Комплект еластичен калъф за диван от три части (за диван тройка и два фотьойла) Smart Homes, 110 x 240 см, цвят 41 злато

Модел: Комплект еластичен калъф за диван от три части (за диван тройка и два фотьойла) Smart Homes, цвят 41 злато Наличност 3 бройки
169.15 лв.
199.00 лв.

Добави в любими

Доставка
Доставките на продуктите, поръчани от Флекси Брандс ЕООД се осъществява според графика на доставка на куриерски компании Спиди или Еконт. 

Независимо от вида на поръчката (с фиксирана такса за доставка от 4 лв за поръчки на обща стойност под 100 лв с ДДС или безплатна доставка над тази сума) Флекси Брандс избира с кой куриер да извърши доставката на всяка една направена поръчка. 

Приемат се доставки до точен адрес на територията на България или до офис на куриерска фирма без промяна на таксата за доставка, ако се изисква такава според стойността на поръчката. 
Еластични калъфи за дивани модел AKARI на Smart Homes – Бързо, лесно и изгодно!

Комплект еластичен калъф за диван трио се състои от един брой калъф за диван тройка и два броя калъф за фотьойли от един и същи цвят.

Изберете ако: Вашият диван има два подлакътника и облегалка, по-висока от подлакътниците. Важно е седалищната част или възглавницата да се повдига, в противен случай калъфът може да не е подходящ. 

Подходящ за дивани с височина до 110 см и ширина от 180 см до 240 см и за фотьойли с височина до 110 см и ширина от 70 до 110 см. Преди да изберете задължително проверете размерите на вашият диван! 

Изработен от еластична и разтегателна материя, този модел калъф ще преобрази и освежи всеки износен модел диван или фотьойл, който разполага с два подлакътника. Изберете най-подходящият за Вас цвят и предпазете вашата мека мебел от зацапване. Еластичната материя на калъфа прилепва плътно по мебелите и облича дивана или фотьойла напълно и изцяло, включително и от задната страна. Поставянето на калъфа е бързо и лесно - за 3 минути в 3 лесни стъпки. Поддръжката е надеждна, тъй като този продукт е подходящ за пране, но без да се използва сушилня. По този начин се удължава живота на старият диван или фотьойл, като в същото време можете да преобразите вашата стая с нов цвят на меката мебел с една много изгодна инвестиция. 

Този калъф осигурява максимална степен на защита и износоустойчивост, като предпазва меката мебел от деца или домашни любимци. Този артикул се доставя в луксозна и практична опаковка - чанта с цип и е подходящ за подарък за всякакъв повод. Качествен и надежден продукт, произведен в Испания.

Съдържание за един комплект от три части - един брой еластичен калъф за диван тройка и два броя калъфи за фотьойли в избраният цвят. 

Ето част от предимствата на еластичен калъф модел AKARI

Удължава живота на дивана

Подмяната на мебели често изисква време и не малко средства. Еластичните калъфи за дивани ще внесат забележителна промяна във вашия дом, бързо и на разумна цена.

Котката или дивана?

Отговорът е: И двете! Еластичните калъфи осигуряват сигурна защита на вашите мебели. Така домашните любимци играят на воля, а вие сте спокойни за меката си мебел.

Предпазва новата мека мебел

Последното, което искате е да изцапате новия си диван. Това обаче, може да се случи на всеки и никой не е застрахован. За разлика от дамаската, калъфите за дивани се почистват бързо и лесно.

За семейства с малки деца

Децата обожават да рисуват, но не винаги избират подходящо място за това. Нека те творят, а вие вместо да се ядосвате, изперете калъфите за мека мебел във вашата перална машина.

Лесно поставяне и поддръжка

Няма нужда да прекарате целият следобед в опити да изперете дамаската на мебелите. По-добре си направете чаша кафе и пуснете калъфите в пералнята. Слагането и свалянето им е много лесно.

Преобразява мебелите

Искате да сте в крак с последните модни тенденции или просто обичате разнообразието? С еластичните калъфи за дивани можете да сменяте визията на мебелите си, всеки път, когато ви хрумне.
Тип продукт: Калъф за диван
Цвят: Злато
Модел: Без принт
Инструкции за употреба: Машинно пране до 40°C
Предназначен за: Фотьойл
Система за захващане: С ластик
Материал: 50% полисетер, 47% памук, 3% еластан
Размери (см): 110 x 240
За всяка една направена поръчка на продукти предлагани от Флекси Брандс ЕООД, независимо по какъв начин, потребителят има право за връщане в 14 дневен срок, съгласно чл. 50 от ЗЗП. Възможно е леко разминаване в нюанса на предложените цветове на продуктите, спрямо този на реално изработените продукти.

Във всеки един случай, когато желае да се възползва от правото си на връщане, потребителят е длъжен да върне продукта в ненарушена опаковка и по същият начин и в същото състояние, както го е получил, като изпрати и всички съпътстващи етикети и документи на посочен от Флекси Брандс ЕООД адрес. Разходите за връщане са за сметка на потребителя, който е длъжен да посочи банкова сметка, на която да му бъдат възстановени разходите за покупката с приспаднати транспортни разходи ако има такива. 

За всички проблеми и рекламации, свързани с предлаганите продукти, потребителите следва да се обръщат за разрешаване към Флекси Брандс ЕООД, а в случай че проблемът не може да бъде разрешен, потребителите имат право да се обърнат към КЗП //kzp.bg за разрешаване на възникналите проблеми и рекламации.

На основание чл.181н, във връзка с чл.181п от Закона за защита на потребителите, Министърът на икономиката е утвърдил списък на признатите органи за алтернативно решаване на спорове  /АРС/ между потребители и търговци на територията на Република България. Всеки потребител, желаещ да се свърже с АРС, може да се обърне и към КЗП с адрес: гр. София 1000, пл. Славейков No 4А, ет.3, тел. +359 2 9330577, факс. +359 2 9884218; интернет страница: //kzp.bg
Доставките на продуктите, поръчани от Флекси Брандс ЕООД се осъществява според графика на доставка на куриерски компании Спиди или Еконт. 

Независимо от вида на поръчката (с фиксирана такса за доставка от 4 лв за поръчки на обща стойност под 100 лв с ДДС или безплатна доставка над тази сума) Флекси Брандс избира с кой куриер да извърши доставката на всяка една направена поръчка. 

Приемат се доставки до точен адрес на територията на България или до офис на куриерска фирма без промяна на таксата за доставка, ако се изисква такава според стойността на поръчката. 

Няма намерени ревюта

Продукти с ограничена наличност