0

Търсим най-подходящите продукти за вас

MyStock.bg

Стани наш Партньор
Вход / Регистрация
Покупка чрез TBI
24 месеца гаранция

Комплект от Две Маси за Кафе Sani Doblo, Бял / Сив

Модел: 266709 Изчерпан
240.00 лв.
299.00 лв.
Вестници, списания, купичка чипс, чаша кафе, всичко има нужда от своето място.

Така, че нищо да не пречи на следобедната Ви почивка.

Изберете модерен, елегантен комплект от две маси за кафе Sani DOBLO, които се допълват идеално. Бяло и сиво , това е модерна комбинация, която ще внесе свежест във вашия дом.

Стабилността се осигурява от масивни борови крака .

Масичките могат да се поставят една до друга по различни начини, можете да ги отделите един от друг и можете да ги използвате поотделно, тези маси определено ще привлекат вниманието с дизайна си.

Очаровахме ли те?

Дори не сме изненадани.

Материал: MDF / масивна борова дървесина
Цвят: бял / сив / естествен
По-голяма маса (ДхШхВ):60x98x40 cm
По-малка маса (ДхШхВ):48x88x35 см
Комплект от две масички за кафе
Доставя се в разглобен вид
Предназначен за: Дневна
Офис
Материал Плот: MDF
Тип продукт: Трапезна маса
Цвят: Бял 
Височина (см): 35
40
Съдържание пакет: 2 х Маси
Дължина (см): 48
60
Форма: Асиметрична
Овална
Ширина (см): 130
Тип маса: Фиксирана

Потребителят има право, съгласно чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите, да се откаже от получената стока в срок от 14 (четиринадесет) дни от датата на получаване на стоката, без да дължи обезщетение или неустойка.

Потребителят е длъжен да съхранява получените от Партньора стоки, тяхното качество и безопасност по време на срока по чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите. За да бъдат върнати обратно закупените продукти, задължително условие е те да бъдат в изряден търговски вид, без да са използвани и без да е нарушена целостта на опаковката. Продуктите трябва да отговарят на вида, в който са получени от потребителя. На връщане и отказ не подлежат продукти, които не отговарят на тези условия.

В случай на фабричен дефект, който е установен след получаването на продукта, клиентът го връща за сметка на търговеца и се изпраща друг продукт като заявения. В този случай транспортните разходи са за сметка на Партньора

При връщане на закупена стока по желание на клиента съгласно чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите, транспортните разходи са за сметка на клиента.

Ако установите при самото получаване на стока, че тя е с нарушена или разкъсана опаковка поради неправилно транспортиране, или има липси, рекламацията и застраховката ще бъде уважена само в присъствието на куриера. В този случай, моля, незабавно се свържете с нас и/или откажете да приемете стоката. Рекламацията се удостоверява със забележка в товарителницата на куриера. Изготвя се протокол, в който е описано констатираното състояние на пратката и опаковка й. В случай че приемете пратката на своя отговорност и не предявите своите претенции пред куриера, рекламацията може да се счете за недействителна.

Срок на доставка:

Срокът за доставка зависи от наличността на продукта в складовата база.

При наличност – до 10 работни дни, след потвърждаване на поръчката.

При липса на наличност – до 30 работни дни, след потвърждаване на поръчката.

Всички продукти са нови и са изпратени с оригиналната опаковка на производителя.

  • Безплатна доставка над определена сума - 300.00 лв, под 300 лв цената за доставка е 19 лв. 

Няма намерени ревюта

Да! Изпращайте ми изключителни оферти, уникални идеи за подаръци и персонализирани съвети за пазаруване и продажба в myStock.