Кола за бутане Мики Маус Disney, Самолет проходилка, Музика и светлини,Червен,53х46х41см

Модел: 75119834558 В Наличност
160.00 лв.
198.00 лв.

Добави в любими

Доставка
Продукти предлагани от LIBERTA са изпратени чрез бърза доставка от куриер.

Поръчки с по-висока стойност от 150 лв ще се изпратят с безплатно. Таксата за доставка за поръчки на стойност под 150 лв е 4.7 лв.
Страхотна детска кола за бутане, тип проходилка Мики Маус - самолет в червен цвят с музика и светлини, мечта за всяко малко момче или момиче. Играчката разполага с удобна седалка, широка облегалка, тромба, бутони за музика и мигащи светлини, интерактивни електронни дейности. Тя е със стабилна и издръжлива конструкция за вашето дете и то може да играе толкова дълго, колкото иска безопасно. Освен това има дръжка на седалката за бутане. Развива мисловната дейност и развива координацията на тялото.

Подходяща за деца на възраст от 1 до 3 години до 25 кг.

Дължина х Ширина х Височина: 53х46х41см

Работи с 3 батерии тип ΑΑ (включени в комплекта).
За: Унисекс
Възраст: 1-3 години
Материал: Пластмаса
Развиване на умения за: Координация
Цвят: Червен

ЗАМЯНА НА НЕСЪОТВЕТСТВАЩ ПРОДУКТ

Потребителят има право, съгласно чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите, да се откаже от получената стока в срок от 14 (четиринадесет) дни от датата на получаване на стоката, без да дължи обезщетение или неустойка. При покупка от mystock.bg този срок се удължава на 15 (петнадесет) дниВ този случай Либерта-Петя Петрова ЕООД ще възстанови на потребителя заплатените от него суми не по-късно от 14 дни, считано от датата, на която потребителят е упражнил правото си да се откаже от стоката, съгласно чл. 55, ал. 6 от Закона за защита на потребителите.

Потребителят е длъжен да съхранява получените от Либерта-Петя Петрова ЕООД стоки, тяхното качество и безопасност по време на срока по чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите. За да бъдат върнати обратно закупените продукти, задължително условие е те да бъдат в изряден търговски вид, без да са използвани и без да е нарушена целостта на опаковката. Продуктите трябва да отговарят на вида, в който са получени от потребителя. На връщане и отказ не подлежат продукти, които не отговарят на тези условия.

В случай на фабричен дефект, който е установен след получаването на продукта, клиентът го връща за сметка на търговеца и се изпраща друг продукт като заявения. В този случай транспортните разходи са за сметка на Либерта-Петя Петрова ЕООД 

При връщане на закупена стока по желание на клиента съгласно чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите, транспортните разходи са за сметка на клиента.

Ако при самото получаване на стока, тя е с нарушена или разкъсана опаковка поради неправилно транспортиране или има липси, рекламацията и застраховката ще бъде уважена само в присъствието на куриера. 

Продукти предлагани от LIBERTA са изпратени чрез бърза доставка от куриер.

Поръчки с по-висока стойност от 150 лв ще се изпратят с безплатно. Таксата за доставка за поръчки на стойност под 150 лв е 4.7 лв.

Няма намерени ревюта

Най-продавани

Топ оферти

Продукти с ограничена наличност