0

Търсим най-подходящите продукти за вас

MyStock.bg

Стани наш Партньор
Вход / Регистрация

Маша за коса Hot Tools Gold Curling, 32 мм, позлатени, Pro Signature, HTIR1576UKE

Модел: HTIR1576UKE В Наличност
129.96 лв.
162.48 лв.

Добави в любими

Доставка
Продукти предлагани от Партньора са изпратени чрез бърза доставка от куриер.
Всички продукти са нови и са изпратени с оригиналната опаковка на производителя.
Маша за коса Hot Tools Gold Curling, 32 мм, позлатени, Pro Signature, HTIR1576UKEХарактеристики:

- Лесен и удобен за използване;

- Професионална пулсация;

- Барабан с диаметър 32 мм, покрит със злато;

- 9 променливи температурни стъпки;

- Регулируема температура: 140 - 220°C;

- Сгъваема опора за безопасност;

- Антистатичен ефект;

- Студен накрайник;

- Бързо нагряване: 30 s;

- Професионален въртящ се кабел 1,8 м;

- Бутон ВКЛ / ИЗКЛ;

- Евро конвертор адаптер;

- Дълготраен ефект.
Всички жени обичат приятното усещане да напуснат салона, когато усетят глезотиите на професионален фризьор. Маша за коса Hot Tools Gold Curling Pro Signature предлагат професионална надеждност и дълготрайни резултати, така че можете да създавате стил, подобен на салонен, всеки ден.

С маша Hot Tools Gold Curling получавате желаните къдрици и вълни, пълни с блясък и обем, с по-здрав и фин вид, за по-дълъг период от време.

РЕГУЛИРУЕМА ТЕМПЕРАТУРА

В зависимост от типа коса, можете да избирате от 9-те температурни стъпки на въртящото се копче, разположено на дръжката на маша.

Винаги се препоръчва да включвате уреда на по-ниско температурно ниво, за да тествате косата и да избегнете повреждането й. Постепенно увеличавайте температурата в зависимост от типа коса.

Препоръчва се в зависимост от типа коса:
- Крехка коса: 140°C - 160°C;

- Нормална номинална температура: 160⁰C - 180⁰C;

- Вълнообразна и претенциозна коса: 180⁰C - 200⁰C;

- Гъста коса: 200⁰C - 220⁰C.
 

 

Прическа в салонен стил

С маша Gold Culring получавате желаната прическа за по-кратко време, а косата ви ще изглежда по-копринена, по-обемна и по-лъскава. Ще изглеждате безупречно по всяко време на деня, а благодарение на устойчивостта ще имате удовлетворението да се наслаждавате на прическата си за по-дълъг период от време.

 
 
 

 


Диаметър 32 мм

Размерът на барабана 32 мм ви дава деликатни къдрици или красиви къдрици, идеални за всеки повод, независимо дали за обикновено излизане в града или за по-елегантно събитие. Поради възможността за регулиране на температурата, той е подходящ за всички типове коса, от най-тънката до най-грубата

 
 
 

 

Pulse Technology® и Gold Tehnology


Благодарение на технологията Pulse Tehnology®, машата поддържа постоянна температура на цялата нагрята повърхност дори по време на стилизиране, което означава равномерна топлина и професионални резултати. Освен това златото на повърхността на барабана придава повече блясък на косата, което я кара да изглежда просто великолепно.

 
 
 

 

Маша с клапи

Машата има и клап, който предотвратява плъзгането на косата по барабана, което прави стилизирането по-лесно и опростено. В същото време с помощта на клапата можете да хващате кичурите коса по-лесно, без да рискувате да се доближите твърде много до горещия барабан, а студеният накрайник ще ви позволи да боравите по-лесно с устройството.

 
 
 

 

Сгъваема топлоустойчива опора

Устройството има и вградена сгъваема топлоустойчива опора, която позволява позиционирането му върху плоски повърхности, като ги предпазва от горещата страна.

