0

Търсим най-подходящите продукти за вас

MyStock.bg

Стани наш Партньор
Вход / Регистрация

Наглезенки за Фитнес PrimaFIT, Чифт Омекотени Каишки за Глезени, за Фитнес Машини и Спортни Ластици, Упражнение За Крака, Мъже и Жени, Черен

Модел: PF-27 В Наличност
29.96 лв.
41.99 лв.

Добави в любимиОчаквана дата за доставка: 22.04.2024

Доставка
(1) Доставката на поръчаните стоки се осъществява чрез куриер ЕКОНТ до посочен от Потребителя офис или адрес за доставка на територията на Република България. Доставката е за сметка на Потребителя, освен ако противното не е изрично указано.
(2) Преди изпращане на поръчаната стока, PRIMAZON има право да се свърже с Потребителя на посочения от него телефон, с цел уточняване на детайли за поръчката и/или доставката.
(3) PRIMAZON не носи отговорност за неизпълнение на поръчка в случаите, когато Потребителят е посочил неверни, непълни и/или неточни лични данни, включително, когато е посочил непълен, неточен или фиктивен адрес или телефон.
(4) В случаите, когато е уговорено предварително плащане, поръчката се изпраща 3-5 дни след получаване на плащането. Ако Потребителят иска поръчката му да пристигне преди определена дата, той изпраща запитване дали това е възможно.
 
(5) Доставката се извършва в сроковете, описани под всяка опция за доставка в интерфейсния модул за поръчка. При извънредни обстоятелства PRIMAZON си запазва правото да удължава срока за доставка, като своевременно информира за това Потребителя.
 
(6) Поръчаните стоки се доставят срещу подпис, като по-големите пратки (по преценка на куриера) се доставят до входа на сградата.
(7) Потребителят е длъжен да прегледа стоката в момента на доставката ѝ и да уведоми незабавно при установени несъответствия, липси и повреди. Ако Потребителят не стори това, се приема, че доставката е приета без възражения.
 
(8) При невъзможност или затруднение за връчване лично на адресата, пратките се връчват както следва:
а) за служебен адрес – на лице с месторабота на адреса, като се отбелязва името на лицето, получило пратката;
б) за домашен адрес – на член на домакинството, като се отбелязва името на лицето, получило пратката.
(9) При невъзможност за връчване на пратката, настъпила не по вина на PRIMAZON или куриера, лицето, извършващо доставката, се обажда на посочения от Потребителя телефон за контакт, за да бъде уточнено от кой офис на куриера Потребителят може да получи доставката.
(10) При невъзможност да се установи контакт с Потребителя, договорът за продажба от разстояние автоматично се разваля.
 
(11) При извършване на международни доставки, приложими са правилата за доставка и получаване на пратки на съответната национална пощенска служба, както и на съответното национално законодателство на държавата, в която се намира получателят на стоките.
(12) Всички импортни такси при внасянето на стоката са за сметка на Потребителя. Потребителят не може да иска възстановяване на цената, ако е отказал да плати импортните такси или да получи пратката.
 
(13) PRIMAZON си запазва правото да променя наличните методи на доставка и плащане и/или условията по тях по всяко време чрез публикуване на наличните методи на доставка и плащане на уебсайта без друго известие.
Наглезенки за Фитнес PrimaFIT, Чифт Омекотени Каишки за Глезени, за Фитнес Машини и Спортни Ластици, Упражнение За Крака, Мъже и Жени, Черен

