0

Търсим най-подходящите продукти за вас

MyStock.bg

Стани наш Партньор
Вход / Регистрация

Органайзер за багажник, Хладилно отделение, EZ Trunk Organizer, Черен

Модел: 1098 В Наличност
31.64 лв.
43.00 лв.

Добави в любими

Доставка

Продукти предлагани от Партньора са изпратени чрез бърза доставка от куриер.

Общата стойност ще бъде изобразена в кошницата преди да завършите поръчката.

Отстъпката важи до 31.03.2023г. или до изчерпване на количеството

Описание:
В комплекта на органайзера получавате също и термо чанта за съхранение на вашите изстудени напитки или топли сандвичи. Trunk Organizer е компактен и се съхранява без проблем в гардероба, веднага след като разтоварите органайзера. Спестете време и усилия при подготовката на семейната почивка. Органайзерът разполага с 3 отделения, лесно се сгъва когато не се използва и не заема излишно място. Trunk Organizer е със страхотен дизайн и е изработен от материали, които запазват за дълго време температурата на храните и напитките в него. Характеристики: Ширина: 30.5 см. Дължина: 58.5 см. Дълбочина: 35.5 см.
Материал: Пластмаса
Цвят: Черен
Тип продукт: Органайзер
Потребителят е длъжен да съхранява получените от Партньора стоки, тяхното качество и безопасност по време на срока по чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите. За да бъдат върнати обратно закупените продукти, задължително условие е те да бъдат в изряден търговски вид, без да са използвани и без да е нарушена целостта на опаковката. Продуктите трябва да отговарят на вида, в който са получени от потребителя. На връщане и отказ не подлежат продукти, които не отговарят на тези условия.

Продукти предлагани от Партньора са изпратени чрез бърза доставка от куриер.

Общата стойност ще бъде изобразена в кошницата преди да завършите поръчката.

Няма намерени ревюта

Продукти с ограничена наличност

Да! Изпращайте ми изключителни оферти, уникални идеи за подаръци и персонализирани съвети за пазаруване и продажба в myStock.