0

Търсим най-подходящите продукти за вас

MyStock.bg

Стани наш Партньор
Вход / Регистрация

Многофункционална четка за стилизиране REVLON One-Step Blow-Dry Multi Styler RVDR5333E 3 в 1 - 3 подвижни глави, 4 температурни степени, За всички типове и дължини на косата

Модел: RVDR5333E Последна бройка
168.28 лв.
201.49 лв.

Добави в любими

 Със стоков кредит он TBI
 Купи сега, плати после с Мокка

Очаквана дата за доставка: 23.04.2024

Доставка
Продукти предлагани от Партньора са изпратени чрез бърза доставка от куриер.
Всички продукти са нови и са изпратени с оригиналната опаковка на производителя.
Многофункционална четка за стилизиране REVLON One-Step Blow-Dry Multi Styler RVDR5333E 3 в 1 - 3 подвижни глави, 4 температурни степени, За всички типове и дължини на косата


Получавайте прически като в салона, за половината от времето, с новото многофункционално устройство за стилизиране REVLON One-Step Blow-Dry Multi Styler от семейството One-Step Volumizer.

С REVLON One-Step Blow-Dry Multi Styler вие се възползвате от продукт, създаден за максимална гъвкавост: 3 подвижни глави, с които можете да създавате прически, подходящи за салон, от елегантни къдрици до максимален обем с една стъпка.

REVLON One-Step Blow-Dry Multi Styler е нежен към косата, докато изсушавате, къдрите и оформяте, без прекомерна топлина, създавайки блестящи, здраво изглеждащи прически за до половината от времето.

Характеристики:
- 3 подвижни глави;
- Бутон за освобождаване на приставката;
- Подвижна глава за лесно съхранение и транспортиране;
- Ергономична дръжка и лек дизайн за комфорт и контрол;
- 2,5 м шарнирен кабел;
- 2 години гаранция.Как да използвам:
Стъпка 1) Уводни бележки за концентратора за изсушаване на корените: Използвайки аксесоара за концентратор за изсушаване на корените, започнете сушенето, като повдигнете секциите и насочите концентратора към корените;
Стъпка 2) За елегантни къдрици: Отстранете концентратора и прикрепете 32-милиметровата 360° маша с вентилиран въздушен поток. Като държите устройството вертикално, хванете 2,5 cm част в краищата и завъртете към темето. Продължете да държите устройството вертикално, докато почувствате, че косата е суха. Внимателно натиснете скобата, за да освободите косата и дръпнете устройството надолу, за да развиете къдрицата;
Стъпка 3) За обемно сушене в салонен стил: Отстранете концентратора и прикрепете 64 мм овална четка. За да извиете краищата, поставете овалната четка ПОД краищата и задръжте за 2 до 3 секунди, преди да я завъртите навътре;
Стъпка 4) Повторете с останалите части, докато косата се превърне в класически къдрици или по-обемни стилове и постигнете желания вид.


Какво намирате в пакета:
- 1 x основно устройство;
- 1 x концентратор за сушене на корени;
- 1 х овална четка за обем;
- 1 х маша с 360° вентилиран въздушен поток.
Тип продукт: С фиксирана основа
Мощност: 800 W
Нива температура: 3
Степен скорости: 2
Тип употреба: Домашна
Професионална
Използване за: Изправяне
Къдрици
Сушене
Брой включени приставки: 3
Цвят: Черен
Част от тялото: Глава
Покритие: Керамичен турмалин
Функции: Защита от прегряване
Йонизация
Сушене
Предимства: Бързо изсъхване
Въртящ се кабел
Ергономична дръжка
Ефективно изсушаване
Йонизация
Лесен за използване
Студен връх
Захранване: С кабел
Употреба: Мокра коса
Суха коса
Технологии: Йонна технология
Дължина на кабела: 2 м

Политика за връщане

Важно: ако продуктът отговаря на описанието, но има технически проблем, моля, следвайте стъпките, описани в таб „Гаранционни условия“. Ако сте получили продукт, който не съответства на описанието, или сте получили грешен продукт, моля, свържете се с търговеца на имейл: [email protected] или тел. +40722100235.

Ако сте получили функциониращ продукт, отговарящ на описанието, но желаете да се възползвате от правото си да го върнете в рамките на (период за връщане) дни, моля, следвайте стъпките по-долу.

1.Изпратете следните данни на имейл [email protected]:

- Номер на поръчка

- Дата на получаване на продукта

- Имена на клиент

- Телефон за връзка

- Тип и номер на платежния документ (касова бележка, фактура, разписка от куриер за пощенски паричен превод)

- При желание от Ваша страна, можете да посочите причина за връщане

2. След изпращането на данните, представител на Партньора ще се свърже с Вас.

3. Ако желаете да се свържете с представител на Партньора по телефона, номерът за връзка е +40722100235.

4. След потвърждение от търговеца, изпратете продукта на адрес:

Получател: Партньора

Адрес: ,

Тел.: +40722100235

Предпочитан куриер:

Моля, имайте предвид, че транспортните разходи за връщане на продукта са за Ваша сметка.

Полезна информация:

Потребителят има право, съгласно чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите, да се откаже от получената стока в срок от 14 (четиринадесет) дни от датата на получаване на стоката, без да дължи обезщетение или неустойка.

Потребителят е длъжен да съхранява получените от Партньора стоки, тяхното качество и безопасност по време на срока по чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите. За да бъдат върнати обратно закупените продукти, задължително условие е те да бъдат в изряден търговски вид, без да са използвани и без да е нарушена целостта на опаковката. Продуктите трябва да отговарят на вида, в който са получени от потребителя. На връщане и отказ не подлежат продукти, които не отговарят на тези условия.

Моля имайте предвид, че продукти от категория Здраве и Красота не подлежат на връщане, поради хигиенни причини.

В случай на фабричен дефект, който е установен след получаването на продукта, клиентът го връща за сметка на търговеца и се изпраща друг продукт като заявения. В този случай транспортните разходи са за сметка на Партньора

При връщане на закупена стока по желание на клиента съгласно чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите, транспортните разходи са за сметка на клиента.

Ако установите при самото получаване на стока, че тя е с нарушена или разкъсана опаковка поради неправилно транспортиране, или има липси, рекламацията и застраховката ще бъде уважена само в присъствието на куриера. В този случай, моля, незабавно се свържете с нас и/или откажете да приемете стоката. Рекламацията се удостоверява със забележка в товарителницата на куриера. Изготвя се протокол, в който е описано констатираното състояние на пратката и опаковка й. В случай че приемете пратката на своя отговорност и не предявите своите претенции пред куриера, рекламацията може да се счете за недействителна.

Продукти предлагани от Партньора са изпратени чрез бърза доставка от куриер.
Всички продукти са нови и са изпратени с оригиналната опаковка на производителя.

Няма намерени ревюта

Да! Изпращайте ми изключителни оферти, уникални идеи за подаръци и персонализирани съвети за пазаруване и продажба в myStock.