0

Търсим най-подходящите продукти за вас

MyStock.bg

Стани наш Партньор
Вход / Регистрация

Комплект оранжерия VAL BG + Подарък 3 бр. малка оранжерии,с вентилация,600*300*200 см.

Модел: 44520 Изчерпан
467.87 лв.
729.88 лв.
Тунелна оранжерия VAL е с размери 600х300х200 см и дебелина на стената 1 мм.
Има 2х6 броя прозорци с мрежа против насекоми и врата с цип.
Разполага с вентилационен отвор над вратата за по-добро проветрение. 
С армиран найлон и UV защита тази оранжерия е перфектна както за нови, така и за опитни градинари. Тя може да побере значителен брой растения и ще бъде чудесно решение за защита на вашите растения от студеното време.UV защитата помага на вашите растения и минимизиране на повредите от външната обстановка. 
Метални поцинковани тръби - външен размер ф23, вътрешен ф20, дебелина на стената 1мм
Армиран найлон с UV защита 140g/m
Конструкцията включва:
*Метални поцинковани тръби
*Армиран найлон с UV защита 
*Комплект крепежни елементи
*Размер: 600*300*200 см.( Д х Ш х В )

Тип продукт: Оранжерия
Предназначен за: Зеленчуци
Употреба: Професионална
Хоби
Материал: Полиетилен
Дължина (метра): 6
Ширина (м): 3
Функции: 100% прозрачност
UV защита
Тип аксесоар: Aрка
Цвят: Зелен
Съдържание пакет: 2
Използваема площ: 18.0 м²
Потребителят има право да се откаже от договора от разстояние или от договора извън търговския обект, без да посочва причина, без да дължи обезщетение или неустойка и без да заплаща каквито и да е разходи, с изключение на разходите, предвидени в чл. 54, ал. 3 и чл. 55 от ЗЗП, в 14-дневен срок считано от датата на получаването им и да върне закупените артикули,  в същия търговски вид, в който са получени, без да е нарушена търговската им опаковка. За да упражни правото си на отказ, Потребителят е длъжен да информира Партньора за решението си, причината за връщане, или да заяви недвусмислено по друг начин решението си да се откаже от договора в 14-дневен срок, считано от датата на приемане на стоката. Когато Потребителят упражни правото си на отказ от договора и когато Партньора не предложи да прибере стоките сам, Потребителят е длъжен да изпрати или предаде стоките обратно на Партньора или на упълномощено от него лице без неоправдано забавяне не по-късно от 14 дни, считано от датата, на която Потребителят е съобщил на Партньора за решението си да се откаже от договора. При неизпълнение на това задължение, Партньора няма задължение за възстановяване на платени от Потребителя суми. Разходите по връщане на стоките са за сметка на Потребителя.

При неизпълнение на тези условия Партньора запазва правото си да откаже да приеме върнатата стока и съответно да не възстанови пълната сума, платена от Потребителя.

В случай на връщане на доставен вече продукт и спазване на условията за цялостност на опаковката и неизползване на стоката, Партньора възстановява сумата по стойността на продукта/ите в 14-дневния законоустановен срок, считано от датата, на която е бил уведомен за решението на потребителя да се откаже от договора, чрез платежното средство, ползвано за плащане на поръчката, освен ако потребителят е изразил изричното си съгласие за използване на друго платежно средство и при условие че това не е свързано с разходи за Потребителя.

Когато Партньора не е предложил да прибере стоките сам, той може да задържи плащането на сумите на потребителя, докато не получи стоките или докато потребителят не представи доказателство, че е изпратил стоките обратно, в зависимост от това, кое от двете се е случило по-рано. Задължително е предоставянето на официален данъчен документ за покупка - касова бележка, квитанция за наложен платеж или фактура.

Продуктите предлагани от Партньора се изпращат чрез доставка от куриери. Всички продукти са нови и си изпращат с оригиналната опаковка на прозиводителя. Обявената цена за доставка при поръчка на извънгабаритни артикули над 1м, важи до офис на Еконт!

Няма намерени ревюта

Най-продавани

Продукти с ограничена наличност

Да! Изпращайте ми изключителни оферти, уникални идеи за подаръци и персонализирани съвети за пазаруване и продажба в myStock.