Търсим най-подходящите продукти за вас

MyStock.bg

Стани наш Партньор
Вход / Регистрация

Поставка за кафе капсули Dolce Gusto, Lovie самозалепваща, за 18 капсули

Модел: 20202 В Наличност
19.99 лв.
40.00 лв.

Добави в любими

Доставка
Всички продукти са нови и си изпращат с оригиналната опаковка на прозиводителя. Продуктите предлагани от Партньора се изпращат за доставка чрез Speedy до адрес на клиента или посочен офис. Таксата на доставка за поръчки под 150лв. е 5.99лв, За поръчки над 150лв ще се доставят безплатно.


Офертата е валидна до 31.01.2023 г. или до изчерване на количествата

Поставка за кафе капсули Dolce Gusto - самозалепващаСпецификации:

  • Съвместима с всички капсули Dolce Gusto

  • Побира до 18 капсули

  • Компактен размер

  • Включена професионална двойнозалепваща лента за бърз и лесен монтаж

  • Произведена от висококачествен брезов шперплат


Използване за: Кафемашина
Тип аксесоар: Поставка за капсули

Потребителят има право да се откаже от договора от разстояние или от договора извън търговския обект, без да посочва причина, без да дължи обезщетение или неустойка и без да заплаща каквито и да е разходи, с изключение на разходите, предвидени в чл. 54, ал. 3 и чл. 55 от ЗЗП, в 14-дневен срок считано от датата на получаването им и да върне закупените артикули,  в същия търговски вид, в който са получени, без да е нарушена търговската им опаковка. За да упражни правото си на отказ, Потребителят е длъжен да информира Партньора за решението си, причината за връщане, или да заяви недвусмислено по друг начин решението си да се откаже от договора в 14-дневен срок, считано от датата на приемане на стоката. Когато Потребителят упражни правото си на отказ от договора и когато Партньора не предложи да прибере стоките сам, Потребителят е длъжен да изпрати или предаде стоките обратно на Партньора или на упълномощено от него лице без неоправдано забавяне не по-късно от 14 дни, считано от датата, на която Потребителят е съобщил на Партньора за решението си да се откаже от договора. При неизпълнение на това задължение, Партньора няма задължение за възстановяване на платени от Потребителя суми. Разходите по връщане на стоките са за сметка на Потребителя.

При неизпълнение на тези условия Партньора запазва правото си да откаже да приеме върнатата стока и съответно да не възстанови пълната сума, платена от Потребителя.

В случай на връщане на доставен вече продукт и спазване на условията за цялостност на опаковката и неизползване на стоката, Партньора възстановява сумата по стойността на продукта/ите в 14-дневния законоустановен срок, считано от датата, на която е бил уведомен за решението на потребителя да се откаже от договора, чрез платежното средство, ползвано за плащане на поръчката, освен ако потребителят е изразил изричното си съгласие за използване на друго платежно средство и при условие че това не е свързано с разходи за Потребителя.

Когато Партньора не е предложил да прибере стоките сам, той може да задържи плащането на сумите на потребителя, докато не получи стоките или докато потребителят не представи доказателство, че е изпратил стоките обратно, в зависимост от това, кое от двете се е случило по-рано. Задължително е предоставянето на официален данъчен документ за покупка - квитанция за пощенски паричен превод или фактура.
Всички продукти са нови и си изпращат с оригиналната опаковка на прозиводителя. Продуктите предлагани от Партньора се изпращат за доставка чрез Speedy до адрес на клиента или посочен офис. Таксата на доставка за поръчки под 150лв. е 5.99лв, За поръчки над 150лв ще се доставят безплатно.


Няма намерени ревюта

Подобни продукти

Продукти с ограничена наличност

Да! Изпращайте ми изключителни оферти, уникални идеи за подаръци и персонализирани съвети за пазаруване и продажба в myStock.