Маша за коса Hot Tools Gold Curling, 25 mm, позлатени, Signature Series, HTIR1575E

Модел: HTIR1575E Последна бройка
114.64 лв.
162.48 лв.

Добави в любими

Доставка

Продукти предлагани от BIT ONLINE са изпратени чрез бърза доставка от куриер.
Всички продукти са нови и са изпратени с оригиналната опаковка на производителя.

Цена на доставката за всички продукти е 5.99 лв.

Общата стойност ще бъде изобразена в кошницата преди да завършите поръчката.

Период на кампанията 23.09 - 11.10.2022

Маша за коса Hot Tools Gold Curling, 25 mm, позлатени, Signature Series, HTIR1575E
 

Характеристики:

- Лесен и удобен за използване;

- Професионална пулсация;

- Бутон ВКЛ / ИЗКЛ;

- 9 променливи температурни стъпки;

- Барабан с диаметър 25 мм, покрит със злато;

- Регулируема температура: 140 - 220°C;

- Подкрепа за безопасност;

- Студен накрайник;

- Бързо нагряване: 30 s;

- Професионален въртящ се кабел 1,8 м;

- Дълготраен ефект.

Всички жени обичат приятното усещане да напуснат салона, когато усетят глезотиите на професионален фризьор. Серията Hot Tools Gold Curling предлага професионална надеждност и дълготрайни резултати, така че можете да създавате стил, подобен на салонен, всеки ден.

С маша за коса Hot Tools Gold Curling получавате желаните къдрици и вълни, пълни с блясък и обем, с по-здрав и фин вид, за по-дълъг период от време.

РЕГУЛИРУЕМА ТЕМПЕРАТУРА

В зависимост от типа коса, можете да изберете желаната температура от въртящото се копче, разположено на дръжката на маша, променлива на всеки 5 градуса.

Винаги се препоръчва да включвате уреда на по-ниско температурно ниво, за да тествате косата и да избегнете повреждането й. Постепенно увеличавайте температурата в зависимост от типа коса.

Препоръчва се в зависимост от типа коса:
- Крехка коса - 140⁰C;

- Нормална номинална температура - 165⁰C;

- Вълнообразна коса - 195⁰C;

- Гъста коса - 220⁰C.

  

Прическа в салонен стил

С маша Gold Culring получавате желаната прическа за по-кратко време, а косата ви ще изглежда по-копринена, по-обемна и по-лъскава. Ще изглеждате безупречно по всяко време на деня, а благодарение на устойчивостта ще имате удовлетворението да се наслаждавате на прическата си за по-дълъг период от време.

 
 
 

 


Диаметър 25 мм

Размерът на барабана 25 мм ви дава деликатни къдрици или красиви къдрици, идеални за всеки повод, независимо дали за обикновено излизане в града или за по-елегантно събитие. Поради възможността за регулиране на температурата, той е подходящ за всички типове коса, от най-тънката до най-грубата.

 
 
 

 


Pulse Technology® и Gold Tehnology


Благодарение на технологията Pulse Tehnology®, машата поддържа постоянна температура на цялата нагрята повърхност дори по време на стилизиране, което означава равномерна топлина и професионални резултати. Освен това златото на повърхността на барабана придава повече блясък на косата, което я кара да изглежда просто великолепно.

 
 
 

 

Маша с клапи

Машата има и клап, който предотвратява плъзгането на косата по барабана, което прави стилизирането по-лесно и опростено. В същото време с помощта на клапата можете да хващате кичурите коса по-лесно, без да рискувате да се доближите твърде много до горещия барабан, а студеният накрайник ще ви позволи да боравите по-лесно с устройството.

 
 
 

 

Сгъваема топлоустойчива опора

Устройството има и вградена сгъваема топлоустойчива опора, която позволява позиционирането му върху плоски повърхности, като ги предпазва от горещата страна.

  

Марката Hot Tools е основана през 1990 г. в САЩ и благодарение на своите професионални и качествени продукти се разраства и достига до Европа през 2016 г. Чрез иновации в съвременните материали и технологии, както и атрактивен и елегантен дизайн, продуктите привличат вниманието на стилистите. , а днес това им помага да бъдат по-креативни и по-добри. Все повече салони използват професионални продукти на Hot Tools, за да създават абсолютно зашеметяващ и автентичен външен вид.

