0

Търсим най-подходящите продукти за вас

MyStock.bg

Стани наш Партньор
Вход / Регистрация

Многослойна мерино завивка с памучен сатен Medico Crème, 180x200

Модел: 3625 В Наличност
479.00 лв.

Добави в любими

 Със стоков кредит он TBI
 Купи сега, плати после с Мокка

Може да е при Вас до: 17.07.2024

Безплатна доставка

Доставка

Продукти предлагани от MEDICO + са изпратени чрез бърза доставка от куриер. Всички продукти са нови и са изпратени с оригиналната опаковка на производителя.

  • Таксата за доставка за поръчки е фиксирана-  7.99 лв.
100% памучен сатен, който е хипоалергенен и без изкуствени багрилаМериносова вълна поддържаща телесната температура и хипоалергеннаДишащ текстил, за усещане за свежест, без затопляне и запаряванеХипоалергенен текстил обработен срущу бактерии 
 


Термоизолационни свойства, поддържащи телесната температураМногослойна мерино завивка с памучен сатен Medico Crème е изработена специално с две лица, за да бъде ваш верен приятел по всяко време на годината.

Extreem cold страна, за най-студените зимни вечери - тази страна на завивката е изработена от 100% мериносова вълна, намаляваща до минимум загубата на телесна температура.
Fоur Seasons страна, подходяща за всяко време на годината-  изработена от капитониран, памучен сатен, запазващ нормалната телесна температура.
Многослойната завивка Medico Crème се предлага в два размера:
150х200 см 
180х200 см

Многослойна мерино завивка с памучен сатен Medico Crème e изработена единствено от естествени материали(вълна и памучен сатен в цвят екрю), които позволяват естествената циркулация на въздуха и поддържането на нормалната телесна температура, което е условие за здрав и пълноценен сън. Освен това те имат хипоалергенни свойства и са подходящи за хора с чувствителна кожа и склонни към алергии.

Ценни свойства на вълната

  • Осигурява спокоен и здрав сън;

  • Екологично чиста и лесна за употреба;

  • Дишаща материя;

  • Държи влагата далеч от тялото;

  • Регулира температурата на тялото (поддържа телесната температура);

  • Естествено хипо- и антиалергична;

  • Устойчива на прах;

  • Не позволява наличие на акари,


Гаранция: 5 години 
Произведено в Германия
Доставя се в сигурна опаковка
Материал: Памук
Цвят: Бежов
Материал (пълнеж): Памук
Тип: Завивка
Размери (см): 140 x 200

Важно: Ако продуктът отговаря на описанието, но има технически проблем, моля, следвайте стъпките, описани в таб „Гаранционни условия“. Ако сте получили продукт, който не съответства на описанието, или сте получили грешен продукт, моля, свържете се с търговеца на имейл: [email protected] или тел. +359878586433.

Ако сте получили функциониращ продукт, отговарящ на описанието, но желаете да се възползвате от правото си да го върнете в рамките на (период за връщане) дни, моля, следвайте стъпките по-долу.

1.Изпратете следните данни на имейл [email protected]:

- Номер на поръчка

- Дата на получаване на продукта

- Имена на клиент

- Телефон за връзка

- Тип и номер на платежния документ (касова бележка, фактура, разписка от куриер за пощенски паричен превод)

- При желание от Ваша страна, можете да посочите причина за връщане

2. След изпращането на данните, представител на Медико Плюс -2 ЕООД ще се свърже с Вас.

3. Ако желаете да се свържете с представител на Медико Плюс -2 ЕООД по телефона, номерът за връзка е +359878586433.

4. След потвърждение от търговеца, изпратете продукта на адрес:

Получател: Медико Плюс -2 ЕООД

Адрес: гр. София, бул. Цар Борис III №168, ет.6

Тел.: +359878586433

Предпочитан куриер: По избор на клиента

Моля, имайте предвид, че транспортните разходи за връщане на продукта са за Ваша сметка.

Полезна информация:

Потребителят има право, съгласно чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите, да се откаже от получената стока в срок от 14 (четиринадесет) дни от датата на получаване на стоката, без да дължи обезщетение или неустойка. В този случай Медико Плюс -2 OOD ще възстанови на потребителя заплатените от него суми не по-късно от 14 дни, считано от датата, на която потребителят е упражнил правото си да се откаже от стоката, съгласно чл. 55, ал. 6 от Закона за защита на потребителите.

Потребителят е длъжен да съхранява получените от Медико Плюс -2 ЕООД стоки, тяхното качество и безопасност по време на срока по чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите. За да бъдат върнати обратно закупените продукти, задължително условие е те да бъдат в изряден търговски вид, без да са използвани и без да е нарушена целостта на опаковката. Продуктите трябва да отговарят на вида, в който са получени от потребителя. На връщане и отказ не подлежат продукти, които не отговарят на тези условия.

В случай на фабричен дефект, който е установен след получаването на продукта, клиентът го връща за сметка на търговеца и се изпраща друг продукт като заявения. В този случай транспортните разходи са за сметка на Медико Плюс -2 ЕООД

При връщане на закупена стока по желание на клиента съгласно чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите, транспортните разходи са за сметка на клиента.

Ако установите при самото получаване на стока, че тя е с нарушена или разкъсана опаковка поради неправилно транспортиране, или има липси, рекламацията и застраховката ще бъде уважена само в присъствието на куриера. В този случай, моля, незабавно се свържете с нас и/или откажете да приемете стоката. Рекламацията се удостоверява със забележка в товарителницата на куриера. Изготвя се протокол, в който е описано констатираното състояние на пратката и опаковка й. В случай че приемете пратката на своя отговорност и не предявите своите претенции пред куриера, рекламацията може да се счете за недействителна.

Продукти предлагани от MEDICO + са изпратени чрез бърза доставка от куриер. Всички продукти са нови и са изпратени с оригиналната опаковка на производителя.

  • Таксата за доставка за поръчки е фиксирана-  7.99 лв.

Няма намерени ревюта

Да! Изпращайте ми изключителни оферти, уникални идеи за подаръци и персонализирани съвети за пазаруване и продажба в myStock.