 Изградете по-силни, по-стройни мускули в краката и долната част на тялото с наглезенките на PrimaFIT.Ние всички искаме силни, тонизирани, оформени крака, но традиционните тренировъчни машини не ни осигуряват точното натоварване, от който се нуждаете, за да разнообразим своите тренировки. Ето защо ние предлагаме каишките за глезени PrimaFIT, които ви помагат да изваяте долната част на тялото си с персонализирани тренировки, които могат да се правят у дома, във фитнеса или в вкъщи с помощта на фитнес ластици или мултифунционални кабелни фитнес уреди. Проектирани да се прикрепят лесно и удобно към глезените, нашите наглезнници гарантират, че никога няма да пропуснете „деня на краката“, като ви помагат да получите възможно най-добрата тренировка за крака и оформяната на долната част на тялото. КАИШКИТЕ ЗА ГЛЕЗЕН НА PrimaFIT са перфектни за всякакви упражнения за тонизиране на мускулите и оформяне на краката Ви! Снабдни са със стоманени халки под формата на "D", лентата за глезен се прикрепя здраво за Вас и към всеки фитнес тренажор с кабел или фитнес ластик! ПОДПЛАТЕНИ И ОМЕКОТЕНИ ЗА ПО–ГОЛЯМ КОМФОРТ: Ние знаем, че Вие работите здраво за Вашето тяло и създадохме наглезенниците  специално за Вас, за да можете да се движите свободно и да не се притеснявате от раздразнения на кожата, протриване или ранички. По този начин Вие ще сте по-уверени и продуктивни! УНИВЕРСАЛНИ: Дизайнът е направен така, че да отговаря и на женските и на мъжките нужди ВИСОКО КАЧЕСТВО: Нашите наглезенки за крака не са като масово предлаганите на пазара! Няма риск да се скъсат, независимо колко време ги използвате или колко тежко вдигате с тях! А за това дали ще Ви станат, изобщо не трябва да се притеснявате! 100% ще Ви паснат добре и ще Ви помогнат да се насладите на Вашата тренировка!

 БЪДИ ПО–МОБИЛЕН: Вземете ги и вижте колко добре ще Ви стоят и как ще Ви накарат да се почувствате! След като ги включите във Вашите упражнения, със сигурност ще подобрите пъргавината си и ще добиете повече увереност в долната част на тялото си!С Какво Нашите Наглезнки За Фитнес Са По-Добри От Останалите?

 

Подобрена закрепваща система
Натоварването е разпеделено - двойно зашитото велкро, преминаващо през първият метален ринг държи здраво каишката на вашият глезен при тежки издърпвания, а вторият ринг е този, който поема натоварването от тежестта, с която работите.Рингове от неръждаема стомана
Всеки наглезенник за фитнес е снабден и с подобрена система за закрепване и стоманени D-пръстени, за да издържа допълнителни тежести, при дърпания и опъвания по време на тежки тренировки и фитнес упражнения.Гъвкав и Мек Неопрен
Нашите изключително широки каишки за за глезени са изработени от плътен, дишащ неопрен, който е нежен към чувствителната кожа и осигурява гладко, равномерно разпределено натоварване при всяко движение.

Подходяща форма и ширина
Интелигентният дизайн на каишката на глезена остава на място, след като е пристегната, като не протърква или дразни кожата при допир. Това от своя страва ви дава по-голям контрол върху правилното изпъление на упраненията за крака и бедра.

Метален Карабинер – за лесно свързване при тренировки с фитнес ластици на открито или в домашни условия


Спецификации:

2 Броя наглезенки за фитнес
Напълно регулируеми спрямо крака ви
Леки, дишащ материал – 4мм мека неопренова подложка – за комфорт и нежно усещане върху кожата.
Широки, Подплатени, Неплъзгащи се - 30 см дължина и 8 см ширина
Неръждаеми D-пръстени за захващане при тренировки със спортни ластици, скрипец или фитнес машини с кабели
Универсален размер – подходяща за мъже и жени
Метален карабинер
Един перфектен подарък за съвременните мъже, жени и любители на фитнеса
Цвят: Черен
Тип продукт: Конектор
Спорт: Фитнес
(1) Потребителят има право на рекламация за всяко несъответствие на стоката с договореното/поръчаното, когато след доставката, са открити несъответствия с договора за продажба.
(2) Потребителят има право да предяви рекламация на стоката, независимо от това дали производителят или търговецът е предоставил търговска гаранция на стоката или услугата. Потребителят няма право на рекламация, когато несъответствието се дължи на естественото износване на вещта.
(3) Когато удовлетворяването на рекламацията се извършва чрез замяна на стоката с друга, съответстваща на договореното, PRIMAZON ще запази на потребителя първоначалните гаранционни условия.
(4) При предявяване на рекламацията на стока потребителят може да претендира за възстановяване на заплатената сума, за заменяне на стоката с друга, съответстваща на договореното или за отбив от цената.
(5) Рекламацията се подава устно на посочения от PRIMAZON телефон или писмено чрез, посочения имейл, по поща или подадена до адреса на дружеството. PRIMAZON представя на сайта си достъп до формуляр за рекламация.
(6). При предявяване на рекламация потребителят посочва предмета на рекламацията, предпочитания от него начин за удовлетворяване на рекламацията, съответно размера на претендираната сума, и адрес, телефон и email за контакт.
(7) При подаване на рекламация потребителят задължително следва да приложи и документите, на които се основава претенцията, а именно:
а). касова бележка или фактура;
б) протоколи, актове или други документи, установяващи несъответствието на стоката или услугата с договореното;
в). други документи, установяващи претенцията по основание и размер.
 
