0

Търсим най-подходящите продукти за вас

MyStock.bg

Стани наш Партньор
Вход / Регистрация

Почистващ препарат, Marvelous Adhesive Remover 400мл. 14051

Модел: 88014 В Наличност
16.40 лв.

Добави в любими

Доставка

Продукти предлагани от Партньора са изпратени чрез бърза доставка от куриер.
Всички продукти са нови и са изпратени с оригиналната опаковка на прозиводителя.

  • Поръчки с по-висока стойност от 100 лв ще се изпратят с безплатно.
    таксата за доставка за поръчки на стойност под 100 лв е 6.00 лв.
  • Таксата за доставка за поръчки и съдържащи продукти от категория Автомобилни гуми, e 6.00 лв. на брой гума.

Общата стойност ще бъде изобразена в кощницата преди да завършите поръчката.

Отстъпката важи до 31.03.2023г. или до изчерпване на количеството

Спрей, подходящ за всички видове повърхности като пластмаси, стъкло, керамика, метал и др. Лесно премахва остатъци от етикети, лепила, масла, мазнини и смоли. Свойства: Изключително ефективен спрей за почистване, на основата на екстракти от лимонова кора. Използва се за отстраняване на остатъци от лепило. Лесно премахва остатъци от етикети, лепила, масла, мазнини и смоли. Подходящ за всички видове повърхности като пластмаси, стъкло, керамика, метал и др. Приложение: Разклатете добре и проверете съвместимостта на материала преди употреба! Напръскайте на разстояние от 20-30 см върху зоната за третиране и почистете с кърпа. Повторете процеса, ако е нужно. Консумация: Зависи от замърсяването. Време за действие: Приблизително 1-5 сек.
Свойства на добавката: Комплексна поддръжка
Капацитет (литър): 0.4
Тип продукт: Препарат за поддръжка
Предназначен за: Обща употреба

Потребителят може да върне продукт закупен от Партньора по следните 2 начина:

  1. Да изпрати следните данни на имейл [email protected]: 1. Номер на поръчка, 2. Имена на клиент 3. Телефон за връзка 4. Номер на касова бележка При желание, клиентът може да посочи причина за връщане. След което представител на Партньора ще се свърже с него.
  2. Да се свърже с нас на телефон: 0887800599, след което да изпрати продукта на адрес за връщане:

 

За: Партньора

Адрес: Сливен, Банско шосе 13А

Тел: 0892 214 621

Предпочитан куриер: ОК Експрес

Потребителят има право, съгласно чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите, да се откаже от получената стока в срок от 14 (четиринадесет) дни от датата на получаване на стоката, без да дължи обезщетение или неустойка. При покупка от eMAG.bg този срок се удължава на 15 дни.В този случай Партньора ще възстанови на потребителя заплатените от него суми не по-късно от 14 дни, считано от датата, на която потребителят е упражнил правото си да се откаже от стоката, съгласно чл. 55, ал. 6 от Закона за защита на потребителите.

Потребителят е длъжен да съхранява получените от Партньора стоки, тяхното качество и безопасност по време на срока по чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите. За да бъдат върнати обратно закупените продукти, задължително условие е те да бъдат в изряден търговски вид, без да са използвани и без да е нарушена целостта на опаковката. Продуктите трябва да отговарят на вида, в който са получени от потребителя. На връщане и отказ не подлежат продукти, които не отговарят на тези условия.

В случай на фабричен дефект, който е установен след получаването на продукта, клиентът го връща за сметка на търговеца и се изпраща друг продукт като заявения. В този случай транспортните разходи са за сметка на търговеца.

При връщане на закупена стока по желание на клиента съгласно чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите, транспортните разходи са за сметка на клиента.

Ако при самото получаване на стока, тя е с нарушена или разкъсана опаковка поради неправилно транспортиране или има липси, рекламацията и застраховката ще бъде уважена само в присъствието на куриера. В този случай, моля, незабавно се свържете с нас или откажете да приемете стоката. Рекламацията се удостоверява със забележка в товарителницата на куриера. Изготвя се протокол, в който е описано констатираното състояние на пратката и опаковка й. В случай че приемете пратката на своя отговорност и не предявите своите претенции пред куриера, рекламацията може да се счете за недействителна.

Продукти предлагани от Партньора са изпратени чрез бърза доставка от куриер.
Всички продукти са нови и са изпратени с оригиналната опаковка на прозиводителя.

  • Поръчки с по-висока стойност от 100 лв ще се изпратят с безплатно.
    таксата за доставка за поръчки на стойност под 100 лв е 6.00 лв.
  • Таксата за доставка за поръчки и съдържащи продукти от категория Автомобилни гуми, e 6.00 лв. на брой гума.

Общата стойност ще бъде изобразена в кощницата преди да завършите поръчката.

Няма намерени ревюта

Продукти с ограничена наличност

Да! Изпращайте ми изключителни оферти, уникални идеи за подаръци и персонализирани съвети за пазаруване и продажба в myStock.