0

Търсим най-подходящите продукти за вас

MyStock.bg

Стани наш Партньор
Вход / Регистрация

Прахосмукачка робот Dreame D10 Plus, Бял

Модел: D10+ В Наличност
719.00 лв.
756.00 лв.

Добави в любими

 Със стоков кредит он TBI
 Купи сега, плати после с Мокка

Може да е при Вас до: 19.06.2024

Доставка

Продуктите са изпратени чрез бърза доставка от куриер.

Всички продукти са нови и са изпратени с оригиналната опаковка на производителя.

Общата стойност ще бъде изобразена в кошницата преди да завършите поръчката.

Dreame D10 Plus е бял на цвят с изчистени линии и елегантен външен вид. Той има една странична четка за метене и ролкова четка под устройството. Работи чрез навигационен модул LiDAR, който картографира пространството ви. Станцията за автоматично изпразване е компактна и доста тиха при употреба и използва система, която Dreametech нарича "DualBoost". Това свежда до минимум запушването на смукателната тръба, когато се изпразва вграденият кош за прах. На практика използването на робота при максимална мощност на засмукване 4000Ра ще ви осигури около 35 минути почистване, преди роботът да се върне в базата си, за да се зареди. Не е необходимо роботът да работи с максимална мощност през цялото време. Когато Dreame D10 Plus разпознае килими, той автоматично увеличава всмукателния вентилатор до максимална смукателна мощност. Този превключвател трябва да бъде настроен в приложението, ако желаете. Полезно е, че ако роботът в крайна сметка се върне в докстанцията поради изтощена батерия, той ще се върне на последното почистено място и ще възобнови почистването, след като бъде напълно зареден.Резервоар за миенеРезервоарът за миене на подове не е голям, тъй като е с вместимост 145 ml. Така че, ако имате голяма площ с твърда повърхност, ще трябва да пълните резервоара на мопиращия модул. Също така ще трябва да добавите зони без моп към Dreame D10 Plus, така че роботът да не влачи мокрия си моп по килими. Това означава, че ако в дома ви има зони с килими и твърди подови настилки, ще трябва да посочите кога ще се почиства всяка зона. Можете да свържете Dream Bot D10 Plus с вашата Alexa или Google Home и да го помолите да започне, да спре или да планира почистването.Докинг станцияИма и ефективна станция за автоматично изпразване, която ще изпразва вградения кош за прах в по-голяма торба, която ще трябва да се изпразва само на около 30 дни.Настанете се удобно, докато чистите. Ще ви помогне почистващият робот Dreame D10 Plus, който прахосмуче, мие и автоматично изпразва контейнера за прах. Капацитетът на торбата (2,5 l) означава, че не е необходимо да я сменяте до 45 дни. Роботът адаптира всмукателната мощност към повърхността, която трябва да се почисти, достигайки максимум до 4000 Pa. Той също така се възползва от подобрения дизайн на въртящата се четка, която улеснява събирането на косми от домашни любимци, както и от мощната батерия, която може да почисти до 270 m² с едно зареждане.Спецификации :
  • Размери : 349 x 350 x 96,3 мм
  • Всмукателна мощност : 4000Pa (макс.)
  • Номинална мощност (вакуум) : 46W
  • Номинална мощност (станция с автоматично изпразване) : 600W
  • Капацитет на батерията : 5200 mAh
  • Обем на вградения контейнер за боклук : 400мл
  • Обем на модула на резервоара за вода : 145 мл
  • Капацитет на торбата за прах на станцията за автоматично изпразване : 2.5л
Тип почистване: Мокро
Сухо
Тип продукт: Робот прахосмукачка
Функции: Wi-Fi
Програмируем
Сензор против падане
Сензор против сблъскване
Цвят: Бял
Захранване: Акумулатор
Тип настилка: Различни повърхности
Употреба: Домашна
Дълбочина (см): 35

Всички продукти, предлагани от партньора разполагат с гаранция съгласно действащото законодателство и търговската политика на производителя.

Клиентът е длъжен да пази всички документи и опаковки, съпътстващи стоката.

Продуктите са изпратени чрез бърза доставка от куриер.

Всички продукти са нови и са изпратени с оригиналната опаковка на производителя.

Общата стойност ще бъде изобразена в кошницата преди да завършите поръчката.

Няма намерени ревюта

Да! Изпращайте ми изключителни оферти, уникални идеи за подаръци и персонализирани съвети за пазаруване и продажба в myStock.