0

Търсим най-подходящите продукти за вас

MyStock.bg

Стани наш Партньор
Вход / Регистрация

Нагръдник за Куче Pet Interest GoGet Harness 1884, Камуфлажен, L

Модел: 1884 Последна бройка
74.90 лв.

Добави в любими


Доставка
Продукти предлагани от "Мултитрейд Бизнес Груп" ЕООД са изпратени чрез бърза доставка от куриер на Еконт или Спиди.
Всички продукти са нови и са изпратени с оригиналната опаковка на производителя.
Pet Interest - Нагръдник с Дръжка - за Куче - L размер

Разцветка: Камуфлажен цвят

L размер(гръдна обиколка): 80-110см
За: Кучета
Тип продукт: Нагръдник
Цвят: Кмуфлажен

Важно: ако продуктът отговаря на описанието, но има технически проблем, моля, следвайте стъпките, описани в таб „Гаранционни условия“. Ако сте получили продукт, който не съответства на описанието, или сте получили грешен продукт, моля, свържете се с търговеца на имейл: [email protected] или тел. 0894236809

Ако сте получили функциониращ продукт, отговарящ на описанието, но желаете да се възползвате от правото си да го върнете в рамките на черитинадесет дни, моля, следвайте стъпките по-долу.

1.Изпратете следните данни на имейл [email protected]

- Номер на поръчка

- Дата на получаване на продукта

- Имена на клиент

- Телефон за връзка

- Тип и номер на платежния документ (касова бележка, фактура, разписка от куриер за пощенски паричен превод)

- При желание от Ваша страна, можете да посочите причина за връщане

2. След изпращането на данните, представител на "Мултитрейд Бизнес Груп" ЕООД ще се свърже с Вас.

3. Ако желаете да се свържете с представител на "Мултитрейд Бизнес Груп" ЕООД по телефона, номерът за връзка е 0894236809

Моля, осъществете връзка с търговеца, преди да изпратите продукта обратно към него. Ако срещате затруднения при опитите си за свързване с търговеца, моля, пишете ни на имейл [email protected] или се свържете с нас на тел. 0894236809

4. След потвърждение от търговеца, изпратете продукта на адрес:

Получател: "Мултитрейд Бизнес Груп" ЕООД

Адрес: град Пловдив, офис Еконт Търговска Зона или офис Спиди Пловдив - Георги Трингов

Тел.: 0894236809

Предпочитан куриер: Еконт или Спиди

Моля, имайте предвид, че транспортните разходи за връщане на продукта са за Ваша сметка.

Полезна информация:

Потребителят има право, съгласно чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите, да се откаже от получената стока в срок от 14 (четиринадесет) дни от датата на получаване на стоката, без да дължи обезщетение или неустойка. В този случай "Мултитрейд Бизнес Груп" ЕООД ще възстанови на потребителя заплатените от него суми не по-късно от 14 дни, считано от датата, на която потребителят е упражнил правото си да се откаже от стоката, съгласно чл. 55, ал. 6 от Закона за защита на потребителите.

Потребителят е длъжен да съхранява получените от "Мултитрейд Бизнес Груп" ЕООД стоки, тяхното качество и безопасност по време на срока по чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите. За да бъдат върнати обратно закупените продукти, задължително условие е те да бъдат в изряден търговски вид, без да са използвани и без да е нарушена целостта на опаковката. Продуктите трябва да отговарят на вида, в който са получени от потребителя. На връщане и отказ не подлежат продукти, които не отговарят на тези условия.

В случай на фабричен дефект, който е установен след получаването на продукта, клиентът го връща за сметка на търговеца и се изпраща друг продукт като заявения. В този случай транспортните разходи са за сметка на "Мултитрейд Бизнес Груп" ЕООД

При връщане на закупена стока по желание на клиента съгласно чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите, транспортните разходи са за сметка на клиента.

Ако установите при самото получаване на стока, че тя е с нарушена или разкъсана опаковка поради неправилно транспортиране, или има липси, рекламацията и застраховката ще бъде уважена само в присъствието на куриера. В този случай, моля, незабавно се свържете с нас и/или откажете да приемете стоката. Рекламацията се удостоверява със забележка в товарителницата на куриера. Изготвя се протокол, в който е описано констатираното състояние на пратката и опаковка й. В случай че приемете пратката на своя отговорност и не предявите своите претенции пред куриера, рекламацията може да се счете за недействителна.

Продукти предлагани от "Мултитрейд Бизнес Груп" ЕООД са изпратени чрез бърза доставка от куриер на Еконт или Спиди.
Всички продукти са нови и са изпратени с оригиналната опаковка на производителя.

Няма намерени ревюта

Да! Изпращайте ми изключителни оферти, уникални идеи за подаръци и персонализирани съвети за пазаруване и продажба в myStock.