Мъжки, спортен смарт часовник NUBI RS6, Пулс, Калории, Кръвно налягане, Bluetooth, Нотификации, IP67 Водоустойчив, Черен

Модел: RS6-BLACK В Наличност
71.99 лв.
95.99 лв.

Добави в любими

Доставка

Продукти предлагани от NubiBG са изпратени чрез бърза доставка от куриер Econt.
Всички продукти са нови и са изпратени с оригиналната опаковка на производителя. Общата стойност ще бъде изобразена в кошницата, преди да завършите поръчката.

NUBI RS6


     NUBI RS6 е водоустойчив смарт часовник, който може да Ви бъде полезен в ежедневно или при спорт. Можете да следите сърдечната си дейсност през цялото денонощие, както и качеството на съня си. Получавате известия за обаждане или съобщения директно на часовника, управлявате камерата, както и музикалният плейър на вашият смартфон. 

 


Спецификации:

Дисплей: 1.3 инчов цветен с пълен сензорен екран

Чип: RTL8762C

Батерия: Вградена 350mAh батерия, Време на готовност 15-20 дни, Време за използване 5-7 дни

Зареждане: Магнитно

Поддържа Bluetooth 4.0, iOS 8.0 версия по-горе и Android 4.4 версия по-висока

Водоустойчивост: IP68 Водоустойчив

 

 

Основни функции:

Мулти-спортни функции: Бягане / катерене / ходене / колоездене / футбол / баскетбол / тенис на маса / бадминтон / плуване

Здравни характеристики: мониторинг на сърдечната честота (Поддръжка на 24-часов мониторинг на сърдечната честота), мониторинг на кръвното налягане, мониторинг на съня (време на съня, качество на съня).

Напомняне за обаждане (Поддръжка на отхвърляне на повикване), напомняне за SMS, напомняне за QQ, напомняне за Wechat, Skype, Facebook, напомняне за WhatsApp.

Други функции: напомняне за заседналост, напомняне за пиене на вода, напомняне за лекарство, напомняне за среща, аларма за часовник, дистанционна камера, обратно броене, намиране на телефона

 

Комплектът включва:

Смарт часовник
Оригинална кутия
Зарядно устройство
Упътване за употребаЗа: Мъже
Унисекс
Съвместима операционна система: Android
Цвят каишка/гривна: Черен
Тип: Смартчасовник
Функции: Hearth rate
Kачество на съня
Аларма при отдалечаване от телефона
Безжична синхронизация
Известяване за SMS
Педометър
Сърдечен пулс
Материал каишка/гривна: Силикон
Размери на дисплея: 1.3
Стил: Ежедневен
Дисплей: Дигитален
Технология: Smart
Съдържание пакет: 1 x User kit
1 x Кабел за зареждане
1 х Smartwatch
Автономия: 480 h
Капацитет батерия (mAh): 350 mAh

Важно: ако продуктът отговаря на описанието, но има технически проблем, моля, следвайте стъпките, описани в таб „Гаранционни условия“. Ако сте получили продукт, който не съответства на описанието, или сте получили грешен продукт, моля, свържете се с търговеца на имейл: [email protected]  или тел. 0897312105.

Ако сте получили функциониращ продукт, отговарящ на описанието, но желаете да се възползвате от правото си да го върнете в рамките на (период за връщане) дни, моля, следвайте стъпките по-долу.

1.Изпратете следните данни на имейл [email protected]

- Номер на поръчка

- Дата на получаване на продукта

- Имена на клиент

- Телефон за връзка

- Тип и номер на платежния документ (касова бележка, фактура, разписка от куриер за пощенски паричен превод)

- При желание от Ваша страна, можете да посочите причина за връщане

2. След изпращането на данните, представител на ГЛ ТРЕЙДИНГ 18 ще се свърже с Вас.

3. Ако желаете да се свържете с представител на ГЛ ТРЕЙДИНГ 18 по телефона, номерът за връзка е 0897312105.

Моля, осъществете връзка с търговеца, преди да изпратите продукта обратно към него.

4. След потвърждение от търговеца, изпратете продукта на адрес:

Получател: ГЛ ТРЕЙДИНГ 18 ЕООД

Адрес: Младост 3, бл. 383 офис №8

Тел.: 0897312105

Моля, имайте предвид, че транспортните разходи за връщане на продукта са за Ваша сметка.

Полезна информация:

Потребителят има право, съгласно чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите, да се откаже от получената стока в срок от 14 (четиринадесет) дни от датата на получаване на стоката, без да дължи обезщетение или неустойка. При покупка от eMAG.bg този срок се удължава на 14 дни. В този случай ГЛ ТРЕЙДИНГ 18 ЕООД ще възстанови на потребителя заплатените от него суми не по-късно от 14 дни, считано от датата, на която потребителят е упражнил правото си да се откаже от стоката, съгласно чл. 55, ал. 6 от Закона за защита на потребителите.
Потребителят няма право да се откаже от договора в случай че предмет на същия са: доставка на стоки, изработени по поръчка на потребителя или съобразно неговите индивидуални изисквания(напр. сглобени компютърни конфигурации); аудиозаписи, видеозаписи или компютърен софтуер (напр. на DVD) в запечатана опаковка, която сте отворили след получаването на продукта; поради съображения, свързани с хигиената или защита на здравето (напр. слушалки тапи); регистрирани стоки, стоки с използвани кодове за регистрация; стоки придружени в комплекта с кодове за регистрация на допълнителни услуги, които са използвани;

Потребителят е длъжен да съхранява получените от ГЛ ТРЕЙДИНГ 18 ЕООД стоки, тяхното качество и безопасност по време на срока по чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите. За да бъдат върнати обратно закупените продукти, задължително условие е те да бъдат в изряден търговски вид, без да са използвани и без да е нарушена целостта на опаковката. Продуктите трябва да отговарят на вида, в който са получени от потребителя. На връщане и отказ не подлежат продукти, които не отговарят на тези условия.

В случай на фабричен дефект, който е установен след получаването на продукта, клиентът го връща за сметка на търговеца и се изпраща друг продукт като заявения. В този случай транспортните разходи са за сметка на ГЛ ТРЕЙДИНГ 18 ЕООД

При връщане на закупена стока по желание на клиента съгласно чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите, транспортните разходи са за сметка на клиента.

Ако установите при самото получаване на стока, че тя е с нарушена или разкъсана опаковка поради неправилно транспортиране, или има липси, рекламацията и застраховката ще бъде уважена само в присъствието на куриера. В този случай, моля, незабавно се свържете с нас и/или откажете да приемете стоката. Рекламацията се удостоверява със забележка в товарителницата на куриера. Изготвя се протокол, в който е описано констатираното състояние на пратката и опаковка й. В случай че приемете пратката на своя отговорност и не предявите своите претенции пред куриера, рекламацията може да се счете за недействителна.

Продукти предлагани от NubiBG са изпратени чрез бърза доставка от куриер Econt.
Всички продукти са нови и са изпратени с оригиналната опаковка на производителя. Общата стойност ще бъде изобразена в кошницата, преди да завършите поръчката.

Няма намерени ревюта

Подобни продукти

Най-продавани

Оферти с най-ниска цена

Продукти с ограничена наличност