Търсим най-подходящите продукти за вас

MyStock.bg

Стани наш Партньор
Вход / Регистрация

Мултифункционална водна помпа Syncra ADV 9.0, SICCE, 90W, 9500l/h

Модел: RSYQ03F Наличност 5 бройки
348.75 лв.
375.00 лв.

Добави в любими

Доставка
Такса на доставка 6.99лв
Мултифункционалната водна помпа Syncra ADV представлява следващо поколение от гамата Syncra. Те са разработени с цел постигане на висока производителност в компактен дизайн, който гарантира пълна ефективност. Те се препоръчват за различни употреби, както за сладководни, така и за морски води. Редовната поддръжка ще гарантира по-дълг живот и производителност на помпата. Прекъсвачът за автоматично изключване на захранването предпазва помпата, ако тя работи на сухо. Помпата може да работи както във вода така и извън нея.


Предимства на водната помпа Syncra ADV:


Въртяща се предкамера на 360°


Включена предна решетка, която позволява да се избере долно или горно всмукване на вода + регулиране на дебита.


Защитен диск, за да се избегне навлизането на отломки в камерата на ротора.


Безшумна работа.


Гумени крачета.


Включени фитинги за маркучи.


 


Дебит на помпата - 9500l/h


Мощност - 90W


Воден стълб - 4.5 метра


Дължина на кабела - 10 метра


Захранващо напрежение - 220V


 


 
Вид помпа: Градинска помпа
Потопяема помпа
Циркулационна помпа
Предназначен за: Чиста вода
Тип гориво: Електричество
Употреба: Жилищна
Тип мотор: Електрически
Материал: Метал
Цвят: Черен
Мощност: 90 W
Захранващо напрежение: 220 V
Максимален дебит: 9500 l/h

Aко продуктът отговаря на описанието, но има технически проблем, моля, следвайте стъпките, описани в таб „Гаранционни условия“. Ако сте получили продукт, който не съответства на описанието, или сте получили грешен продукт, моля, свържете се с търговеца на имейл: [email protected] или тел. 0888240706.

Ако сте получили функциониращ продукт, отговарящ на описанието, но желаете да се възползвате от правото си да го върнете в рамките на 14 дни, моля, следвайте стъпките по-долу.

1.Изпратете следните данни на имейл [email protected]:

- Номер на поръчка

- Дата на получаване на продукта

- Имена на клиент

- Телефон за връзка

- Тип и номер на платежния документ (касова бележка, фактура, разписка от куриер за пощенски паричен превод)

- При желание от Ваша страна, можете да посочите причина за връщане

2. След изпращането на данните, представител на Далев и Ко ООД ще се свърже с Вас.

3. Ако желаете да се свържете с представител на Далев и Ко ООД по телефона, номерът за връзка е 0888240706.

Моля, осъществете връзка с търговеца, преди да изпратите продукта обратно към него. Ако срещате затруднения при опитите си за свързване с търговеца, моля, пишете ни на имейл [email protected] или се свържете с нас на тел. 0899919992.

4. След потвърждение от търговеца, изпратете продукта на адрес:

Получател: Далев и Ко ООД

Адрес: ул. Алеко Константинов 1, гр. Хасково

Тел.: 0888240706

Моля, имайте предвид, че транспортните разходи за връщане на продукта са за Ваша сметка.

Полезна информация:

Потребителят има право, съгласно чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите, да се откаже от получената стока в срок от 14 (четиринадесет) дни от датата на получаване на стоката, без да дължи обезщетение или неустойка. В този случай Далев и Ко ООД ще възстанови на потребителя заплатените от него суми не по-късно от 14 дни, считано от датата, на която потребителят е упражнил правото си да се откаже от стоката, съгласно чл. 55, ал. 6 от Закона за защита на потребителите.

Потребителят е длъжен да съхранява получените от Далев и Ко ООД стоки, тяхното качество и безопасност по време на срока по чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите. За да бъдат върнати обратно закупените продукти, задължително условие е те да бъдат в изряден търговски вид, без да са използвани и без да е нарушена целостта на опаковката. Продуктите трябва да отговарят на вида, в който са получени от потребителя. На връщане и отказ не подлежат продукти, които не отговарят на тези условия.

В случай на фабричен дефект, който е установен след получаването на продукта, клиентът го връща за сметка на търговеца и се изпраща друг продукт като заявения. В този случай транспортните разходи са за сметка на Далев и Ко ООД

При връщане на закупена стока по желание на клиента съгласно чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите, транспортните разходи са за сметка на клиента.

Ако установите при самото получаване на стока, че тя е с нарушена или разкъсана опаковка поради неправилно транспортиране, или има липси, рекламацията и застраховката ще бъде уважена само в присъствието на куриера. В този случай, моля, незабавно се свържете с нас и/или откажете да приемете стоката. Рекламацията се удостоверява със забележка в товарителницата на куриера. Изготвя се протокол, в който е описано констатираното състояние на пратката и опаковка й. В случай че приемете пратката на своя отговорност и не предявите своите претенции пред куриера, рекламацията може да се счете за недействителна.

Такса на доставка 6.99лв

Няма намерени ревюта

Подобни продукти

Продукти с ограничена наличност

Да! Изпращайте ми изключителни оферти, уникални идеи за подаръци и персонализирани съвети за пазаруване и продажба в myStock.