0

Търсим най-подходящите продукти за вас

MyStock.bg

Стани наш Партньор
Вход / Регистрация

Клещи за връзване на лози и растения PREMIUM, За Ленти 50 mm

Модел: 31716 В Наличност
28.90 лв.
35.64 лв.

Добави в любими


 Купи сега, плати после с Мокка

Може да е при Вас до: 18.07.2024

Доставка

Продуктите предлагани от Партньора се изпращат чрез доставка от куриери. Всички продукти са нови и си изпращат с оригиналната опаковка на прозиводителя. Обявената цена за доставка при поръчка на извънгабаритни артикули над 1м, важи до офис на Еконт!Клещи за връзване на лозя, домати, цветя и др.

С нашите клещи за връзване ще улесните значително грижата за вашите растения, като осигурите бързо и ефективно връзване на лозя, домати, цветя и други видове растения. Този нов и удобен уред е перфектният помощник за всеки градинар или фермер.

Основни характеристики:

 • Максимален отвор на челюстите: 50 мм, което позволява захващане и връзване на различни по дебелина стъбла и клони.
 • Ширина на острието: 17 мм, осигуряващо прецизно рязане и сигурно закрепване на лентите за връзване.
 • Консумативи (не са включени в комплекта):
  • Лента за клещи за връзване: необходима за извършване на връзването, осигурява стабилност и поддръжка на растенията.
  • Телчета за клещи за връзване: използват се за закрепване на лентата, гарантирайки надеждност и дълготрайност на връзките.

Предимства:

 • Лесна употреба: Уредът е проектиран за бързо и лесно връзване, което спестява време и усилия, особено при обработка на големи площи.
 • Многофункционалност: Подходящ за различни видове растения, включително зеленчуци, лозя и цветя, което го прави универсален инструмент за всяка градина или ферма.
 • Здравина и дълготрайност: Изработен от висококачествени материали, които осигуряват дълготрайност и надеждност при интензивна употреба.
 • Прецизност: Широките остриета и възможността за регулиране на отвора на челюстите позволяват точно и сигурно връзване на растенията.


Клещите за връзване на лозя, домати, цветя и други растения са незаменим инструмент за всеки, който се занимава с градинарство или селско стопанство. Те предлагат ефективност, удобство и надеждност, като същевременно гарантират здравината и правилния растеж на вашите растения. Поръчайте сега и улеснете ежедневната грижа за вашата градина или ферма с този висококачествен продукт!

Материал: Метал
Пластмаса
Предназначен за: Универсален
Тип продукт: Комплект
Материал острие: Стомана
Цвят: Зелен
Потребителят има право да се откаже от договора от разстояние или от договора извън търговския обект, без да посочва причина, без да дължи обезщетение или неустойка и без да заплаща каквито и да е разходи, с изключение на разходите, предвидени в чл. 54, ал. 3 и чл. 55 от ЗЗП, в 14-дневен срок считано от датата на получаването им и да върне закупените артикули,  в същия търговски вид, в който са получени, без да е нарушена търговската им опаковка. За да упражни правото си на отказ, Потребителят е длъжен да информира Партньора за решението си, причината за връщане, или да заяви недвусмислено по друг начин решението си да се откаже от договора в 14-дневен срок, считано от датата на приемане на стоката. Когато Потребителят упражни правото си на отказ от договора и когато Партньора не предложи да прибере стоките сам, Потребителят е длъжен да изпрати или предаде стоките обратно на Партньора или на упълномощено от него лице без неоправдано забавяне не по-късно от 14 дни, считано от датата, на която Потребителят е съобщил на Партньора за решението си да се откаже от договора. При неизпълнение на това задължение, Партньора няма задължение за възстановяване на платени от Потребителя суми. Разходите по връщане на стоките са за сметка на Потребителя.

При неизпълнение на тези условия Партньора запазва правото си да откаже да приеме върнатата стока и съответно да не възстанови пълната сума, платена от Потребителя.

В случай на връщане на доставен вече продукт и спазване на условията за цялостност на опаковката и неизползване на стоката, Партньора възстановява сумата по стойността на продукта/ите в 14-дневния законоустановен срок, считано от датата, на която е бил уведомен за решението на потребителя да се откаже от договора, чрез платежното средство, ползвано за плащане на поръчката, освен ако потребителят е изразил изричното си съгласие за използване на друго платежно средство и при условие че това не е свързано с разходи за Потребителя.

Когато Партньора не е предложил да прибере стоките сам, той може да задържи плащането на сумите на потребителя, докато не получи стоките или докато потребителят не представи доказателство, че е изпратил стоките обратно, в зависимост от това, кое от двете се е случило по-рано. Задължително е предоставянето на официален данъчен документ за покупка - касова бележка, квитанция за наложен платеж или фактура.

Продуктите предлагани от Партньора се изпращат чрез доставка от куриери. Всички продукти са нови и си изпращат с оригиналната опаковка на прозиводителя. Обявената цена за доставка при поръчка на извънгабаритни артикули над 1м, важи до офис на Еконт!

Няма намерени ревюта

Подобни продукти

Да! Изпращайте ми изключителни оферти, уникални идеи за подаръци и персонализирани съвети за пазаруване и продажба в myStock.