0

Търсим най-подходящите продукти за вас

MyStock.bg

Стани наш Партньор
Вход / Регистрация

Офис стол hjh office 731410 FALUN 4675585 33-33, Облегалка за глава с вградена закачалка, Регулируема на дълбочина лумбална опора, Регулиране на дълбочината на седалката и наклона, Черен

Модел: 4675585 Последна бройка
593.01 лв.
748.99 лв.

Добави в любими

 Със стоков кредит он TBI
 Купи сега, плати после с Мокка

Може да е при Вас до: 29.05.2024

Доставка
Цена за доставка: 19.98лв
Офис стол hjh office 731410 FALUN 4675585 33-33. Облегалка за глава с вградена закачалка, Регулируема на дълбочина лумбална опора, Дебела тапицирана пяна за максимален комфорт, Регулиране на дълбочината на седалката и наклона. Регулируема по височина и наклон облегалка за глава с вградени закачалки за спортни якета и сака

Ергономична облегалка с интегрирана лумбална опора и дишаща мрежеста подплата

3D подлакътници със средно твърда мека опора: регулируеми по височина, дълбочина и ъгъл

Дълбочината на новата лумбална опора може да се регулира с няколко сантиметра с помощта на копче

Особено удобна седалка с дебела подплата от пяна и издръжлива материя

Механизъм Donati: Професионален, италиански синхронен механизъм, който се адаптира индивидуално към собственото ви телесно тегло и по този начин винаги осигурява правилния противонатиск при накланяне назад. Може да се заключва в 4 различни позиции.

Височината на седалката, дълбочината и наклонът на седалката се регулират индивидуално

Здрава синтетична основа (черна)

Снабден с колелца, активирани от теглото, за килими. Потребителят има пълна свобода на движение, докато седи. При изправяне предпазният спирачен механизъм възпрепятства нежеланото движение на офис стола. Колелцата се отключват при натиск върху стола.  Максимално поддържано тегло до 120кг. Тегло: 23кг.

 
Тип продукт: Ергономичен стол
Предназначен за: Възрастни
Тип: С колелца
Максимално поддържано тегло (кг): 120
Цвят: Черен
Модел: С подлакътници

Aко продуктът отговаря на описанието, но има технически проблем, моля, следвайте стъпките, описани в таб „Гаранционни условия“. Ако сте получили продукт, който не съответства на описанието, или сте получили грешен продукт, моля, свържете се с търговеца на имейл: [email protected] или тел. +359885988988.

Ако сте получили функциониращ продукт, отговарящ на описанието, но желаете да се възползвате от правото си да го върнете в рамките на 14 дни, моля, следвайте стъпките по-долу.

1.Изпратете следните данни на имейл [email protected]:

- Номер на поръчка

- Дата на получаване на продукта

- Имена на клиент

- Телефон за връзка

- Тип и номер на платежния документ (касова бележка, фактура, разписка от куриер за пощенски паричен превод)

- При желание от Ваша страна, можете да посочите причина за връщане

2. След изпращането на данните, представител на Грийнлайн България ООД ще се свърже с Вас.

3. Ако желаете да се свържете с представител на Грийнлайн България ООД по телефона, номерът за връзка е +359885988988.

Моля, осъществете връзка с търговеца, преди да изпратите продукта обратно към него. Ако срещате затруднения при опитите си за свързване с търговеца, моля, пишете ни на имейл [email protected] или се свържете с нас на тел. 0899919992.

4. След потвърждение от търговеца, изпратете продукта на адрес:

Получател: Грийнлайн България ООД

Адрес: гр.София, ул. ФРЕДЕРИК ЖОЛИО КЮРИ № 10, ет. 1, ап. 1 ,

Тел.: +359885988988

Предпочитан куриер:

Моля, имайте предвид, че транспортните разходи за връщане на продукта са за Ваша сметка.

Полезна информация:

Потребителят има право, съгласно чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите, да се откаже от получената стока в срок от 14 (четиринадесет) дни от датата на получаване на стоката, без да дължи обезщетение или неустойка. В този случай Грийнлайн България ООД ще възстанови на потребителя заплатените от него суми не по-късно от 14 дни, считано от датата, на която потребителят е упражнил правото си да се откаже от стоката, съгласно чл. 55, ал. 6 от Закона за защита на потребителите.

Потребителят е длъжен да съхранява получените от Грийнлайн България ООД стоки, тяхното качество и безопасност по време на срока по чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите. За да бъдат върнати обратно закупените продукти, задължително условие е те да бъдат в изряден търговски вид, без да са използвани и без да е нарушена целостта на опаковката. Продуктите трябва да отговарят на вида, в който са получени от потребителя. На връщане и отказ не подлежат продукти, които не отговарят на тези условия.

В случай на фабричен дефект, който е установен след получаването на продукта, клиентът го връща за сметка на търговеца и се изпраща друг продукт като заявения. В този случай транспортните разходи са за сметка на Грийнлайн България ООД

При връщане на закупена стока по желание на клиента съгласно чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите, транспортните разходи са за сметка на клиента.

Ако установите при самото получаване на стока, че тя е с нарушена или разкъсана опаковка поради неправилно транспортиране, или има липси, рекламацията и застраховката ще бъде уважена само в присъствието на куриера. В този случай, моля, незабавно се свържете с нас и/или откажете да приемете стоката. Рекламацията се удостоверява със забележка в товарителницата на куриера. Изготвя се протокол, в който е описано констатираното състояние на пратката и опаковка й. В случай че приемете пратката на своя отговорност и не предявите своите претенции пред куриера, рекламацията може да се счете за недействителна.

Таксата на доставка е 5.98лв

Няма намерени ревюта

Да! Изпращайте ми изключителни оферти, уникални идеи за подаръци и персонализирани съвети за пазаруване и продажба в myStock.