0

Търсим най-подходящите продукти за вас

MyStock.bg

Стани наш Партньор
Вход / Регистрация
Покупка чрез TBI

Лампа подводна SICCE , Комплект три броя, Nathur led trio, 12V, 3x3, 5W

Модел: LLN002E Наличност 5 бройки
185.07 лв.
199.00 лв.

Добави в любими

 Със стоков кредит он TBI
 Купи сега, плати после с Мокка
Доставка
Такса на доставка 6.99лв

Офертата е валидна до 14.07. или до изчерпване на количествата.

Осветление за фонтани и езера NATHURLED TRIO

Бърз и лесен за монтаж, прожектора създава нощни атмосфери със страхотен  ефект, осветявайки засенчени зони в градината,езерото или фонтана, подчертавайки играта на водата във вечерните часове.

Осветление за фонтани и езера NATHURLED TRIO може да се използва както потопен, така и извън водата и благодарение на широкия си светлинен лъч е особено подходящ за осветяване на дъното на вашето езерце, като излъчва  силна светлина към повърхността вечер или в специфични засенчени зони от градините ви.

СПАЗВАЙТЕ СЛЕДНИТЕ ИНСТРУКЦИИ ЗА БЕЗОПАСНОСТ: Подводният прожектор отговаря на националните и международните стандарти за безопасност.

1) Проверете дали напрежението, посочено на етикета на прожекторите, отговаря на мрежовото напрежение. Уредът трябва да се захранва от диференциален превключвател (прекъсвач), чийто номинален ток е по-малък или равен на 30mA

2) Преди да свържете уреда към електрическата мрежа, проверете дали кабелът и прожекторът не са повредени по никакъв начин.

3 ) Прожекторът е изграден с връзка от тип Z. Кабелът и щепселът не могат да бъдат заменени или ремонтирани; в случай на повреда сменете целия уред.

4) ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ: изключете всички потопени електрически уреди преди извършване на всякакъв вид поддръжка във водата; ако щепселът или електрическият контакт са мокри, изключете главния ключ преди да изключите захранващия кабел.

5) Прожекторът може да се използва във вода или в среда с температура, която не надвишава 35 ° C / 95 ° F.

6) Не използвайте уреда за цели, различни от тези, за които е направен.

7) Избягвайте използването на подводно осветление “NATURA LED” с разяждащи и абразивни течности.

8) Това устройство не е проектирано за употреба от хора (включително деца) с намалени физически, сензорни и умствени способности, освен ако не се контролира и инструктира от хора, отговорни за тяхната безопасност. Уверете се, че децата не докосват устройството.

9) Удължителните кабели и разпределителите на захранване (например множество гнезда) трябва да са подходящи за употреба на открито (защитени срещу пръскане на вода.

10) Защитете връзките към

11) Свържете уреда само към гнездо, монтирано в съответствие със стандартите

12) Свържете се със специализиран персонал или, ако се съмнявате, с производителя поради несправяне на проблеми.

13) Не правете технически промени в уреда. , под санкция на отнемане на гаранцията.

14) Винаги дръжте гнездото и щепсела сухи.

15) Захранването и щепселните връзки на доставените електрически проводници не са водоустойчиви, а са защитени само от дъжд и пръски вода. Следователно те не трябва да бъдат монтирани  под вода.
Цвят: Многоцветен
Тип продукт: Прожектор за басейн

Aко продуктът отговаря на описанието, но има технически проблем, моля, следвайте стъпките, описани в таб „Гаранционни условия“. Ако сте получили продукт, който не съответства на описанието, или сте получили грешен продукт, моля, свържете се с търговеца на имейл: [email protected] или тел. 0888240706.

Ако сте получили функциониращ продукт, отговарящ на описанието, но желаете да се възползвате от правото си да го върнете в рамките на 14 дни, моля, следвайте стъпките по-долу.

1.Изпратете следните данни на имейл [email protected]:

- Номер на поръчка

- Дата на получаване на продукта

- Имена на клиент

- Телефон за връзка

- Тип и номер на платежния документ (касова бележка, фактура, разписка от куриер за пощенски паричен превод)

- При желание от Ваша страна, можете да посочите причина за връщане

2. След изпращането на данните, представител на Далев и Ко ООД ще се свърже с Вас.

3. Ако желаете да се свържете с представител на Далев и Ко ООД по телефона, номерът за връзка е 0888240706.

Моля, осъществете връзка с търговеца, преди да изпратите продукта обратно към него. Ако срещате затруднения при опитите си за свързване с търговеца, моля, пишете ни на имейл [email protected] или се свържете с нас на тел. 0899919992.

4. След потвърждение от търговеца, изпратете продукта на адрес:

Получател: Далев и Ко ООД

Адрес: ул. Алеко Константинов 1, гр. Хасково

Тел.: 0888240706

Моля, имайте предвид, че транспортните разходи за връщане на продукта са за Ваша сметка.

Полезна информация:

Потребителят има право, съгласно чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите, да се откаже от получената стока в срок от 14 (четиринадесет) дни от датата на получаване на стоката, без да дължи обезщетение или неустойка. В този случай Далев и Ко ООД ще възстанови на потребителя заплатените от него суми не по-късно от 14 дни, считано от датата, на която потребителят е упражнил правото си да се откаже от стоката, съгласно чл. 55, ал. 6 от Закона за защита на потребителите.

Потребителят е длъжен да съхранява получените от Далев и Ко ООД стоки, тяхното качество и безопасност по време на срока по чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите. За да бъдат върнати обратно закупените продукти, задължително условие е те да бъдат в изряден търговски вид, без да са използвани и без да е нарушена целостта на опаковката. Продуктите трябва да отговарят на вида, в който са получени от потребителя. На връщане и отказ не подлежат продукти, които не отговарят на тези условия.

В случай на фабричен дефект, който е установен след получаването на продукта, клиентът го връща за сметка на търговеца и се изпраща друг продукт като заявения. В този случай транспортните разходи са за сметка на Далев и Ко ООД

При връщане на закупена стока по желание на клиента съгласно чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите, транспортните разходи са за сметка на клиента.

Ако установите при самото получаване на стока, че тя е с нарушена или разкъсана опаковка поради неправилно транспортиране, или има липси, рекламацията и застраховката ще бъде уважена само в присъствието на куриера. В този случай, моля, незабавно се свържете с нас и/или откажете да приемете стоката. Рекламацията се удостоверява със забележка в товарителницата на куриера. Изготвя се протокол, в който е описано констатираното състояние на пратката и опаковка й. В случай че приемете пратката на своя отговорност и не предявите своите претенции пред куриера, рекламацията може да се счете за недействителна.

Такса на доставка 6.99лв

Няма намерени ревюта

Подобни продукти

Да! Изпращайте ми изключителни оферти, уникални идеи за подаръци и персонализирани съвети за пазаруване и продажба в myStock.