Търсим най-подходящите продукти за вас

MyStock.bg

Стани наш Партньор
Вход / Регистрация

Мултифункционален уред Body Shape, 3в1 за лице и тяло, Електромускулна стимулация EMS, Ултразвук и инфрачервена светлина, Ефект на кавитация в домашни условия, Отслабване и антицелулитна терапия, Бял

Модел: Мултифункционален уред SkinTime, 3в1 за лице и тяло В Наличност
59.99 лв.
79.99 лв.

Добави в любими

Доставка
Продукти предлагани от  Партньора са изпратени чрез бърза доставка от куриер.
Общата стойност ще бъде изобразена в кошницата преди да завършите поръчката.
Мултифункционален уред SkinTime, 3в1 за лице и тяло, Електромускулна стимулация EMS, Ултразвук и инфрачервена светлина, Ефект на кавитация в домашни условия, Отслабване и антицелулитна терапия, Бял.Този многофункционален уред комбинира 3 действия, които помагат за един страхотен ефект! Можете да изваете тялото си да подобрите състоянието на кожата си и то в домашни условия.Всичко програми са подробно описани в инструкциите за употреба. Основният принцип на използване на продуктът е в следните лесни стъпки:
Стъпка1: почистете кожата си.
Стъпка2: Нанесете продукт за оформяне на тялото. Препоръчителни са гел формулите, които изсъхват по-бавно и позволяват плавното движение на уреда.
Стъпка3: Включете уреда към електрическото захранване. Натиснете "power" бутона. Включетежеланата функция и я използвайте 15-20мин. Препоръчително е да се концентрирате върху на конкретни участъци. Можете да кобинирате инфрачервената светлина с останалите режими на действие.
Стъпка4: Започнете масажа с кръгови движения, докато продуктът се абсорбира от кожата. Режими на работа:
 • EMS - електромускулна стимулация. Препоръчително е да се стимулират конкретни акупунктурни точни (опоменати в инструкциите за употреба) с цел активизиране на раазлични процесите в тялото. Също така помога за стягане на кожата и офотмяне на контура. Препоръчително е и при наличие на целулит. Уредът разполага с допълнителни 4 приставки, които помагат за оптимален ефект при процедура.
 • Ултразвук - високочестотни вибрации, които проникват в дълбоките слоеве на кожата. Чрез този метод, клетките усвояват значително по-добре активните съставки на козметичните продукти. Също така, ултразвукът засилва естественото производство на колаген в кожата, погама за по-лесната й регенерация. Процедурите влият на намаляването на бръчките и кожата изглежда значително по-свежа и сияйна.
 • Инфрачервена светлина - може да доведе до благоприятни ефекти върху текстурата на кожата и бръчките чрез увеличаване на колагена и еластина в дермата чрез стимулиране на фибробластите.
 •  Share
 •  
 •  Pin it
 •  
Тип продукт: Anticellulite device
Електростимулиращо устройство
Мултифункционално устройство
Предимства: LED светлина
Pегенериране
Активира кръвообращението
Активира циркулацията
Антицелулитен
Вибрация
Еластичност
Изчиства натрупаните мазнини
Масаж
Подобрява кожната текстура и еластичност
Подобрява кръвообращението
Ревитализация
Регенерация
Релаксация
Стимулира кръвообращението
Стяга кожата
Тип употреба: Домашна
Употреба: Влажна кожа
Мазна
Нормална
Смесена
С несъвършенства
Суха кожа
Цвят: White/Silver
Използване за: Вибромасаж
Електростимулация
Масаж
Тонизиране
Брой включени приставки: 2
Ключови характеристики: Бутон ВКЛ / ИЗКЛ
Част от тялото: Лице
Тяло
Захранване: Мрежово
Тип задвижване: Вибрации
Електромагнитни вълни
Инфрачервена светлина
Ултразвук
Потребителят има право, съгласно чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите, да се откаже от получената стока в срок от 14 (четиринадесет) дни от датата на получаване на стоката, без да дължи обезщетение или неустойка.  В този случай,  Партньора ще възстанови на потребителя заплатените от него суми. 

Потребителят е длъжен да съхранява получените стоки, тяхното качество и безопасност по време на срока по чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите. За да бъдат върнати обратно закупените продукти, задължително условие е те да бъдат в изряден търговски вид, без да са използвани и без да е нарушена целостта на опаковката. Продуктите трябва да отговарят на вида, в който са получени от потребителя. На връщане и отказ не подлежат продукти, които не отговарят на тези условия. 

На връщане и замяна не подлежат запечатани стоки, които са разпечатани след доставката им и поради съображения, свързани с хигиената или защита на здравето. Козметични продукти и продукти за лична хигиена не подлежат на връщане . 

При връщане на закупена стока по желание на клиента съгласно чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите, транспортните разходи са за сметка на Портебителя.

Ако при самото получаване на стока, тя е с нарушена или разкъсана опаковка поради неправилно транспортиране или има липси, рекламацията и застраховката ще бъде уважена само в присъствието на куриера. В този случай, моля, незабавно се свържете с нас или откажете да приемете стоката. Рекламацията се удостоверява със забележка в товарителницата на куриера. Изготвя се протокол, в който е описано констатираното състояние на пратката и опаковка й. В случай че приемете пратката на своя отговорност и не предявите своите претенции пред куриера, рекламацията може да се счете за недействителна.

Ако продуктът отговаря на описанието, но има технически проблем, моля, следвайте стъпките, описани в таб „Гаранционни условия“. Ако сте получили продукт, който не съответства на описанието, или сте получили грешен продукт, моля, свържете се с търговеца на имейл: [email protected] или тел. 0888801706.

Потребителят може да върне продукт закупен от  Партньора като изпрати недвусмислено съобщение със следните данни на електронен адрес [email protected]

Номер на поръчка; 
 • Имена на клиент и адрес; 
 • Телефон за връзка; 
 • Номер на касова бележка или електронната товарителница на куриера, на която е отбелязана заплатената за закупената стока цена; 
 • изявление, че се отказва от сключения договор закупената стока. 
 • При желание, клиентът може да посочи причина за връщане.
 • След получаване на някое от горните уведомления  представител на  Партньора ще изпрати на потребителя потвърждение за получаване на отказа му.

В 14 дневен срок, считано от датата, на която потребителят е упражнил правото си да се откаже от договора, същият следва да  изпрати стоката, заедно със всички съпътстващи я документи и в горепосочения вид на адрес за връщане:

Получател: 
Партньора
Тел:0888801706
Адрес: гр. София, Автомат на Спиди - Билла Герена
Продукти предлагани от  Партньора са изпратени чрез бърза доставка от куриер.
Общата стойност ще бъде изобразена в кошницата преди да завършите поръчката.

Няма намерени ревюта

Подобни продукти

Най-продавани

Продукти с ограничена наличност

Да! Изпращайте ми изключителни оферти, уникални идеи за подаръци и персонализирани съвети за пазаруване и продажба в myStock.