0

Търсим най-подходящите продукти за вас

MyStock.bg

Стани наш Партньор
Вход / Регистрация

Комплект калъфи за седалки за кола Automat, ЕCОNOMIC Тапицерия за кола предни +задни седалки 6 части универсална Черно + сиво

Модел: 987038 В Наличност
54.00 лв.
70.80 лв.

Добави в любими

Доставка
Поръчки на стойност над 250лв ще се доставят безплатно. Таксата на доставка за поръчки под 250лв е 6.60лв.
Aвтомобилнa тапицерия Automat ЕCОNOMIC

 • Универсален тип

 • Висококачествена изработка

 • 100% пасване

 • Бърз и лесен монтаж

 • За ушиването и са използвани качествени 100% оригинални немски платове

 • 100% полиестер 

 • Анти спарващ ефект

 • Издържливи на слънчева светлина

 • Произведено в България

 • Тапицерията е универсална и е направена за да е подходящя за широка гама от модели автомобили напасването за конкретен модел се извършва при самия монтаж.Специфичната кройка на самия продукт, прави пасването на тапицерията отлично, както и за седалки тип - Рекаро, така и за нормални такива.

 • Монтажът и закрепването на тапицерията към седалката на автомобила се извършва с метални кукички включени в комплекта. • Комплектът съдържа:


  - 2 броя за предни седалки (шофьорска + пасажерска)

  - 1 брой цяла задна за седалката

  - 1 брой цяла задна за облегалката

  - 2 броя надглавници

 • - Кукички за лесен монтаж

Цвят: Сив
Черен
Тип продукт: Калъф за седалка
Материал: Дърво
Целулозни фибри
Брой части в комплект: 6
Съвместимост: Универсален модел

Ако продуктът отговаря на описанието, но има технически проблем, моля, следвайте стъпките, описани в таб „Гаранционни условия“. Ако сте получили продукт, който не съответства на описанието, или сте получили грешен продукт, моля, свържете се с търговеца на имейл: [email protected] или тел. 0896991937.

Ако сте получили функциониращ продукт, отговарящ на описанието, но желаете да се възползвате от правото си да го върнете в рамките на 14 дни, моля, следвайте стъпките по-долу.

1.Изпратете следните данни на имейл [email protected]:

- Номер на поръчка

- Дата на получаване на продукта

- Имена на клиент

- Телефон за връзка

- Тип и номер на платежния документ (касова бележка, фактура, разписка от куриер за пощенски паричен превод)

- При желание от Ваша страна, можете да посочите причина за връщане

2. След изпращането на данните, представител на Ауто-Мат София ЕООД ще се свърже с Вас.

3. Ако желаете да се свържете с представител на Ауто-Мат София ЕООД по телефона, номерът за връзка е 0896991937.

Моля, осъществете връзка с търговеца, преди да изпратите продукта обратно към него. Ако срещате затруднения при опитите си за свързване с търговеца, моля, пишете ни на имейл [email protected] или се свържете с нас на тел. 0899919992.

4. След потвърждение от търговеца, изпратете продукта на адрес:

Получател: Ауто-Мат София ЕООД

Адрес: София, ж.к. Банишора, бл. 29, вх. Г, ап. 49

Тел.: 0896991937

Моля, имайте предвид, че транспортните разходи за връщане на продукта са за Ваша сметка.

Полезна информация:

Потребителят има право, съгласно чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите, да се откаже от получената стока в срок от 14 (четиринадесет) дни от датата на получаване на стоката, без да дължи обезщетение или неустойка. В този случай Ауто-Мат София ЕООД ще възстанови на потребителя заплатените от него суми не по-късно от 14 дни, считано от датата, на която потребителят е упражнил правото си да се откаже от стоката, съгласно чл. 55, ал. 6 от Закона за защита на потребителите.

Потребителят е длъжен да съхранява получените от Ауто-Мат София ЕООД стоки, тяхното качество и безопасност по време на срока по чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите. За да бъдат върнати обратно закупените продукти, задължително условие е те да бъдат в изряден търговски вид, без да са използвани и без да е нарушена целостта на опаковката. Продуктите трябва да отговарят на вида, в който са получени от потребителя. На връщане и отказ не подлежат продукти, които не отговарят на тези условия.

В случай на фабричен дефект, който е установен след получаването на продукта, клиентът го връща за сметка на търговеца и се изпраща друг продукт като заявения. В този случай транспортните разходи са за сметка на Ауто-Мат София ЕООД 

При връщане на закупена стока по желание на клиента съгласно чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите, транспортните разходи са за сметка на клиента.

Ако установите при самото получаване на стока, че тя е с нарушена или разкъсана опаковка поради неправилно транспортиране, или има липси, рекламацията и застраховката ще бъде уважена само в присъствието на куриера. В този случай, моля, незабавно се свържете с нас и/или откажете да приемете стоката. Рекламацията се удостоверява със забележка в товарителницата на куриера. Изготвя се протокол, в който е описано констатираното състояние на пратката и опаковка й. В случай че приемете пратката на своя отговорност и не предявите своите претенции пред куриера, рекламацията може да се счете за недействителна.

Поръчки на стойност над 250лв ще се доставят безплатно. Таксата на доставка за поръчки под 250лв е 6.60лв.

Няма намерени ревюта

Подобни продукти

Да! Изпращайте ми изключителни оферти, уникални идеи за подаръци и персонализирани съвети за пазаруване и продажба в myStock.