0

Търсим най-подходящите продукти за вас

MyStock.bg

Стани наш Партньор
Вход / Регистрация

Прахосмукачка Deerma DX700s, Xiaomi Deerma, 600W, Черен

Модел: KXG0005070 Изчерпан
92.39 лв.
136.68 лв.
Характеристики:

 • Ако търсите многофункционална прахосмукачка, Deerma DX 700 ще отговори на вашите очаквания. Ергономичен дизайн, висока ефективност, много възможности за приложение.

 • Леката прахосмукачка Deerma DX 700 може лесно да бъде адаптирана към вашите нужди. Можете да я използвате както като малка ръчна прахосмукачка - например за почистване на мебели или тапицерия, така и като класическа прахосмукачка за пода. Почистването се улеснява и с лекото и тегло - само 2200 г. Благодарение на това можете лесно да я премествате между помещенията или да я повдигате, за да събира прах и паяжини от тавана. Скоро във вашия дом няма да има прашно място! 

 • За да ви улесним още по-лесно в почистването, ние оборудвахме прахосмукачката с три сменяеми четки . Всяка от тях ще бъде идеална за различни повърхности и ще ви помогне да внесете перфектен ред. 

 • Можете да почистите подовете бързо и ефективно с голямата четка. Тя е тънка и въртяща се, така че можете лесно да я поставите на труднодостъпни места. С нейна помощ ще се отървете от прах от пространството под леглото или между краката на столовете - добре обмисленият дизайн на четката ще ви позволи да я насочвате, както искате.

 • Малката четка за прах ви позволява да почиствате старателно по-малки повърхности . С нейна помощ можете да почиствате рафтове, плотове, както и мебели като дивани и фотьойли. 

 • Можете да стигнете до тесни пролуки и кътчета с помощта на цепнатата четка. Тя ще се побере в почти всеки ъгъл и ефективно ще премахне боклука от него. Пространството между мебелите, пролуките в диваните и фотьойлите и дори клавиатурата - почистването на тези места вече ще е най-малкото предизвикателство!

 • Създайте чиста и без алергени среда с помощта на тройната система за филтриране. Deerma DX 700 ефективно изолира мръсотия, коса, прах и се грижи за вашето здраве! Ротационният филтър, с който е оборудвано устройството, позволява ефективно предотвратяване на повторно отлагане на замърсители върху повърхностите. Благодарение на това практично решение можете да се насладите на дълготрайна чистота и здравословна среда!

 • Мощността на двигателя от 600 W и всмукателната мощност от 15 000 Pa осигуряват ефективна и ефикасна работа на прахосмукачката - не, дори и най-упоритите частици прах ще спечелят с нея. Резервоарът за мръсотия от 0,8 л се изпразва и почиства лесно, намалявайки контакта с мръсотия. Устройството се отличава и с ниското ниво на звука - не надвишава 75 dB. Кажете сбогом на неефективните, трудни за използване и шумни прахосмукачки - Deerma DX 700 прави почистването бързо и забавно.

 • Опростеният, минималистичен дизайн на прахосмукачката я прави не само практично, но и стилно допълнение към апартамента. Универсалният бял цвят на устройството ще се впише идеално във всеки интериор. Възможността за вертикално съхранение също ще спести място. Всичко това прави Deerma DX 700 също идеална за вашия дом.

 

Спецификации:

 • Модел: DX700 / DX700S

 • Мощност на засмукване: 15 kPa

 • Номинално напрежение: 220-240V ~ 50-60Hz

 • Ниво на шума: 75 dB

 • Дължина на захранващия кабел: 4,5 м

 • Сила: 600W

 • Капацитет на контейнер за прах: 0.8л

 • Тегло: 2,75 кг

 • Материал: ABS / поликарбонат

Тип продукт: Вертикална прахосмукачка
Ръчна прахосмукачка
Тип почистване: Сухо
Цвят: Черен
Функции: Почистване
Тип настилка: Под
Различни повърхности
Твърди повърхности
Капацитет (л): 0.8
Употреба: Домашна
Захранване: Мрежово
Тегло (кг): 2.75

Важно: ако продуктът отговаря на описанието, но има технически проблем, моля, следвайте стъпките, описани в таб „Гаранционни условия“. Ако сте получили продукт, който не съответства на описанието, или сте получили грешен продукт, моля, свържете се с търговеца на имейл: [email protected] или тел. 0883949555.

Ако сте получили функциониращ продукт, отговарящ на описанието, но желаете да се възползвате от правото си да го върнете в рамките на 14  дни, моля, следвайте стъпките по-долу.

1.Изпратете следните данни на имейл [email protected]:

- Номер на поръчка

- Дата на получаване на продукта

- Имена на клиент

- Телефон за връзка

- Тип и номер на платежния документ (касова бележка, фактура, разписка от куриер за пощенски паричен превод)

- При желание от Ваша страна, можете да посочите причина за връщане

2. След изпращането на данните, представител на КАНЕКС ще се свърже с Вас.

3. Ако желаете да се свържете с представител на КАНЕКС по телефона, номерът за връзка е 0883949555.

4. След потвърждение от търговеца, изпратете продукта на адрес:

Получател: Партньора

Тел.: 0883949555

Предпочитан куриер: Еконт

Моля, имайте предвид, че транспортните разходи за връщане на продукта са за Ваша сметка.

Полезна информация:

Потребителят е длъжен да съхранява получените от Партньора стоки, тяхното качество и безопасност по време на срока по чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите. За да бъдат върнати обратно закупените продукти, задължително условие е те да бъдат в изряден търговски вид, без да са използвани и без да е нарушена целостта на опаковката. Продуктите трябва да отговарят на вида, в който са получени от потребителя. На връщане и отказ не подлежат продукти, които не отговарят на тези условия.

В случай на фабричен дефект, който е установен след получаването на продукта, клиентът го връща за сметка на търговеца и се изпраща друг продукт като заявения. В този случай транспортните разходи са за сметка на Партньора

При връщане на закупена стока по желание на клиента съгласно чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите, транспортните разходи са за сметка на клиента.

Правото на отказ от договор и връщане на продукти не се прилага за слушалки тип "тапи" като запечатани стоки, свързани с хигиената или защита на здравето съгласно Чл.57, т. 5 от ЗЗП.

Ако установите при самото получаване на стока, че тя е с нарушена или разкъсана опаковка поради неправилно транспортиране, или има липси, рекламацията и застраховката ще бъде уважена само в присъствието на куриера. В този случай, моля, незабавно се свържете с нас и/или откажете да приемете стоката. Рекламацията се удостоверява със забележка в товарителницата на куриера. Изготвя се протокол, в който е описано констатираното състояние на пратката и опаковка й. В случай че приемете пратката на своя отговорност и не предявите своите претенции пред куриера, рекламацията може да се счете за недействителна.

Продукти предлагани от Smartx bg са изпратени чрез бърза доставка от куриер.
Всички продукти са нови и са изпратени с оригиналната опаковка на производителя

Стойността на доставка е 5.5 лв.

Няма намерени ревюта

Да! Изпращайте ми изключителни оферти, уникални идеи за подаръци и персонализирани съвети за пазаруване и продажба в myStock.