0

Търсим най-подходящите продукти за вас

MyStock.bg

Стани наш Партньор
Вход / Регистрация

Покривало за Оранжерия Тунелна VALIMPORT, Размери 600*300*200 см, Не включва конструкция

Модел: 42468 Изчерпан
247.70 лв.
Покривало резервно за оранжерия с 2*6 броя прозорци и врата с цип. Покривалото е с размер 600*300*200 см, изработено от зелен армиран найлон с UV защита. На всеки метър/по двете страни/ по дължината има прозорци с мрежичка и капак. Има оформена входна част /врата /с два ципа двупосочни. Покривалото е готово за употреба предназначено е за изграждане на градински тунели и защита на вашите култури от студ, сняг и слана. Армираният найлон има висока абсорбация на топлина.
Тип продукт: Аксесоар
Оранжерия
Предназначен за: Зеленчуци
Употреба: Професионална
Хоби
Материал: Полиетилен
Дължина (метра): 6
Ширина (м): 3
Функции: 100% прозрачност
UV защита
Тип аксесоар: Aрка
Използваема площ: 18.0 м²
Цвят: Прозрачен
Съдържание пакет: 1
Потребителят има право да се откаже от договора от разстояние или от договора извън търговския обект, без да посочва причина, без да дължи обезщетение или неустойка и без да заплаща каквито и да е разходи, с изключение на разходите, предвидени в чл. 54, ал. 3 и чл. 55 от ЗЗП, в 14-дневен срок считано от датата на получаването им и да върне закупените артикули,  в същия търговски вид, в който са получени, без да е нарушена търговската им опаковка. За да упражни правото си на отказ, Потребителят е длъжен да информира Партньора за решението си, причината за връщане, или да заяви недвусмислено по друг начин решението си да се откаже от договора в 14-дневен срок, считано от датата на приемане на стоката. Когато Потребителят упражни правото си на отказ от договора и когато Партньора не предложи да прибере стоките сам, Потребителят е длъжен да изпрати или предаде стоките обратно на Партньора или на упълномощено от него лице без неоправдано забавяне не по-късно от 14 дни, считано от датата, на която Потребителят е съобщил на Партньора за решението си да се откаже от договора. При неизпълнение на това задължение, Партньора няма задължение за възстановяване на платени от Потребителя суми. Разходите по връщане на стоките са за сметка на Потребителя.

При неизпълнение на тези условия Партньора запазва правото си да откаже да приеме върнатата стока и съответно да не възстанови пълната сума, платена от Потребителя.

В случай на връщане на доставен вече продукт и спазване на условията за цялостност на опаковката и неизползване на стоката, Партньора възстановява сумата по стойността на продукта/ите в 14-дневния законоустановен срок, считано от датата, на която е бил уведомен за решението на потребителя да се откаже от договора, чрез платежното средство, ползвано за плащане на поръчката, освен ако потребителят е изразил изричното си съгласие за използване на друго платежно средство и при условие че това не е свързано с разходи за Потребителя.

Когато Партньора не е предложил да прибере стоките сам, той може да задържи плащането на сумите на потребителя, докато не получи стоките или докато потребителят не представи доказателство, че е изпратил стоките обратно, в зависимост от това, кое от двете се е случило по-рано. Задължително е предоставянето на официален данъчен документ за покупка - касова бележка, квитанция за наложен платеж или фактура.

Продуктите предлагани от Партньора се изпращат чрез доставка от куриери. Всички продукти са нови и си изпращат с оригиналната опаковка на прозиводителя. Обявената цена за доставка при поръчка на извънгабаритни артикули над 1м, важи до офис на Еконт!

Няма намерени ревюта

Да! Изпращайте ми изключителни оферти, уникални идеи за подаръци и персонализирани съвети за пазаруване и продажба в myStock.