0

Търсим най-подходящите продукти за вас

MyStock.bg

Стани наш Партньор
Вход / Регистрация

Комплект раница + каска + скейтборд, D`ARPEJE Funbeе розов/ сив

Модел: OFUN442-F Изчерпан
229.90 лв.
Детски комплект – каска и скейтборд, които идват при вас в удобна розова раница. Цветовата гама на комплекта е в розово и сиво.

Раницата е изработена от висококачествен полиестер и е с модерен дизайн. Има джоб, подходящ за лаптоп и малък джоб за писалка,както и  външен страничен джоб за бутилка с вода.Отпред може да се захване с допълнителни приставки скейтборда, както и каската,което е много практично и удобно.

Скейтбордът е с нехлъзгаща 22″ основа и колела, изработени от PVC с размери 55 x 45 мм и ABEC5 лагери. Товароносимостта му е 50 кг.

 

Каската  е подходяща за деца над 6 годишна възраст.Размера на каската е 50-54 см, като за по-голяма безопасност има 11 отвора и вътрешна облицовка от пяна.

С този комплект, вашето дете ще може да се движи със стил и в пълна безопасност, докато кара скейтборд.

Подходящ за деца от 6 години

Максимално тегло 50кг
Максимално поддържано тегло (кг): 50
Брой колелца: 4
Съдържание пакет: Скейтборд
Материал корпус: PVC
Цвят: Розов
Сив
Тип: Скейтборд
Ниво на подготовка: Начинаещи
Материал платформа: Алуминий
Ако продуктът отговаря на описанието, но има технически проблем, моля, следвайте стъпките, описани в таб „Гаранционни условия“. Ако сте получили продукт, който не съответства на описанието, или сте получили грешен продукт, моля, свържете се с търговеца на тел. 0877165656 или 0878197878

В случай на фабричен дефект, който е установен след получаването на продукта, клиентът го връща за сметка на търговеца и се изпраща друг продукт като заявения. В този случай транспортните разходи са за сметка на Гуга ООД

При връщане на закупена стока по желание на клиента съгласно чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите, транспортните разходи са за сметка на клиента.

Гуга ООД предлага две ясни тарифи за доставка на поръчки на територията на Република България.
1. При поръчки на стойност до 99 лева, стойността на доставката е фиксирана на 7.99 лева
2. При поръчки на стойност над 99 лева, доставката на поръчката е безплатна
Поръчки, направени в рамките на работен ден, до 16:00 ч., ще бъдат обработени и изпратени същия ден.
Поръчки, направени в рамките на работен ден, но след 16:00 ч., ще бъдат обработени и изпратени на следващия (работен) ден.
Поръчки, направени в неработен (почивен) ден, ще бъдат обработени и изпратени в първия работен такъв.

Няма намерени ревюта

Да! Изпращайте ми изключителни оферти, уникални идеи за подаръци и персонализирани съвети за пазаруване и продажба в myStock.