0

Търсим най-подходящите продукти за вас

MyStock.bg

Стани наш Партньор
Вход / Регистрация

Мултимедия плеър, Zappin 9601, 1 Din, Камера за задно виждане, Универсален, Bluetooth, FM, MP3, MP4, МР5 плейър

Модел: 3785 В Наличност
360.80 лв.
427.99 лв.

Добави в любими

Доставка

Продукти предлагани от Партньора са изпратени чрез бърза доставка от куриер.

Общата стойност ще бъде изобразена в кошницата преди да завършите поръчката.

Отстъпката важи до 31.03.2023г. или до изчерпване на количеството

Описание:
Голям HD екран: 800×480 разделителна способност на екрана, която е сравнително висока разделителна способност за 7-инчов сензорен екран, което е достатъчно, за да гледате филми. 
Връзка към Bluetooth слушалки-Изваждане и прибиране на екрана ръчно-Bluetooth 
Функция: 
Bluetooth 2.0  разстояние на предаване до 10 м. Работи с повечето устройства, свързва телефона, за да държи ръцете ви свободни, когато се обаждате, освен това можете дори да спестите пари, без да купувате скъпи блутут  устройства-Рулдинг функция: Чрез свързване към интерфейса на автомобила, можете да контролирате функциите на мултимедийния плеър от волана, за да се избегнат потенциалните рискове по време на шофиране./опция не за всички автомобили/-FM Radio: Разполагате с диапазон  FM 108 MHz до 87.5 MHz, за да слушате радиото по всяко време, и не само да убивате времето, но и да се фокусирате върху претоварването на трафика, за да промените маршрута предварително.Различни формати: Ще възпроизвежда повечето аудио формати: MP3, WMA, WAV, OGG, FLAC, APE. Поддържа видео формати като RM, RMVB, MP4, FLV, MKV, 3GP, AVI, ASF, SWFMP1, MP2– Дистанционно управление: Изключете захранването с функцията за автоматично запаметяване на паметта в режими радио, SD или USB. С дистанционно управление за превключване на силата на звука, песните, режимите и др.
Допълнение: 
Камера за обратно виждане, екранът автоматично ще покаже визуално изображение на изгледа отзад, когато когато включите на задна предавка-Две режима: С порт за SD карта и USB 2.0 порт, поддръжка на SD карта (не е включена) до 64 г, порт за карти поддържа SD карта до 8 г– Многоезичен: английски, китайски, френски, руски, арабски испански– Функция за покана за спиране 
Особености:– Операционна система: WinCE– Напрежение: DC 12 V– Изходна мощност: 4×55 W-Bluetooth версия: 2.0– Bluetooth разстояние: 10 m-Частотен диапазон: FM 87,5-108 MHz-Аудио: MP3, WMA, WAV, OGG, FLAC, APE-Видео: RM, RMVB, MP4, FLV, MKV, 3GP, AVI, ASF, SWFMP1, MP2– Картина: JPG– Работна температура: -20 ° C-60 ° C– Честотна характеристика: 20 Hz-20 kHz– Динамика на съпротивлението: 4-8 омачувствителност; 25db– селективност: 60 dB-Разтвор: 35 dB– Дистанционното управление се захранва от 1 x CR2025
Място за монтиране: Предно табло
Свързаност: Bluetooth
Съвместимост с мобилни устройства: Универсално
Bluetooth: Да
Тип продукт: Авто мултимедиен плеър
Тип дисплей: Тъч срийн
Формат: 1 DIN
Поддържани аудио формати: AC3
Поддържани видео формати: MPEG4
Потребителят е длъжен да съхранява получените от Партньора стоки, тяхното качество и безопасност по време на срока по чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите. За да бъдат върнати обратно закупените продукти, задължително условие е те да бъдат в изряден търговски вид, без да са използвани и без да е нарушена целостта на опаковката. Продуктите трябва да отговарят на вида, в който са получени от потребителя. На връщане и отказ не подлежат продукти, които не отговарят на тези условия.

Продукти предлагани от Партньора са изпратени чрез бърза доставка от куриер.

Общата стойност ще бъде изобразена в кошницата преди да завършите поръчката.

Няма намерени ревюта

Подобни продукти

Продукти с ограничена наличност

Да! Изпращайте ми изключителни оферти, уникални идеи за подаръци и персонализирани съвети за пазаруване и продажба в myStock.