0

Търсим най-подходящите продукти за вас

MyStock.bg

Стани наш Партньор
Вход / Регистрация
24 месеца гаранция

Плоска правоъгълна четка Revlon One-Step Paddle Brush Attachment RVDR5327, аксесоар за One-Step Blow-Dry Multi Styler RVDR5333E и One-Step Volumiser PLUS RVDR5298E

Модел: RVDR5327 Последна бройка
56.42 лв.
80.99 лв.

Добави в любими


 Купи сега, плати после с Мокка

Може да е при Вас до: 17.06.2024

Доставка
Продукти предлагани от Партньора са изпратени чрез бърза доставка от куриер.
Всички продукти са нови и са изпратени с оригиналната опаковка на производителя.
Плоска правоъгълна четка Revlon One-Step Paddle Brush Attachment RVDR5327, аксесоар за One-Step Blow-Dry Multi Styler RVDR5333E и One-Step Volumiser PLUS RVDR5298E

Плоска правоъгълна четка - за права и суха коса два пъти по-бързо
Тази иновативна глава за четка е проектирана да се използва със сушилните Revlon One-Step Volumiser Plus и Multi Styler.
Четката Revlon RVDR5327 е идеалният аксесоар за всеки, който иска да получи гладък и прав вид за възможно най-кратко време.

Благодарение на голямата си и плоска повърхност, тази четка е идеална за разплитане и изглаждане дори на най-дебелата и непокорна коса.
Четката Revlon RVDR5327 разполага и с уникален вентилиран дизайн, който позволява максимален въздушен поток, за да ускори процеса на сушене и да поддържа вашия стил. Резултат? Гладка коса без къдрене, която изглежда като оформена в салона.
Иновативна технология за едновременно сушене и оформяне на косата
Благодарение на плоската правоъгълна четка Revlon One-Step Paddle Brush можете да съкратите времето за стилизиране до половината, което ви позволява да създавате различни прически по-често и по-безопасно.
Това ви дава много различни опции за оформяне на косата.
Независимо дали искате елегантно изглаждане, романтични къдрици или допълнителен обем на косата си, тази четка е идеалният съюзник за създаване на красиви и блестящи прически.
Сега можете да оформяте косата си по-често, без да се притеснявате от прекомерно излагане на топлина. Това означава, че можете да експериментирате с различни прически, създавайки къдрици, вълни, права и гладка коса, повдигната в корена, в зависимост от вдъхновението.
Плоската правоъгълна четка Revlon RVDR5327 пасва на:
- Мултифункционален стилизиращ уред REVLON One-Step Blow-Dry Multi Styler RVDR5333E;
- Фиксирана електрическа четка REVLON One-Step Volumiser PLUS RVDR5298E.
Тип употреба: Домашна
Професионална
Използване за: Изправяне
Сушене
Брой включени приставки: 1
Нива температура: 1
Степен скорости: 1
Цвят: Черен
Част от тялото: Глава
Тип продукт: С фиксирана основа
Мощност: 800 W
Захранване: С кабел
Употреба: Мокра коса
Суха коса
Технологии: Йонна технология
Покритие: Керамичен турмалин

Политика за връщане

Важно: ако продуктът отговаря на описанието, но има технически проблем, моля, следвайте стъпките, описани в таб „Гаранционни условия“. Ако сте получили продукт, който не съответства на описанието, или сте получили грешен продукт, моля, свържете се с търговеца на имейл: [email protected] или тел. +40722100235.

Ако сте получили функциониращ продукт, отговарящ на описанието, но желаете да се възползвате от правото си да го върнете в рамките на (период за връщане) дни, моля, следвайте стъпките по-долу.

1.Изпратете следните данни на имейл [email protected]:

- Номер на поръчка

- Дата на получаване на продукта

- Имена на клиент

- Телефон за връзка

- Тип и номер на платежния документ (касова бележка, фактура, разписка от куриер за пощенски паричен превод)

- При желание от Ваша страна, можете да посочите причина за връщане

2. След изпращането на данните, представител на Партньора ще се свърже с Вас.

3. Ако желаете да се свържете с представител на Партньора по телефона, номерът за връзка е +40722100235.

4. След потвърждение от търговеца, изпратете продукта на адрес:

Получател: Партньора

Адрес: ,

Тел.: +40722100235

Предпочитан куриер:

Моля, имайте предвид, че транспортните разходи за връщане на продукта са за Ваша сметка.

Полезна информация:

Потребителят има право, съгласно чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите, да се откаже от получената стока в срок от 14 (четиринадесет) дни от датата на получаване на стоката, без да дължи обезщетение или неустойка.

Потребителят е длъжен да съхранява получените от Партньора стоки, тяхното качество и безопасност по време на срока по чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите. За да бъдат върнати обратно закупените продукти, задължително условие е те да бъдат в изряден търговски вид, без да са използвани и без да е нарушена целостта на опаковката. Продуктите трябва да отговарят на вида, в който са получени от потребителя. На връщане и отказ не подлежат продукти, които не отговарят на тези условия.

Моля имайте предвид, че продукти от категория Здраве и Красота не подлежат на връщане, поради хигиенни причини.

В случай на фабричен дефект, който е установен след получаването на продукта, клиентът го връща за сметка на търговеца и се изпраща друг продукт като заявения. В този случай транспортните разходи са за сметка на Партньора

При връщане на закупена стока по желание на клиента съгласно чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите, транспортните разходи са за сметка на клиента.

Ако установите при самото получаване на стока, че тя е с нарушена или разкъсана опаковка поради неправилно транспортиране, или има липси, рекламацията и застраховката ще бъде уважена само в присъствието на куриера. В този случай, моля, незабавно се свържете с нас и/или откажете да приемете стоката. Рекламацията се удостоверява със забележка в товарителницата на куриера. Изготвя се протокол, в който е описано констатираното състояние на пратката и опаковка й. В случай че приемете пратката на своя отговорност и не предявите своите претенции пред куриера, рекламацията може да се счете за недействителна.

Продукти предлагани от Партньора са изпратени чрез бърза доставка от куриер.
Всички продукти са нови и са изпратени с оригиналната опаковка на производителя.

Няма намерени ревюта

Да! Изпращайте ми изключителни оферти, уникални идеи за подаръци и персонализирани съвети за пазаруване и продажба в myStock.