Конструктор , Zoo & Figures, 53 x 9 x 35 см, 3+ години

Модел: 91172030 В Наличност
69.99 лв.
87.49 лв.

Добави в любими

Доставка
Продукти предлагани от LIBERTA са изпратени чрез бърза доставка от куриер.

Поръчки с по-висока стойност от 150 лв ще се изпратят с безплатно. Таксата за доставка за поръчки на стойност под 150 лв е 4.7 лв.
Изключително занимателна игра дори за малките деца. Посредством комплекта те могат да развихрят своето въображение и да строят с часове. Комплектът съдържа 51 пластмасови парчета за създаване на зоологическа градина със слон със звук, жираф, зайче и други и заедно лодка с риби. Работи с 3 батерии тип AG13 (включени).

ДължинаxШиринаx Височина на опаковката: 53x9x35 см.

Препоръчителна възраст от 3 години и повече. *ВНИМАНИЕ! Не е подходящ за деца под 3 години
Възраст: 3 години +
За: Унисекс
Брой части: 51
Материал: Пластмаса
Развиване на умения за: Визуално възприятие
Внимание
Въображение
Когнитивни умения
Концентрация
Координация очи-ръце
Креативност
Логика
Мислене
Цвят: Многоцветен

ЗАМЯНА НА НЕСЪОТВЕТСТВАЩ ПРОДУКТ

Потребителят има право, съгласно чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите, да се откаже от получената стока в срок от 14 (четиринадесет) дни от датата на получаване на стоката, без да дължи обезщетение или неустойка. При покупка от mystock.bg този срок се удължава на 15 (петнадесет) дниВ този случай Либерта-Петя Петрова ЕООД ще възстанови на потребителя заплатените от него суми не по-късно от 14 дни, считано от датата, на която потребителят е упражнил правото си да се откаже от стоката, съгласно чл. 55, ал. 6 от Закона за защита на потребителите.

Потребителят е длъжен да съхранява получените от Либерта-Петя Петрова ЕООД стоки, тяхното качество и безопасност по време на срока по чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите. За да бъдат върнати обратно закупените продукти, задължително условие е те да бъдат в изряден търговски вид, без да са използвани и без да е нарушена целостта на опаковката. Продуктите трябва да отговарят на вида, в който са получени от потребителя. На връщане и отказ не подлежат продукти, които не отговарят на тези условия.

В случай на фабричен дефект, който е установен след получаването на продукта, клиентът го връща за сметка на търговеца и се изпраща друг продукт като заявения. В този случай транспортните разходи са за сметка на Либерта-Петя Петрова ЕООД 

При връщане на закупена стока по желание на клиента съгласно чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите, транспортните разходи са за сметка на клиента.

Ако при самото получаване на стока, тя е с нарушена или разкъсана опаковка поради неправилно транспортиране или има липси, рекламацията и застраховката ще бъде уважена само в присъствието на куриера. 

Продукти предлагани от LIBERTA са изпратени чрез бърза доставка от куриер.

Поръчки с по-висока стойност от 150 лв ще се изпратят с безплатно. Таксата за доставка за поръчки на стойност под 150 лв е 4.7 лв.

Няма намерени ревюта

Топ оферти

Продукти с ограничена наличност