0

Търсим най-подходящите продукти за вас

MyStock.bg

Стани наш Партньор
Вход / Регистрация
24 месеца гаранция

Овална четка Revlon One-Step Round Brush Attachment RVDR5325, Аксесоар за One-Step Blow-Dry Multi Styler RVDR5333E и One-Step Volumiser PLUS RVDR5298E

Модел: RVDR5325 Наличност 4 бройки
56.42 лв.
80.99 лв.

Добави в любими


 Купи сега, плати после с Мокка

Може да е при Вас до: 18.06.2024

Доставка
Продукти предлагани от Партньора са изпратени чрез бърза доставка от куриер.
Всички продукти са нови и са изпратени с оригиналната опаковка на производителя.
Овална четка Revlon One-Step Round Brush Attachment RVDR5325, Аксесоар за One-Step Blow-Dry Multi Styler RVDR5333E и One-Step Volumiser PLUS RVDR5298E

Овална четка с диаметър 38 мм
Идеален е за приглаждане на къса коса и повдигане от корените. Тази четка е идеална за различни стилове, като ви позволява да изглаждате, добавяте обем и създавате къдрици.
Благодарение на специалния дизайн на тази четка, можете да насочите горещия въздух, за да повдигнете косата максимално от корените.
Това е отличен начин за оптично увеличаване на обема на косата и лесно оформяне. Това ще поддържа косата ви добре поддържана през целия ден.
Овална четка Revlon RVDR5325 идеална за оформяне на бретон и къси прически.

Турмалиново керамично покритие с йонизация изглажда косъма и намалява къдренето
Овалната четка Revlon RVDR5325 изглажда косата и намалява къдренето. Действието на йоните спомага за поддържане на косата в добро състояние, придавайки й здрав вид.
Това устройство е оборудвано с йонизация, която излъчва отрицателни йони по време на сушене. Благодарение на това ефективно намалява електростатичните заряди в косата, осигурявайки ефекта на меко и копринено оформяне.
Ценна грижа за косата при всяка употреба.Сешоар със студен накрайник
Студеният накрайник, поставен върху уреда, е практичен елемент, който улеснява стилизирането. Позволява ви да държите машата с две ръце.
Предлага по-голям контрол върху процеса на образуване на къдрици и улеснява тяхното моделиране. Благодарение на това можете прецизно да оформите вашите къдрици, постигайки желаните стилизиращи ефекти.
Овална четка Revlon RVDR5325 пасва на:
- Мултифункционален стилизиращ уред REVLON One-Step Blow-Dry Multi Styler RVDR5333E;
- Фиксирана електрическа четка REVLON One-Step Volumiser PLUS RVDR5298E.
Тип продукт: С фиксирана основа
Мощност: 800 W
Тип употреба: Домашна
Професионална
Използване за: Къдрици
Сушене
Брой включени приставки: 1
Нива температура: 1
Степен скорости: 1
Цвят: Черен
Част от тялото: Глава
Покритие: Керамичен турмалин
Захранване: С кабел
Употреба: Мокра коса
Суха коса
Технологии: Йонна технология

Политика за връщане

Важно: ако продуктът отговаря на описанието, но има технически проблем, моля, следвайте стъпките, описани в таб „Гаранционни условия“. Ако сте получили продукт, който не съответства на описанието, или сте получили грешен продукт, моля, свържете се с търговеца на имейл: [email protected] или тел. +40722100235.

Ако сте получили функциониращ продукт, отговарящ на описанието, но желаете да се възползвате от правото си да го върнете в рамките на (период за връщане) дни, моля, следвайте стъпките по-долу.

1.Изпратете следните данни на имейл [email protected]:

- Номер на поръчка

- Дата на получаване на продукта

- Имена на клиент

- Телефон за връзка

- Тип и номер на платежния документ (касова бележка, фактура, разписка от куриер за пощенски паричен превод)

- При желание от Ваша страна, можете да посочите причина за връщане

2. След изпращането на данните, представител на Партньора ще се свърже с Вас.

3. Ако желаете да се свържете с представител на Партньора по телефона, номерът за връзка е +40722100235.

4. След потвърждение от търговеца, изпратете продукта на адрес:

Получател: Партньора

Адрес: ,

Тел.: +40722100235

Предпочитан куриер:

Моля, имайте предвид, че транспортните разходи за връщане на продукта са за Ваша сметка.

Полезна информация:

Потребителят има право, съгласно чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите, да се откаже от получената стока в срок от 14 (четиринадесет) дни от датата на получаване на стоката, без да дължи обезщетение или неустойка.

Потребителят е длъжен да съхранява получените от Партньора стоки, тяхното качество и безопасност по време на срока по чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите. За да бъдат върнати обратно закупените продукти, задължително условие е те да бъдат в изряден търговски вид, без да са използвани и без да е нарушена целостта на опаковката. Продуктите трябва да отговарят на вида, в който са получени от потребителя. На връщане и отказ не подлежат продукти, които не отговарят на тези условия.

Моля имайте предвид, че продукти от категория Здраве и Красота не подлежат на връщане, поради хигиенни причини.

В случай на фабричен дефект, който е установен след получаването на продукта, клиентът го връща за сметка на търговеца и се изпраща друг продукт като заявения. В този случай транспортните разходи са за сметка на Партньора

При връщане на закупена стока по желание на клиента съгласно чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите, транспортните разходи са за сметка на клиента.

Ако установите при самото получаване на стока, че тя е с нарушена или разкъсана опаковка поради неправилно транспортиране, или има липси, рекламацията и застраховката ще бъде уважена само в присъствието на куриера. В този случай, моля, незабавно се свържете с нас и/или откажете да приемете стоката. Рекламацията се удостоверява със забележка в товарителницата на куриера. Изготвя се протокол, в който е описано констатираното състояние на пратката и опаковка й. В случай че приемете пратката на своя отговорност и не предявите своите претенции пред куриера, рекламацията може да се счете за недействителна.

Продукти предлагани от Партньора са изпратени чрез бърза доставка от куриер.
Всички продукти са нови и са изпратени с оригиналната опаковка на производителя.

Няма намерени ревюта

Най-продавани

Да! Изпращайте ми изключителни оферти, уникални идеи за подаръци и персонализирани съвети за пазаруване и продажба в myStock.