0

Търсим най-подходящите продукти за вас

MyStock.bg

Стани наш Партньор
Вход / Регистрация

PHILIPS Multigroom Series 9000 - 12 в 1 + One Blade - Тример за лице и тяло

Модел: MG9710/90 Последна бройка
225.00 лв.

Добави в любими

 Със стоков кредит он TBI
  Със стоков кредит он БНП Париба  Купи сега, плати после с Мокка

Очаквана дата за доставка: 24.04.2024

Доставка

Продукти предлагани от Амко – България  ЕООД са изпратени чрез бърза доставка от куриер, безплатно.

Всички продукти са нови и са изпратени с оригиналната опаковка на производителя.

Общата стойност ще бъде изобразена в кошницата преди да завършите поръчката.

PHILIPS Multigroom Series 9000 е висококачествен тример за лице и тяло, който включва 12 различни аксесоара за пълна грижа. Използвайте го както на суха, така и на мокра кожа, за безупречни резултати. Този тример е перфектният избор, ако търсите удобство и прецизност. С неговата нехлъзгаща се дръжка и самозаточващи се остриета ще се насладите на комфорт при използването му. Сигурен и лесен за употреба, този тример ще се грижи за всички вашите нужди от подстригване на брада, коса, уши, нос, тяло и лице. Той включва сваляеми глави за различни дължини на подстригване, както и допълнително острие OneBlade. Можете да го използвате дори под душа, като се насладите на пълен контрол и удобство при грижата за себе си. С издръжлива Lithium Ion батерия, тримерът работи до 120 минути с едно зареждане, а пълното зареждане отнема само 1 час. Включената гаранция от 2 години допълнително усъвършенства покупката ви. Заложете на професионалната качествена изработка и изпробвайте PHILIPS Multigroom Series 9000 - 12 в 1 + One Blade за максимално удоволствие при грижата за външния си вид.

ЗАМЯНА НА НЕСЪОТВЕТСТВАЩ ПРОДУКТ

Потребителят има право, съгласно чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите, да се откаже от получената стока в срок от 14 (четиринадесет) дни от датата на получаване на стоката, без да дължи обезщетение или неустойка. В този случай Амко-България ЕООД ще възстанови на потребителя заплатените от него суми не по-късно от 14 дни, считано от датата, на която потребителят е упражнил правото си да се откаже от стоката, съгласно чл. 55, ал. 6 от Закона за защита на потребителите.

Потребителят е длъжен да съхранява получените от Амко-България ЕООД стоки, тяхното качество и безопасност по време на срока по чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите. За да бъдат върнати обратно закупените продукти, задължително условие е те да бъдат в изряден търговски вид, без да са използвани и без да е нарушена целостта на опаковката. Продуктите трябва да отговарят на вида, в който са получени от потребителя. На връщане и отказ не подлежат продукти, които не отговарят на тези условия.

В случай на фабричен дефект, който е установен след получаването на продукта, клиентът го връща за сметка на търговеца и се изпраща друг продукт като заявения. В този случай транспортните разходи са за сметка на Амко-България ЕООД

При връщане на закупена стока по желание на клиента съгласно чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите, транспортните разходи са за сметка на клиента.

Ако при самото получаване на стока, тя е с нарушена или разкъсана опаковка поради неправилно транспортиране или има липси, рекламацията и застраховката ще бъде уважена само в присъствието на куриера. В този случай, моля, незабавно се свържете с нас или откажете да приемете стоката. Рекламацията се удостоверява със забележка в товарителницата на куриера. Изготвя се протокол, в който е описано констатираното състояние на пратката и опаковка й. В случай че приемете пратката на своя отговорност и не предявите своите претенции пред куриера, рекламацията може да се счете за недействителна.

 

Може да върнете продукта на адрес: 

гр. София, офис на Спиди (352), ул. Райко Алексиев 13 за Амко-България ЕООД, телефон за контакт -  0887 070 073 с куриерска фирма ''Спиди".

Продукти предлагани от Амко – България  ЕООД са изпратени чрез бърза доставка от куриер, безплатно.

Всички продукти са нови и са изпратени с оригиналната опаковка на производителя.

Общата стойност ще бъде изобразена в кошницата преди да завършите поръчката.

Няма намерени ревюта

Най-продавани

Да! Изпращайте ми изключителни оферти, уникални идеи за подаръци и персонализирани съвети за пазаруване и продажба в myStock.