0

Търсим най-подходящите продукти за вас

MyStock.bg

Стани наш Партньор
Вход / Регистрация

Маска за коса против косопад с шипково масло и вит. В7 BIOTINA - Diet Esthetic, 250 ml

Модел: 50754-11 В Наличност
18.90 лв.

Добави в любими


Доставка
Доставка до офис на Speedy - 3.99 лв
Доставка до адрес - 4,99 лв
Безплатна доставка за поръчка над 59.99 лв
Съдържа Биотин (от гръцки bios - живот), познат още като вит. В7 или вит. Н. Препоръчва се за укрепване на косата и е естествено мощно средство за противодействие при косопад. Съдържа още шипково масло с признат регенеративен ефект, Calcium Panthotenate (вит. В5), инозитол, ретинол (вит. А), Tocopherol (вит. Е - мощен естествен антиоксидант), царевично масло и растителни екстракти. Начин на употреба: Нанесете след измиване на косата с шампоан за коса Biotina с шипково масло и вит. В7, изчакайте около 5 минути и изплакнете. Като резултат косата ще бъде лъскава, копринена и лесна за разресване. Не съдържа парабени, алергени и минерални масла. Козметичен продукт за външна употреба. Дерматологично тестван. Да се пази от светлина и топлина. Да се пази от деца. Не е изпробван върху животни. Съдържа органични съставки.
Тип продукт: Маска за коса
Тип шампоан/балсам: Балсам
Тип: Домашна употреба
Тип коса: Всеки тип коса
Тип скалп: Всеки тип
Съдържание пакет: 1 х Балсам
Количество: 250 мл

Съгласно разпоредбите в Закона за защита на потребителите, Вие имате право да развалите сключения договор от разстояние в рамките на 14 дни без да ни дължите каквото и да било обяснение. Важно е да имате предвид, че пощенските (куриерските) разходи за връщането на закупената стока обратно към нас ще да бъдат за Ваша сметка. Ако сте заплатили предварително суми, ние сме длъжни да Ви ги възстановим в пълен размер до 14 дни от датата, на която сте упражнили правото си на отказ. Задължително условие е продуктите да не са ползвани, да не е нарушена транспортната опаковка и търговския им вид. 

Рекламация за получена стока можете да направите в случай, че:

- продуктите, които сте получили се различават от Вашата поръчка. Това не важи за един и същи продукт на един и същ производител, на когото единствено етикет или визия се различават от изображението в сайта;

- съществува скрит дефект, за когото не сте уведомен - например неработещ елемент;

- установите изтекъл срок на годност;

- други, предвидени от закона случаи.

Можете да се възползвате от правото си на рекламация, само срещу представяне на касов бон, фактура или платежно нареждане. Стока по рекламация можете да върнете чрез куриерска компания, като стойността на доставката е за сметка на клиента и не се възстановява. След получаването на стоката - предмет на рекламация и действително потвърждаване на дефекта и, тя може да бъде заменена или стойността и да бъде възстановена. Възстановяването на стойност по рекламация може да бъде в брой или по банкова сметка.

Доставка до офис на Speedy - 3.99 лв
Доставка до адрес - 4,99 лв
Безплатна доставка за поръчка над 59.99 лв

Няма намерени ревюта

Най-продавани

Да! Изпращайте ми изключителни оферти, уникални идеи за подаръци и персонализирани съвети за пазаруване и продажба в myStock.