(8) Рекламацията на потребителска стока може да се предяви не по-късно от два месеца [EA-3] от установяване на несъответствието с договореното, както и след изтичането и на срока на годност.
(9). Срокът спира да тече през времето, необходимо за постигане на споразумение между продавача и потребителя за решаване на спора.
(10) Ако PRIMAZON е предоставил търговска гаранция на стоката и срокът на гаранцията е по-дълъг от сроковете за предявяване на рекламацията по ал. 1, рекламацията може да се предяви до изтичането на срока на търговската гаранция.
(11) Предявяването на рекламация не е пречка за предявяване на иск.
(12) PRIMAZON поддържа регистър на предявените рекламации. На Потребителя се изпраща документ на посочения от него имейл, в който е посочен номера на рекламацията от регистъра и вида на стоката [EA-4] .
(13) Когато PRIMAZON удовлетвори рекламацията, издава акт за това, който се съставя в два екземпляра, и предоставя задължително един екземпляр на Потребителя.
(1) Доставката на поръчаните стоки се осъществява чрез куриер ЕКОНТ до посочен от Потребителя офис или адрес за доставка на територията на Република България. Доставката е за сметка на Потребителя, освен ако противното не е изрично указано.
(2) Преди изпращане на поръчаната стока, PRIMAZON има право да се свърже с Потребителя на посочения от него телефон, с цел уточняване на детайли за поръчката и/или доставката.
(3) PRIMAZON не носи отговорност за неизпълнение на поръчка в случаите, когато Потребителят е посочил неверни, непълни и/или неточни лични данни, включително, когато е посочил непълен, неточен или фиктивен адрес или телефон.
(4) В случаите, когато е уговорено предварително плащане, поръчката се изпраща 3-5 дни след получаване на плащането. Ако Потребителят иска поръчката му да пристигне преди определена дата, той изпраща запитване дали това е възможно.
 
(5) Доставката се извършва в сроковете, описани под всяка опция за доставка в интерфейсния модул за поръчка. При извънредни обстоятелства PRIMAZON си запазва правото да удължава срока за доставка, като своевременно информира за това Потребителя.
 
(6) Поръчаните стоки се доставят срещу подпис, като по-големите пратки (по преценка на куриера) се доставят до входа на сградата.
(7) Потребителят е длъжен да прегледа стоката в момента на доставката ѝ и да уведоми незабавно при установени несъответствия, липси и повреди. Ако Потребителят не стори това, се приема, че доставката е приета без възражения.
 
(8) При невъзможност или затруднение за връчване лично на адресата, пратките се връчват както следва:
а) за служебен адрес – на лице с месторабота на адреса, като се отбелязва името на лицето, получило пратката;
б) за домашен адрес – на член на домакинството, като се отбелязва името на лицето, получило пратката.
(9) При невъзможност за връчване на пратката, настъпила не по вина на PRIMAZON или куриера, лицето, извършващо доставката, се обажда на посочения от Потребителя телефон за контакт, за да бъде уточнено от кой офис на куриера Потребителят може да получи доставката.
(10) При невъзможност да се установи контакт с Потребителя, договорът за продажба от разстояние автоматично се разваля.
 
(11) При извършване на международни доставки, приложими са правилата за доставка и получаване на пратки на съответната национална пощенска служба, както и на съответното национално законодателство на държавата, в която се намира получателят на стоките.
(12) Всички импортни такси при внасянето на стоката са за сметка на Потребителя. Потребителят не може да иска възстановяване на цената, ако е отказал да плати импортните такси или да получи пратката.
 
(13) PRIMAZON си запазва правото да променя наличните методи на доставка и плащане и/или условията по тях по всяко време чрез публикуване на наличните методи на доставка и плащане на уебсайта без друго известие.

Няма намерени ревюта

Да! Изпращайте ми изключителни оферти, уникални идеи за подаръци и персонализирани съвети за пазаруване и продажба в myStock.