Евро конвертор адаптер

Щепселът е проектиран така, че да може да се използва за контакти в UK. С помощта на отвертка (включена в комплекта) можете да монтирате или демонтирате адаптера на конвертора, ако е необходимо, което прави маша идеална за пътуване.
3 ИЗМЕРЕНИЯ


  
 
 
 
 

Модел


 


 

Маша за коса Hot Tools Gold Curling, 25 mm, позлатени, Pro Signature, HTIR1575UKE


Маша за коса Hot Tools Gold Curling, 32 mm, позлатени, Pro Signature, HTIR1576UKE


Маша за коса Hot Tools Gold Curling, 38 mm, позлатени, Pro Signature, HTIR1577UKE


 

 

 


 


 


Диаметър на барабан

 

25 мм


32 мм


38 мм


Регулируема температурa

 

140 - 220°C


140 - 220°C


140 - 220°C


Предназначен за

 

Всички типове коса


Всички типове коса


Всички типове коса


Suport de siguranta pliabil

 


Сгъваема топлоустойчива опора

 


Време за нагряван

 

30 s


30 s


30 s


Дължина на кабела

 

1.8 м


1.8 м


1.8 м 

Марката Hot Tools е основана през 1990 г. в САЩ и благодарение на своите професионални и качествени продукти се разраства и достига до Европа през 2016 г. Чрез иновации в съвременните материали и технологии, както и атрактивен и елегантен дизайн, продуктите привличат вниманието на стилистите. , а днес това им помага да бъдат по-креативни и по-добри. Все повече салони използват професионални продукти на Hot Tools, за да създават абсолютно зашеметяващ и автентичен външен вид.

 
Употреба: Професионална
Тип продукт: Маша за коса
Брой включени приставки: 1
Цвят: Бял
Нива температура: 4
Част от тялото: Коса
Съдържание пакет:: 1 x Маша за коса
Тип употреба: Домашна
Професионална

Политика за връщане

Важно: ако продуктът отговаря на описанието, но има технически проблем, моля, следвайте стъпките, описани в таб „Гаранционни условия“. Ако сте получили продукт, който не съответства на описанието, или сте получили грешен продукт, моля, свържете се с търговеца на имейл: [email protected] или тел. +40722100235.

Ако сте получили функциониращ продукт, отговарящ на описанието, но желаете да се възползвате от правото си да го върнете в рамките на (период за връщане) дни, моля, следвайте стъпките по-долу.

1.Изпратете следните данни на имейл [email protected]:

- Номер на поръчка

- Дата на получаване на продукта

- Имена на клиент

- Телефон за връзка

- Тип и номер на платежния документ (касова бележка, фактура, разписка от куриер за пощенски паричен превод)

- При желание от Ваша страна, можете да посочите причина за връщане

2. След изпращането на данните, представител на Партньора ще се свърже с Вас.

3. Ако желаете да се свържете с представител на Партньора по телефона, номерът за връзка е +40722100235.

4. След потвърждение от търговеца, изпратете продукта на адрес:

Получател: Партньора

Адрес: ,

Тел.: +40722100235

Предпочитан куриер:

Моля, имайте предвид, че транспортните разходи за връщане на продукта са за Ваша сметка.

Полезна информация:

Потребителят има право, съгласно чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите, да се откаже от получената стока в срок от 14 (четиринадесет) дни от датата на получаване на стоката, без да дължи обезщетение или неустойка.

Потребителят е длъжен да съхранява получените от Партньора стоки, тяхното качество и безопасност по време на срока по чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите. За да бъдат върнати обратно закупените продукти, задължително условие е те да бъдат в изряден търговски вид, без да са използвани и без да е нарушена целостта на опаковката. Продуктите трябва да отговарят на вида, в който са получени от потребителя. На връщане и отказ не подлежат продукти, които не отговарят на тези условия.

Моля имайте предвид, че продукти от категория Здраве и Красота не подлежат на връщане, поради хигиенни причини.

В случай на фабричен дефект, който е установен след получаването на продукта, клиентът го връща за сметка на търговеца и се изпраща друг продукт като заявения. В този случай транспортните разходи са за сметка на Партньора

При връщане на закупена стока по желание на клиента съгласно чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите, транспортните разходи са за сметка на клиента.

Ако установите при самото получаване на стока, че тя е с нарушена или разкъсана опаковка поради неправилно транспортиране, или има липси, рекламацията и застраховката ще бъде уважена само в присъствието на куриера. В този случай, моля, незабавно се свържете с нас и/или откажете да приемете стоката. Рекламацията се удостоверява със забележка в товарителницата на куриера. Изготвя се протокол, в който е описано констатираното състояние на пратката и опаковка й. В случай че приемете пратката на своя отговорност и не предявите своите претенции пред куриера, рекламацията може да се счете за недействителна.

Продукти предлагани от Партньора са изпратени чрез бърза доставка от куриер.
Всички продукти са нови и са изпратени с оригиналната опаковка на производителя.

Няма намерени ревюта

Подобни продукти

Най-продавани

Продукти с ограничена наличност

Да! Изпращайте ми изключителни оферти, уникални идеи за подаръци и персонализирани съвети за пазаруване и продажба в myStock.