0

Търсим най-подходящите продукти за вас

MyStock.bg

Стани наш Партньор
Вход / Регистрация

Комплект соларни градински лампи, Сменящи се цветове, Стъкло и метал, 4 броя, 27 см

Модел: 3854625117 В Наличност
59.99 лв.

Добави в любими

Доставка
Продукти предлагани от Партньора са изпратени чрез бърза доставка от куриер.

Поръчки с по-висока стойност от 150 лв ще се изпратят с безплатно. Таксата за доставка за поръчки на стойност под 150 лв е 4.7 лв.
Красива декоративна градинска лампа със слънчево захранване и сменящи се цветове.

Перфектен избор за ефектно украшение на двор или градинска пътека. Лампата разполага с LED диод, който сменя периодично цвета на светлината си, а няколко от тях създават невероятна светлинна атмосфера в градината.

Всяка лампа разполага със соларен панел, който абсорбира слънчевата светлина и я използва нощно време като енергия.

Соларната градинска лампа е водоустойчива и има удобна стойка, подходяща за фиксиране в почвата. Всяка лампа е висока 27см.

Характеристики:

Материал:Неръждаема стомана / Закалено стъкло;

Височина: 27см.;

Подходяща за двор или градина;

Сменящи се цветове;

Подходяща за декорация;

Соларен панел;

Водоустойчива на пръски;
Тип продукт: Соларна лампа
Вид крушка: LED
Тип ключ: Класически
Цвят: Инокс
Тип монтиране: Чрез фиксиране

ЗАМЯНА НА НЕСЪОТВЕТСТВАЩ ПРОДУКТ

Потребителят има право, съгласно чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите, да се откаже от получената стока в срок от 14 (четиринадесет) дни от датата на получаване на стоката, без да дължи обезщетение или неустойка. При покупка от mystock.bg този срок се удължава на 15 (петнадесет) дниВ този случай Партньора ще възстанови на потребителя заплатените от него суми не по-късно от 14 дни, считано от датата, на която потребителят е упражнил правото си да се откаже от стоката, съгласно чл. 55, ал. 6 от Закона за защита на потребителите.

Потребителят е длъжен да съхранява получените от Партньора стоки, тяхното качество и безопасност по време на срока по чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите. За да бъдат върнати обратно закупените продукти, задължително условие е те да бъдат в изряден търговски вид, без да са използвани и без да е нарушена целостта на опаковката. Продуктите трябва да отговарят на вида, в който са получени от потребителя. На връщане и отказ не подлежат продукти, които не отговарят на тези условия.

В случай на фабричен дефект, който е установен след получаването на продукта, клиентът го връща за сметка на търговеца и се изпраща друг продукт като заявения. В този случай транспортните разходи са за сметка на Партньора 

При връщане на закупена стока по желание на клиента съгласно чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите, транспортните разходи са за сметка на клиента.

Ако при самото получаване на стока, тя е с нарушена или разкъсана опаковка поради неправилно транспортиране или има липси, рекламацията и застраховката ще бъде уважена само в присъствието на куриера. 

Продукти предлагани от Партньора са изпратени чрез бърза доставка от куриер.

Поръчки с по-висока стойност от 150 лв ще се изпратят с безплатно. Таксата за доставка за поръчки на стойност под 150 лв е 4.7 лв.

Няма намерени ревюта

Подобни продукти

Продукти с ограничена наличност

Да! Изпращайте ми изключителни оферти, уникални идеи за подаръци и персонализирани съвети за пазаруване и продажба в myStock.