0

Търсим най-подходящите продукти за вас

MyStock.bg

Стани наш Партньор
Вход / Регистрация

Парфюм за кола, Аерозол, Flamingo, F128, 4 аромата, 250 ml

Модел: 4016 В Наличност
25.64 лв.
41.99 лв.

Добави в любими

Доставка

Продукти предлагани от Партньора са изпратени чрез бърза доставка от куриер.

Общата стойност ще бъде изобразена в кошницата преди да завършите поръчката.

Отстъпката важи до 31.03.2023г. или до изчерпване на количеството

Описание:„Flamingo Auto Perfume“ притежава новоразработена стерилизираща и дезодорираща формула в комбинация с флорален аромат. С уникално стерилизиращо и дезодориращо действие, той може бързо и ефективно да елиминира миризмата и дима, за да пречисти вътрешния въздух, оставяйки пространството с приятен аромат, както и осигурява високо ниво на защита за здравето на потребителите. Той е приложим за затворените помещения в дома, офиса, хотела, кухнята, тоалетната, стаята за отдих както и за коли, влакове и кораби.ПРЕДИМСТВА:✔ Универсален парфюм за всякакъв тип тапицерии✔ Образува траен мирис с дни, само с няколко впръсквания✔ Може да се използва у дома, в офиса, за баня и тоалетна✔ Изключително лесен за употреба и практичен✔ Разфасовка 250 мл. за многократна употреба
✔ 4 Миризми - Оcean, New car, Anti tabaco, GardeniaУПОТРЕБА:1. Разклащайте добре преди всяка употреба.2. Хората, чувствителни към аромати, трябва да напуснат помещението преди употребата на този продукт.
3. Пръскате обилно, седалки, тапицерии, дивани и друг вид повърхност която ще поеме течност.Миризмата на парфюма ще бъде уточнена по телефона. Предлагат се 4 мириса: New Car, Ocean, Anti Tabaco и Gardeni
Предназначен за: Интериорни детайли
Тип продукт: Друг
Употреба: Домашна
Професионална
Потребителят е длъжен да съхранява получените от Партньора стоки, тяхното качество и безопасност по време на срока по чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите. За да бъдат върнати обратно закупените продукти, задължително условие е те да бъдат в изряден търговски вид, без да са използвани и без да е нарушена целостта на опаковката. Продуктите трябва да отговарят на вида, в който са получени от потребителя. На връщане и отказ не подлежат продукти, които не отговарят на тези условия.

Продукти предлагани от Партньора са изпратени чрез бърза доставка от куриер.

Общата стойност ще бъде изобразена в кошницата преди да завършите поръчката.

Няма намерени ревюта

Подобни продукти

Продукти с ограничена наличност

Да! Изпращайте ми изключителни оферти, уникални идеи за подаръци и персонализирани съвети за пазаруване и продажба в myStock.