Търсим най-подходящите продукти за вас

MyStock.bg

Стани наш Партньор
Вход / Регистрация

Комплект електрическа пила за нокти, Маникюр, Педикюр, 30000 оборота, 15W, 6 Накрайника, 6 Шлайф шапки

Модел: GIJMD-202 В Наличност
63.99 лв.
141.60 лв.

Добави в любими

Доставка

Продукти предлагани от Партньора са изпратени чрез бърза доставка от куриер.

Таксата на доставка над 100лв. е БЕЗПЛАТНА. Поръчки на стойност под 100 лв. е 7лв.

Eлектрическа пила с регулируема скорост на работа до 30 000 оборота в минута и мощност 15W, идеална за маникюр и педикюр направен у дома или в салона.Електрическата пила е снабдена с централен блок, който съдържа контролери за скоростта и посоката на въртене.Пилата може да функционира с педала и започва да действа при натискането му или непрекъснат режим на натисканеПилата разполага с 6 въртящи накрайника различни модели за изпиляване и 6 шлайф шапки (Накрайниците на пилата се сменят чрез заъртане надясно в посоката на системата за заключване върху писалката за оформяне на маникюр). След като се фиксира предпочитаният накрайник, се върти по часовниковата стрелка, така че системата за затваряне да е стабилна и заключена, което предотвратявя риска от излизане на накрайниците от писалката.
Тип употреба: Домашна
Професионална
Предназначен за: Маникюр
Педикюр
Част от тялото: Крака
Ръце
Тип нокти: Естествени
Изкуствени
Цвят: Бял
Захранване: Мрежово

Ако продуктът отговаря на описанието, но има технически проблем, моля, следвайте стъпките, описани в таб „Гаранционни условия“. Ако сте получили продукт, който не съответства на
описанието, или сте получили грешен продукт, моля, свържете се с търговеца на имейл: 
[email protected] или тел. +359895101530

Ако сте получили функциониращ продукт, отговарящ на описанието, но желаете да се възползвате от правото си да го върнете в рамките на четиринадесет дни, моля, следвайте стъпките
по-долу.

1.Изпратете следните данни на имейл [email protected]

- Номер на поръчка

- Дата на получаване на продукта

- Имена на клиент 

- Телефон за връзка

- Тип и номер на платежния документ (касова бележка, фактура, разписка от куриер за пощенски
паричен превод)

- При желание от Ваша страна, можете да посочите причина за връщане

2. След изпращането на данните, представител на Партньора ще се свърже с Вас.


3. Ако желаете да се свържете с представител на Партньора по телефона, номерът за връзка е +359895101530


Моля, осъществете връзка с търговеца, преди да изпратите продукта обратно към него. Ако срещате затруднения при опитите си за свързване с търговеца, моля, пишете ни на имейл [email protected] или се свържете с нас на тел. 0899919992

4. След потвърждение от търговеца, изпратете продукта на адрес:

Получател: Партньора

Адрес: [email protected]

Тел.: +359895101530

Моля, имайте предвид, че транспортните разходи за връщане на продукта са за Ваша сметка.

Полезна информация:

Потребителят има право, съгласно чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите, да се откаже от получената стока в срок от 14 (четиринадесет) дни от датата на получаване на стоката, без да дължи обезщетение или неустойка. В този случай Партньора ще възстанови на потребителя заплатените от него суми не по-късно от 14 дни, считано от датата, на която потребителят е упражнил правото си да се откаже от стоката, съгласно чл. 55,ал. 6 от Закона за защита на потребителите.

Потребителят е длъжен да съхранява получените от Партньора стоки, тяхното качество и безопасност по време на срока по чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите. За да бъдат върнати обратно закупените продукти, задължително условие е те да бъдат в изряден търговски вид, без да са използвани и без да е нарушена целостта на опаковката. Продуктите трябва да отговарят на вида, в който са получени от потребителя. На връщане и отказ не подлежат продукти, които не отговарят на тези условия.

В случай на фабричен дефект, който е установен след получаването на продукта, клиентът го връща за сметка на търговеца и се изпраща друг продукт като заявения. В този случай транспортните разходи са за сметка на Партньора

При връщане на закупена стока по желание на клиента съгласно чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите, транспортните разходи са за сметка на клиента.

Ако установите при самото получаване на стока, че тя е с нарушена или разкъсана опаковка поради неправилно транспортиране, или има липси, рекламацията и застраховката ще бъде уважена само в присъствието на куриера. В този случай, моля, незабавно се свържете с нас и/или откажете да приемете стоката. Рекламацията се удостоверява със забележка в товарителницата на куриера. Изготвя се протокол, в който е описано констатираното състояние на пратката и опаковка й. В случай че приемете пратката на своя отговорност и не предявите своите претенции пред куриера, рекламацията може да се счете за недействителна.

Продукти предлагани от Партньора са изпратени чрез бърза доставка от куриер.

Таксата на доставка над 100лв. е БЕЗПЛАТНА. Поръчки на стойност под 100 лв. е 7лв.

Няма намерени ревюта

Подобни продукти

Най-продавани

Да! Изпращайте ми изключителни оферти, уникални идеи за подаръци и персонализирани съвети за пазаруване и продажба в myStock.