0

Търсим най-подходящите продукти за вас

MyStock.bg

Стани наш Партньор
Вход / Регистрация
3 години гаранция

МОТОФРЕЗА 7HP 100СM 208CC RTRMAX

Модел: 45357 В Наличност
899.99 лв.
1089.24 лв.

Добави в любими

Доставка

Продуктите предлагани от Партньора се изпращат чрез доставка от куриери. Всички продукти са нови и си изпращат с оригиналната опаковка на прозиводителя. Обявената цена за доставка при поръчка на извънгабаритни артикули над 1м, важи до офис на Еконт!

Мотофреза RTR-MAX е удобно и мощно средство за обработване на малки и средно големи селскостопански площи-лозя, зеленчукови и овощни градини. С мотофрезата можете да орете, фрезовате и обръщате земеделски площи, като сами настройвате дълбочината и ширината на обработваемата площ, тя е подходяща за култивация на песъчливи и глинести почви, зеленчукова база и сухи почви, склонове с наклон по-малък от 10%, оризови полета с дълбочина на повърхността на твърдия слой не повече от 250 мм.

Мотофреза RTR-MAX е конструирана за прикачен инвентар до 350кг, което позволява и теглене на ремарке. Вашата мотофреза е с възможност за регулиране ширината и дълбочината на браздира.

Технически характеристики:

3 скорости: Две предни и една задна

Двигател: 7.0 HP

Редуктор: Двойно усилен маслен редуктор

Комплектът включва:

Две надуваеми колела с релефни грайфери

Водещо колело

Две предпазни колела

Стандартен браздир 2 бр. с размери 100х500мм, с възможност за регулиране на дълбочината

6-8 секционно браздиране, до 100 см ширина на фрезоване

Възможност за прикачен инвентар с товароносимост до 350 кг

Гаранция 36 месеца
Тип продукт: Мотофреза
Система за запалване: Ръчна
Тип мотор: 4-тактов
Тип захранване: Бензин
Работен обем на двигателя: 0.000208 м³
Мощност двигател: 7 к.с.
Мощност: 5.14 kW
Капацитет на резервоара (литър): 3.6
Обем на картер (литър): 0.6
Максимална скорост (об/мин): 3600
Брой скорости: 3
Заден ход
Максимална работна ширина (мм): 1000
Работна дълбочина (мм): 250
Тегло (кг): 78
Функции: Регулируем браздилник
Съдържание пакет: 1 х Мотофреза
Тип занимание: Полупрофесионално
Цвят: Жълт
Оранжев
Разход на гориво (л/ч): 1
Скорост на завъртане на фреза: 100 rpm
Продуктивност (м²/ч): 500 м²
Минимална работна ширина: 750 мм
Потребителят има право да се откаже от договора от разстояние или от договора извън търговския обект, без да посочва причина, без да дължи обезщетение или неустойка и без да заплаща каквито и да е разходи, с изключение на разходите, предвидени в чл. 54, ал. 3 и чл. 55 от ЗЗП, в 14-дневен срок считано от датата на получаването им и да върне закупените артикули,  в същия търговски вид, в който са получени, без да е нарушена търговската им опаковка. За да упражни правото си на отказ, Потребителят е длъжен да информира Партньора за решението си, причината за връщане, или да заяви недвусмислено по друг начин решението си да се откаже от договора в 14-дневен срок, считано от датата на приемане на стоката. Когато Потребителят упражни правото си на отказ от договора и когато Партньора не предложи да прибере стоките сам, Потребителят е длъжен да изпрати или предаде стоките обратно на Партньора или на упълномощено от него лице без неоправдано забавяне не по-късно от 14 дни, считано от датата, на която Потребителят е съобщил на Партньора за решението си да се откаже от договора. При неизпълнение на това задължение, Партньора няма задължение за възстановяване на платени от Потребителя суми. Разходите по връщане на стоките са за сметка на Потребителя.

При неизпълнение на тези условия Партньора запазва правото си да откаже да приеме върнатата стока и съответно да не възстанови пълната сума, платена от Потребителя.

В случай на връщане на доставен вече продукт и спазване на условията за цялостност на опаковката и неизползване на стоката, Партньора възстановява сумата по стойността на продукта/ите в 14-дневния законоустановен срок, считано от датата, на която е бил уведомен за решението на потребителя да се откаже от договора, чрез платежното средство, ползвано за плащане на поръчката, освен ако потребителят е изразил изричното си съгласие за използване на друго платежно средство и при условие че това не е свързано с разходи за Потребителя.

Когато Партньора не е предложил да прибере стоките сам, той може да задържи плащането на сумите на потребителя, докато не получи стоките или докато потребителят не представи доказателство, че е изпратил стоките обратно, в зависимост от това, кое от двете се е случило по-рано. Задължително е предоставянето на официален данъчен документ за покупка - касова бележка, квитанция за наложен платеж или фактура.

Продуктите предлагани от Партньора се изпращат чрез доставка от куриери. Всички продукти са нови и си изпращат с оригиналната опаковка на прозиводителя. Обявената цена за доставка при поръчка на извънгабаритни артикули над 1м, важи до офис на Еконт!

Няма намерени ревюта

Продукти с ограничена наличност

Да! Изпращайте ми изключителни оферти, уникални идеи за подаръци и персонализирани съвети за пазаруване и продажба в myStock.