
Предназначен за: Дневна
Съдържание пакет: 1 х Маса
Тип продукт: Холна маса
Материал Плот: ПДЧ
Височина (см): 50
Цвят: Бук
Дължина (см): 40
Ширина (см): 29

Потребителят има право, съгласно чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите, да се откаже от получената стока в срок от 14 (четиринадесет) дни от датата на получаване на стоката, без да дължи обезщетение или неустойка.

Потребителят е длъжен да съхранява получените от Партньора стоки, тяхното качество и безопасност по време на срока по чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите. За да бъдат върнати обратно закупените продукти, задължително условие е те да бъдат в изряден търговски вид, без да са използвани и без да е нарушена целостта на опаковката. Продуктите трябва да отговарят на вида, в който са получени от потребителя. На връщане и отказ не подлежат продукти, които не отговарят на тези условия.

В случай на фабричен дефект, който е установен след получаването на продукта, клиентът го връща за сметка на търговеца и се изпраща друг продукт като заявения. В този случай транспортните разходи са за сметка на Партньора

При връщане на закупена стока по желание на клиента съгласно чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите, транспортните разходи са за сметка на клиента.

Ако установите при самото получаване на стока, че тя е с нарушена или разкъсана опаковка поради неправилно транспортиране, или има липси, рекламацията и застраховката ще бъде уважена само в присъствието на куриера. В този случай, моля, незабавно се свържете с нас и/или откажете да приемете стоката. Рекламацията се удостоверява със забележка в товарителницата на куриера. Изготвя се протокол, в който е описано констатираното състояние на пратката и опаковка й. В случай че приемете пратката на своя отговорност и не предявите своите претенции пред куриера, рекламацията може да се счете за недействителна.

Продукти предлагани от SANI са изпратени чрез бърза доставка от куриер.
Всички продукти са нови и са изпратени с оригиналната опаковка на производителя.

  • Безплатна доставка над определена сума - 300.00 лв, под 300 лв цената за доставка е 19 лв. 

Няма намерени ревюта

Продукти с ограничена наличност

Да! Изпращайте ми изключителни оферти, уникални идеи за подаръци и персонализирани съвети за пазаруване и продажба в myStock.