0

Търсим най-подходящите продукти за вас

MyStock.bg

Стани наш Партньор
Вход / Регистрация

Подвижно барбекю на газ Chicago 4K

Модел: Chicago В Наличност
1189.99 лв.
1329.00 лв.

Добави в любими

 Със стоков кредит он TBI
 Купи сега, плати после с Мокка

Може да е при Вас до: 18.07.2024

Безплатна доставка

Доставка

Всички продукти предлагани от Enders се изпращат бързо и сигурно в рамките на 2-3 работни дни, с БЕЗПЛАТНА доставка.

Всички продукти са нови (неизползвани) и се изпращат в оригиналната опаковка на прозиводителя.Общата стойност на вашата поръчка ще бъде изобразена в кошницата преди да завършите поръчката.

Барбекю на газ със страничен котлон Chicago 4K CHICAGO 4K е газово барбекю за градината или терасата с голяма площ за гриловане и страничен котлон

Четири безстепенно регулируеми горелки и висококачествени скари от неръждаема стомана ви помагат да постигнете отлични резултати както при директното, така и при индиректното печене на любимата барбекю храна.

Барбекюто на газ Chicago 4K има елегантен корпус от прахово боядисана неръждаема стомана в съчетание с инокс. Разполага с четири стабилни колела, с които е възможно лесното преместване.  Газовото барбекю CHICAGO 4K има своите предимства и по отношение на безопасността – с безбатерийно пиезозапалване.

 В просторния долен шкаф има място не само за аксесоарите за барбекюто, но и за една 5 килограмова газова бутилка (не е включена в доставката).

Газовото барбекю CHICAGO 4K има масивен здрав капак от неръждаема стомана с двойни стени и вграден термометър.  В комбинация със скарата от неръждаема стомана, разделена на четири, вие получавате много добро разпределение на нагряването. Възможно е както директно, така и индиректно печене. 

Топлоподържащата скара, както и двата сгъваеми странични рафта, осигуряват допълнителна площ за разполагане на храната. 

Газовото барбекю е оборудвано с чекмедже за мазнината, което се изважда. След гриловането, то може да бъде почистено съвсем лесно. Страничните плотове, скарата и топлоподдържащата скара също не изискват претенциозно почистване благодарение на тяхното покритие.

В комплекта на барбекюто са включени газов маркуч и редуцир за бутилка с ъглов кран. Допълнително може да се поръча редуцир за бутилка Jumbo( BG стандарт).


Характеристики: 
 • обща мощност: 16 kW
 • 4 безстепенно регулируеми горелки (х 3,2 kW) от неръждаема стомана за силно директно и индиректно гриловане
 • стабилен двоен от неръждаема стомана капак, с вграден термометър
 • скара от неръждаема стомана от 4 части
 • размер на скарата: 71 х 42 см
 • страничен газов котлон: 3,2 kW
 • топлоподдържаща скара от неръждаема стомана предлага допълнително площ за поставяне на храната за грила
 • капачета за покриване на пламъка от емайл предпазват горелките и оптимизират разпределението на нагряването
 • безбатерийно пиезозапалване в командния бутон дава възможност за сигурно и надеждно запалване
 • изваждащо се чекмедже за мазнината за лесно почистване
 • 5 кг газова бутилка може да бъде разположена в шкафа (не е включена в доставката)
 • 2 врати от прахово боядисан лак
 • 4 колела за удобна смяна на месторазположението
 • Сгъваем страничен рафт от прахово боядисана стомана / неръждаема стомана
 • Работна височина: 85 см
 • Размери ДхШхВ: 134,5 х 51 х 108
 • Размери със сгънат страничен плот: 119 х 51 х 108
 • Тегло: 30кг
Материал: Алуминий
Стомана
Цвят: Сив
Черен
Тип продукт: Барбекю на газ
Тип: Подвижен
Тип гориво: Газ
Височина (см): 109
Дължина (см): 133

Важно: ако продуктът отговаря на описанието, но има технически проблем, моля следвайте стъпките описани в таб „Гаранция на продуктите“. Ако сте получили продукт, който не съответства на описанието, или сте получили грешен продукт, моля, свържете се с търговеца на имейл: [email protected] или на тел: 0888132722

Уважаеми клиенти,

Ако сте получили функциониращ продукт, отговарящ на описанието, но желаете да се възползвате от правото си да го върнете в рамките на 14 дни, моля следвайте стъпките по-долу.

 1. Изпратете следните данни на имейл i[email protected] : 

 • Номер на поръчка
 • Дата на получаване на продукта
 • Имена на клиент
 • Телефон за връзка
 • Тип и номер на платежния документ (касова бележка, фактура, разписка от куриер за пощенски паричен превод)

 1. При желание от Ваша страна, можете да посочите причина за връщанеСлед изпращането на данните, представител на  Партньора ще се свърже с Вас.
 2. Ако желаете да се свържете с представител на  Партньора по телефона, номерът за връзка е 0888132722

Моля, осъществете връзка с търговеца, преди да изпратите продукта обратно към него. 

 1. След потвърждение от търговеца, изпратете продукта на адрес:

 • Получател: Партньора 
 • Адрес:  София, кв.Витоша, ул.Димитър Яблански 18
 • Тел.: 0888132722

Моля, имайте предвид, че транспортните разходи за връщане на продукта са за Ваша сметка.

Полезна информация:

Потребителят има право, съгласно чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите, да се откаже от получената стока в срок от 14 (четиринадесет) дни от датата на получаване на стоката, без да дължи обезщетение или неустойка. При покупка от mystock.bg този срок се удължава на 14 дни. В този случай Партньора ще възстанови на потребителя заплатените от него суми не по-късно от 14 дни, считано от датата, на която потребителят е упражнил правото си да се откаже от стоката, съгласно чл. 55, ал. 6 от Закона за защита на потребителите.

Потребителят е длъжен да съхранява получените от Партньора стоки, тяхното качество и безопасност по време на срока по чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите. За да бъдат върнати обратно закупените продукти, задължително условие е те да бъдат в изряден търговски вид, без да са използвани и без да е нарушена целостта на опаковката. Продуктите трябва да отговарят на вида, в който са получени от потребителя. На връщане и отказ не подлежат продукти, които не отговарят на тези условия.

В случай на фабричен дефект, който е установен след получаването на продукта, клиентът го връща за сметка на търговеца и се изпраща друг продукт като заявения. В този случай транспортните разходи са за сметка на търговеца.

При връщане на закупена стока по желание на клиента съгласно чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите, транспортните разходи са за сметка на клиента.

Ако установите при самото получаване на стока, че тя е с нарушена или разкъсана опаковка поради неправилно транспортиране, или има липси, рекламацията и застраховката ще бъде уважена само в присъствието на куриера. В този случай, моля незабавно се свържете с нас и/или откажете да приемете стоката. Рекламацията се удостоверява със забележка в товарителницата на куриера. Изготвя се протокол, в който е описано констатираното състояние на пратката и опаковка й. В случай че приемете пратката на своя отговорност и не предявите своите претенции пред куриера, рекламацията може да се счете за недействителна.

Всички продукти предлагани от Enders се изпращат бързо и сигурно в рамките на 2-3 работни дни, с БЕЗПЛАТНА доставка.

Всички продукти са нови (неизползвани) и се изпращат в оригиналната опаковка на прозиводителя.Общата стойност на вашата поръчка ще бъде изобразена в кошницата преди да завършите поръчката.

Няма намерени ревюта

Да! Изпращайте ми изключителни оферти, уникални идеи за подаръци и персонализирани съвети за пазаруване и продажба в myStock.