0

Търсим най-подходящите продукти за вас

MyStock.bg

Стани наш Партньор
Вход / Регистрация

Люлка хамак стол, HERLY - 3 в 1

Модел: 29124 В Наличност
38.99 лв.
44.30 лв.

Добави в любими


 Купи сега, плати после с Мокка

Може да е при Вас до: 18.07.2024

Доставка

Продуктите предлагани от Партньора се изпращат чрез доставка от куриери. Всички продукти са нови и си изпращат с оригиналната опаковка на прозиводителя. Обявената цена за доставка при поръчка на извънгабаритни артикули над 1м, важи до офис на Еконт!

Люлка-хамак-стол 3 в 1

Превърнете вашето открито пространство в оазис на спокойствие и комфорт с нашата многофункционална люлка-хамак-стол 3 в 1. Този продукт е перфектното допълнение към вашата градина, веранда или тераса, предоставяйки ви възможност да се отпуснете и да се насладите на почивката си на открито.

Основни характеристики:

  • Многофункционалност: Тази люлка съчетава три функции в едно – може да се използва като люлка, хамак или удобен стол. Така можете да се наслаждавате на различни начини на релаксация според вашите нужди и предпочитания.
  • Максимално натоварване: Люлката е проектирана да издържа до 120 кг, което я прави подходяща за използване от възрастни и деца.
  • Материали: Изработена от висококачествен полипропилен, този материал е известен със своята издръжливост и устойчивост на външни влияния. Той издържа на напрежение до 1180 кг при опън, с диаметър ф10, и има разтегливост при натоварване от 18%. Това осигурява дълготрайност и сигурност при употреба.
  • Комфорт и дизайн: Люлката е с модерен и стилен дизайн, който ще допълни всяко открито пространство. Тя е лесна за монтаж и демонтаж, което ви позволява бързо да променяте мястото й според нуждите си.
  • Преносимост: Благодарение на леката си конструкция, люлката може лесно да бъде пренасяна и използвана на различни места – в парка, на плажа, в къмпинга или у дома.

Предимства:

  • Удобство: Създава комфортна зона за релаксация и отдих.
  • Издръжливост: Висококачествени материали, които гарантират дълъг живот на продукта.
  • Лесна поддръжка: Полипропиленът е устойчив на петна и лесен за почистване.
  • Модерен дизайн: Подходящ за всякакви стилове и пространства.


Насладете се на мигове на спокойствие и комфорт с нашата люлка-хамак-стол 3 в 1. Тя е идеалният избор за всеки, който търси удобство и стил на открито. Независимо дали искате да се люлеете, да се отпуснете в хамак или да седнете удобно, този продукт ще отговори на всички ваши нужди. Поръчайте сега и преобразете своето открито пространство в истински рай на комфорта!

Цвят: Бял
Син
Тип продукт: Люлка
Стол
Хамак
Максимално поддържано тегло: 120 кг
Потребителят има право да се откаже от договора от разстояние или от договора извън търговския обект, без да посочва причина, без да дължи обезщетение или неустойка и без да заплаща каквито и да е разходи, с изключение на разходите, предвидени в чл. 54, ал. 3 и чл. 55 от ЗЗП, в 14-дневен срок считано от датата на получаването им и да върне закупените артикули,  в същия търговски вид, в който са получени, без да е нарушена търговската им опаковка. За да упражни правото си на отказ, Потребителят е длъжен да информира Партньора за решението си, причината за връщане, или да заяви недвусмислено по друг начин решението си да се откаже от договора в 14-дневен срок, считано от датата на приемане на стоката. Когато Потребителят упражни правото си на отказ от договора и когато Партньора не предложи да прибере стоките сам, Потребителят е длъжен да изпрати или предаде стоките обратно на Партньора или на упълномощено от него лице без неоправдано забавяне не по-късно от 14 дни, считано от датата, на която Потребителят е съобщил на Партньора за решението си да се откаже от договора. При неизпълнение на това задължение, Партньора няма задължение за възстановяване на платени от Потребителя суми. Разходите по връщане на стоките са за сметка на Потребителя.

При неизпълнение на тези условия Партньора запазва правото си да откаже да приеме върнатата стока и съответно да не възстанови пълната сума, платена от Потребителя.

В случай на връщане на доставен вече продукт и спазване на условията за цялостност на опаковката и неизползване на стоката, Партньора възстановява сумата по стойността на продукта/ите в 14-дневния законоустановен срок, считано от датата, на която е бил уведомен за решението на потребителя да се откаже от договора, чрез платежното средство, ползвано за плащане на поръчката, освен ако потребителят е изразил изричното си съгласие за използване на друго платежно средство и при условие че това не е свързано с разходи за Потребителя.

Когато Партньора не е предложил да прибере стоките сам, той може да задържи плащането на сумите на потребителя, докато не получи стоките или докато потребителят не представи доказателство, че е изпратил стоките обратно, в зависимост от това, кое от двете се е случило по-рано. Задължително е предоставянето на официален данъчен документ за покупка - касова бележка, квитанция за наложен платеж или фактура.

Продуктите предлагани от Партньора се изпращат чрез доставка от куриери. Всички продукти са нови и си изпращат с оригиналната опаковка на прозиводителя. Обявената цена за доставка при поръчка на извънгабаритни артикули над 1м, важи до офис на Еконт!

Няма намерени ревюта

Да! Изпращайте ми изключителни оферти, уникални идеи за подаръци и персонализирани съвети за пазаруване и продажба в myStock.