0

Търсим най-подходящите продукти за вас

MyStock.bg

Стани наш Партньор
Вход / Регистрация

Музикален шезлонг "Енджой" мече

Модел: SHENJ02301BE Наличност 5 бройки
99.01 лв.

Добави в любимиОчаквана дата за доставка: 17.04.2024

Доставка
Цена за доставка: 7.99лв

Изберете музикален шезлонг Енджой за вашето бебе и му осигурете забавление и комфорт. Шезлонгът предлага две позиции на облегалката, които могат да бъдат променяни според нуждите на вашето дете. Малкото мече и цветните играчки ще го забавляват и развиват неговите сетива. Музикалната кутия, със своите мелодии и успокояваща вибрация, ще създаде релаксираща атмосфера, идеална за съня на вашето бебе.  • Перфектен за игра и сън - идеален за моменти на забавление и почивка.

  • Подгодящ за бебета и малки деца - носимост до 9 kg и столче за деца, които могат да седят самостоятелно, до 18 kg.

  • Лесно регулиране на облегалката - предлага две удобни позиции.

  • Вълнуваща арка с играчки - ще забавлява и стимулира развитието на бебето.

  • Удобство и безопасност - обезопасителен колан и възможност за легнало положение.

  • Музикална кутия и успокояваща вибрация - създават релаксираща атмосфера за детето ви.

  • Практичен и компактен дизайн - идеален за пътуване и съхранение.

  • Съответства на европейски стандарт EN 12790 - гаранция за безопасност и качество.


Не забравяйте да следвате инструкциите за ползване, за да се насладите на максимално удобство и безопасност с Енджой музикалния шезлонг за бебе - Мече.

Потребителят може да върне продукт закупен от Байк Ритейл ЕООД по следните 2 начина:

  1. Да изпрати следните данни на имейл [email protected] : 1. Номер на поръчка, 2. Имена на клиент 3. Телефон за връзка 4. Номер на касова бележка. При желание, клиентът може да посочи причина за връщане. След което представител на Байк Ритейл ЕООД ще се свърже с него.
  2. Да се свърже с нас на телефон: 0888434049 , след което да изпрати продукта на адрес за връщане: 

 Зa Байк Ритейл ЕООД

Адрес: Град Пловдив, бул. „Пещерско шосе” № 82Б, ет. 5, ап. 27,

Тел: 0888434049

Потребителят има право, съгласно чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите, да се откаже от получената стока в срок от 14 (четиринадесет) дни от датата на получаване на стоката, без да дължи обезщетение или неустойка. В този случай Байк Ритейл ЕООД ще възстанови на потребителя заплатените от него суми не по-късно от 14 дни, считано от датата, на която потребителят е упражнил правото си да се откаже от стоката, съгласно чл. 55, ал. 6 от Закона за защита на потребителите.

Потребителят е длъжен да съхранява получените от Байк Ритейл ЕООД стоки, тяхното качество и безопасност по време на срока по чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите. За да бъдат върнати обратно закупените продукти, задължително условие е те да бъдат в изряден търговски вид, без да са използвани и без да е нарушена целостта на опаковката. Продуктите трябва да отговарят на вида, в който са получени от потребителя. На връщане и отказ не подлежат продукти, които не отговарят на тези условия.

В случай на фабричен дефект, който е установен след получаването на продукта, клиентът го връща за сметка на търговеца и се изпраща друг продукт като заявения. В този случай транспортните разходи са за сметка на Байк Ритейл ЕООД

При връщане на закупена стока по желание на клиента съгласно чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите, транспортните разходи са за сметка на клиента.

Ако при самото получаване на стока, тя е с нарушена или разкъсана опаковка поради неправилно транспортиране или има липси, рекламацията и застраховката ще бъде уважена само в присъствието на куриера. В този случай, моля, незабавно се свържете с нас или откажете да приемете стоката. Рекламацията се удостоверява със забележка в товарителницата на куриера. Изготвя се протокол, в който е описано констатираното състояние на пратката и опаковка й. В случай че приемете пратката на своя отговорност и не предявите своите претенции пред куриера, рекламацията може да се счете за недействителна.

Продукти предлагани от BIKE retail са изпратени чрез бърза доставка от куриер.

Всички продукти са нови и са изпратени с оригиналната опаковка на прозиводителя.

Общата стойност ще бъде изобразена в кошницата преди да завършите поръчката.

Няма намерени ревюта

Да! Изпращайте ми изключителни оферти, уникални идеи за подаръци и персонализирани съвети за пазаруване и продажба в myStock.