 

Маша за коса Hot Tools Gold Curling, Signature Series

Употреба: Професионална
Тип продукт: Маша за коса
Брой включени приставки: 1
Цвят: Бял
Нива температура: 4
Част от тялото: Коса
Съдържание пакет:: 1 x Маша за коса
Тип употреба: Домашна
Професионална
Мощност: 30 W

Важно: ако продуктът отговаря на описанието, но има технически проблем, моля, следвайте стъпките, описани в таб „Гаранционни условия“. Ако сте получили продукт, който не съответства на описанието, или сте получили грешен продукт, моля, свържете се с търговеца на имейл: [email protected] или тел. 0040722100235.

Ако сте получили функциониращ продукт, отговарящ на описанието, но желаете да се възползвате от правото си да го върнете в рамките на 15 дни, моля, следвайте стъпките по-долу.

1.Изпратете следните данни на имейл [email protected]:

- Номер на поръчка

- Дата на получаване на продукта

- Имена на клиент

- Телефон за връзка

- Тип и номер на платежния документ (касова бележка, фактура, разписка от куриер за пощенски паричен превод)

- При желание от Ваша страна, можете да посочите причина за връщане

2. След изпращането на данните, представител на BIT ONLINE ще се свърже с Вас.

3. Ако желаете да се свържете с представител на BIT ONLINE по телефона, номерът за връзка е 0040722100235.

Моля, осъществете връзка с търговеца, преди да изпратите продукта обратно към него. 

4. След потвърждение от търговеца, изпратете продукта на адрес:

Получател: BIT ONLINE SRL

Адрес: 121 Mihai Eminescu Street, Disctrict 2, Bucharest Romania

Тел.: 0040722100235

Предпочитан куриер: DPD

Моля, имайте предвид, че транспортните разходи за връщане на продукта са за Ваша сметка.

Полезна информация:

Потребителят има право, съгласно чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите, да се откаже от получената стока в срок от 14 (четиринадесет) дни от датата на получаване на стоката, без да дължи обезщетение или неустойка. В този случай BIT ONLINE SRL ще възстанови на потребителя заплатените от него суми не по-късно от 14 дни, считано от датата, на която потребителят е упражнил правото си да се откаже от стоката, съгласно чл. 55, ал. 6 от Закона за защита на потребителите.

Потребителят е длъжен да съхранява получените от BIT ONLINE SRL стоки, тяхното качество и безопасност по време на срока по чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите. За да бъдат върнати обратно закупените продукти, задължително условие е те да бъдат в изряден търговски вид, без да са използвани и без да е нарушена целостта на опаковката. Продуктите трябва да отговарят на вида, в който са получени от потребителя. На връщане и отказ не подлежат продукти, които не отговарят на тези условия.

В случай на фабричен дефект, който е установен след получаването на продукта, клиентът го връща за сметка на търговеца и се изпраща друг продукт като заявения. В този случай транспортните разходи са за сметка на BIT ONLINE SRL

При връщане на закупена стока по желание на клиента съгласно чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите, транспортните разходи са за сметка на клиента.

Ако установите при самото получаване на стока, че тя е с нарушена или разкъсана опаковка поради неправилно транспортиране, или има липси, рекламацията и застраховката ще бъде уважена само в присъствието на куриера. В този случай, моля, незабавно се свържете с нас и/или откажете да приемете стоката. Рекламацията се удостоверява със забележка в товарителницата на куриера. Изготвя се протокол, в който е описано констатираното състояние на пратката и опаковка й. В случай че приемете пратката на своя отговорност и не предявите своите претенции пред куриера, рекламацията може да се счете за недействителна.

Продукти предлагани от BIT ONLINE са изпратени чрез бърза доставка от куриер.
Всички продукти са нови и са изпратени с оригиналната опаковка на производителя.

Цена на доставката за всички продукти е 5.99 лв.

Общата стойност ще бъде изобразена в кошницата преди да завършите поръчката.

Няма намерени ревюта

Подобни продукти

Оферти с най-ниска цена

Продукти с ограничена наличност