0

Търсим най-подходящите продукти за вас

MyStock.bg

Стани наш Партньор
Вход / Регистрация
Покупка чрез TBI
24 месеца гаранция

Моторна бензинова коса, тример, PREMIUM 1,3kW 43cc

Модел: 31227 В Наличност
165.52 лв.
221.46 лв.

Добави в любими

 Със стоков кредит он TBI
 Купи сега, плати после с Мокка

Може да е при Вас до: 20.06.2024

Доставка

Продуктите предлагани от Партньора се изпращат чрез доставка от куриери. Всички продукти са нови и си изпращат с оригиналната опаковка на прозиводителя. Обявената цена за доставка при поръчка на извънгабаритни артикули над 1м, важи до офис на Еконт!


Моторна бензинова коса, тример PREMIUM, 1.3kW, 43cc
Комплектът включва:
 • 1 бр. щупка с кора
 • 1 бр. диск с 3 зъба

Запознайте се с бензиновия тример PREMIUM, който предоставя изключителна мощност и многофункционалност за поддръжка на вашата градина. Създаден да се справя с най-трудните задачи, този тример е вашият надежден помощник за поддържане на перфектно изглеждащи тревни площи и градински пространства.

Основни функции:
 1. Мощен двигател - С мощност от 1.3 kW и обем от 43cc, този тример предлага отлична производителност за косене на гъсти треви, храсти и дори клони.
 2. Мултифункционална ръкохватка - Ръкохватката с темпомат за постоянна газ и ергономично управление осигурява комфорт и удобство при продължителна употреба.
 3. Приставки за различни задачи - Възможност за използване на приставки за рязане на клони, храсти, жив плет и високо рязане, както и приставка за косене на плевели.
 4. Лесно стартиране и поддръжка - Карбураторът RUIXING MT16 и системата за лесно стартиране правят тримера удобен за ежедневна употреба и лесен за поддръжка.
 5. Екологичен и икономичен - Двигателят е двуцилиндров, бензинов, двутактов с въздушно охлаждане, което гарантира икономично използване на горивото и намалени емисии.

Технически данни:
 • Мощност: 1.3 kW
 • Двигател тип: 1E40F едноцилиндров, бензинов, двутактов с въздушно охлаждане
 • Обем на двигателя: 43 cc
 • Обороти на празен ход: 3000 об./мин.
 • Максимални обороти: 7000 об./мин.
 • Съотношение бензин/масло: 25:1
 • Обем на резервоара: 1.200 л
 • Карбуратор: RUIXING MT16
 • Ниво на звуково налягане: 112 dB
 • Размер на острието Ф: 254 мм
 • Размер на найлоновото въже Ф: 2.5 мм
 • Ширина на косене на въже: 41 см

Този бензинов тример PREMIUM е идеален за големи зелени площи, както и за изрязване и поддръжка на храсти и клони. Подходящ за честа употреба и голямо натоварване, тримерът е отлично решение за професионални градинари и любители. Независимо дали трябва да окосите трева, изрежете храсти или клони, този тример ще се справи без проблеми. Изберете надеждността и високото качество на бензиновия тример PREMIUM за безупречно поддържана градина.


Гаранция 24 месеца
Тип захранване: Бензин
Система за запалване: Ръчна
Тип мотор: 2-тактов
Тип рязане: С жица и острие
Тип дръжка: Кормило
Тип продукт: Моторна коса
Тегло (кг): 8.7
Ниво на шум: 112 dB
Съдържание пакет: 1 x Бензинов тример
1 x Нож
1 x Шпула
Функции: Ергономичен дизайн
Удобен захват
Цвят: Сив/Оранжев
Работен обем на двигателя: 42.7 см³
Мощност двигател (kW): 1.3
Мощност (kW): 1.3
Капацитет на резервоара (литър): 1.2
Максимална скорост (об/мин): 7000
Диаметър на влакното: 2.5
Потребителят има право да се откаже от договора от разстояние или от договора извън търговския обект, без да посочва причина, без да дължи обезщетение или неустойка и без да заплаща каквито и да е разходи, с изключение на разходите, предвидени в чл. 54, ал. 3 и чл. 55 от ЗЗП, в 14-дневен срок считано от датата на получаването им и да върне закупените артикули,  в същия търговски вид, в който са получени, без да е нарушена търговската им опаковка. За да упражни правото си на отказ, Потребителят е длъжен да информира Партньора за решението си, причината за връщане, или да заяви недвусмислено по друг начин решението си да се откаже от договора в 14-дневен срок, считано от датата на приемане на стоката. Когато Потребителят упражни правото си на отказ от договора и когато Партньора не предложи да прибере стоките сам, Потребителят е длъжен да изпрати или предаде стоките обратно на Партньора или на упълномощено от него лице без неоправдано забавяне не по-късно от 14 дни, считано от датата, на която Потребителят е съобщил на Партньора за решението си да се откаже от договора. При неизпълнение на това задължение, Партньора няма задължение за възстановяване на платени от Потребителя суми. Разходите по връщане на стоките са за сметка на Потребителя.

При неизпълнение на тези условия Партньора запазва правото си да откаже да приеме върнатата стока и съответно да не възстанови пълната сума, платена от Потребителя.

В случай на връщане на доставен вече продукт и спазване на условията за цялостност на опаковката и неизползване на стоката, Партньора възстановява сумата по стойността на продукта/ите в 14-дневния законоустановен срок, считано от датата, на която е бил уведомен за решението на потребителя да се откаже от договора, чрез платежното средство, ползвано за плащане на поръчката, освен ако потребителят е изразил изричното си съгласие за използване на друго платежно средство и при условие че това не е свързано с разходи за Потребителя.

Когато Партньора не е предложил да прибере стоките сам, той може да задържи плащането на сумите на потребителя, докато не получи стоките или докато потребителят не представи доказателство, че е изпратил стоките обратно, в зависимост от това, кое от двете се е случило по-рано. Задължително е предоставянето на официален данъчен документ за покупка - касова бележка, квитанция за наложен платеж или фактура.

Продуктите предлагани от Партньора се изпращат чрез доставка от куриери. Всички продукти са нови и си изпращат с оригиналната опаковка на прозиводителя. Обявената цена за доставка при поръчка на извънгабаритни артикули над 1м, важи до офис на Еконт!

Няма намерени ревюта

Да! Изпращайте ми изключителни оферти, уникални идеи за подаръци и персонализирани съвети за пазаруване и продажба в myStock.