0

Търсим най-подходящите продукти за вас

MyStock.bg

Стани наш Партньор
Вход / Регистрация
Покупка чрез TBI
24 месеца гаранция

Прахосмукачка робот iRobot Roomba i7

Модел: Roomba i7 Последна бройка
899.00 лв.
1299.00 лв.

Добави в любими

 Със стоков кредит он TBI

Очаквана дата за доставка: 26.02.2024

Доставка
Изпращаме само с куриерска фирма "Еконт" в рамките на 2-3 работни дни. Таксата на доставка е 9.5лв
Характеристики Roomba i7
 • Навигация iAdapt® 3.0 с интелигентна система за картографиране Imprint™
 • Неограничена площ за почистване
 • Премиум тристепенна почистваща система AeroForce®
 • Пълен контрол през приложение iRobot HOME
 • Интелигентно планиране на почистването
 • Система против заплитане в кабели
 • Функция Dirt Detect™
 • Индикация за пълен контейнер
 • Миещ се контейнер за боклук
 • Зареждане по време на почистващ цикъл
 • Литиево-йонна батерия
 1. Навигация iAdapt 3.0 с интелигетна система за картографиране ImprintБлагодарение на модерната навигация iAdapt 3.0 роботът лесно почиства големи площи. С помощта на камера Roomba i7 разпознава препятствия, мебелировка и избира най-лесния начин, по който да почисти. Чрез системата за интелигентно картографиране Imprint Roomba разпознава всяка една стая, позволявайки ви да я настроите да почиства стая по стая.2. Премиум тристепенна почистваща система AeroForceiRobot Roomba i7 е оборудвана с патентована тристепенна почистваща система AeroForce, която концентрира въздушния поток в тясното пространство между въртящите се гумени екстрактори. Това води до ускорение на въздуха, което, в комбинация с високо ефективния мотор, увеличава всмукателната мощ на робота до 10 пъти*.* В сравнение със системата AeroVac® при Roomba серия 600 2.1 Въртяща се странична четкаСтраничната четка почиства около мебели, покрай стени и ъгли, както и други трудни за достигане части на жилищния под. 2.2 Два срещуположно въртящи се гумени валяци AeroForceПатентованата система от два въртящи се гумени валяци със специални ламели събират мръсотията от твърди подови настилки и килими. 2.3 Мощен всмукателен моторНай-финият прах се засмуква в контейнера на Roomba благодарение на мощен всмукателен мотор и високо ефективен филтър AeroForce.3. Презареждане по време на почистванетоRoomba i7 умело следи състоянието на батерията и ако е необходимо се връща на зарядната станция, за да презареди.4. Функция Imprint™ Link позволяваща комуникация между роботитеRoomba i7 може да си партнира с робота моп Braava jet m6. Благодарение на революционната функция Imprint™ след като Roomba приключи прахосмученето, изпраща сигнал към Braava, която тогава започва да забърсва пода. 5. Функция Keep Out ZonesФункцията Keep Out Zones ви позволява да изберете неограничен брой места, достъпа на робота до които да ограничите. Можете да направите своя избор върху картата в приложението iRobot HOME. Минималният размер за ограничаване на такава зона е 60x60 cm.6. Mобилно приложение iRobot HOMEМожете да управлявате робота през телефона или таблета - натиснете бутона CLEAN и роботът се захваща за работа. В началото Roomba i7 внимателно картографира пространството, което трябва да почисти. След като картата е запазена в приложението, можете да определяте границите за почистване на всяка стая и да ги наименувате. По този начин изцяло контролирате зоните, които искате роботът да изчисти. Roomba i7 може да запамети до 10 жилищни плана. 

Тип почистване: Сухо
Тип продукт: Робот прахосмукачка
Функции: Wi-Fi
Автоматично почистване
Автоматично презареждане
Виртуална стена
Дистанционно управление
Индикатор за зареждане
Индикатор за изтощена батерия
Лесно почистваща се система
Миещ се филтър
Отложен старт
Почистване
Програмируем
Сензор против падане
Сензор против сблъскване
Управление от смартфон
Функция График
Цвят: Сив
Време за зареждане: 4 - 5 h
Технологии: AeroForce®
HEPA
Imprint™ Link
iAdapt®
Навигация
Сензор против падане
Управление чрез приложение
Тип настилка: Външни повърхности
Килим
Под
Твърди повърхности
Ниво на шума (dB): 63
Употреба: Домашна
Захранване: Мрежово
Тип филтър: HEPA
Височина (см): 9.2
Включени аксесоари: Дистанционно
Заряден кабел
Станция за зареждане
Тип батерия: Li-ion

Според действащото законодателство, Потребителят има право да се откаже от една или повече от поръчаните стоки в 14 дневен срок.  Oтказът от покупка е приложим само за потребители, които имат това право по смисъла на ЗЗП в частта му, касаеща дистанционната търговия. Транспортните и други разходи, по връщането на стоката, е за сметка на Потребителя.

В този случай потребителят има правото да уведоми Партньора  в писмен вид за отказа от покупка (чрез писмо по пощата или e-mail) в рамките на 14 дни от датата на получаване на стоката, ако са спазени условията по-долу:

Върнатият продукт трябва да бъде в същото състояние, в което е бил доставен (в оригиналната опаковка с всички аксесоари, с етикети, които са непокътнати и документите, които го придружават). Ако продуктът е ползван, трябва да бъде изцяло почистен и да няма следи от употреба. Ако не е почистен, се начислява такса от 80 лв. Разходите за върнатите продукти се поемат от Потребителя, а възстановяване на стойността на продукта се извършва до 30 дни от връщането. В случай, че плащането е направено с банкова карта, възстановяването на суми става, чрез нареждане на обратна операция по картата в срок от 30 дни. При плащане с карта ние единствено гарантираме, че ще направим необходимите постъпки пред банката ни за възстановяването на сумата към Вашата банка в рамките на 30 дневния период, и не можем да гарантираме в какви срокове ще Ви бъдат върнати средствата по сметката от банките.

Ако продуктът бъде върнат в състояние, в което не може да бъде продаден като нов, ние си запазваме правото да откажем връщане на сумата или да изискаме такса от Потребителя за привеждането му в началния му вид (ако е възможно), за да се покрие разликата в цената, получила се при продажбата на продукта втора ръка. Ако продуктът е ползван в рамките на 14 дневния срок, освен таксата за привеждане в началния му вид (ако е възможно), от стойността му като нов се приспада и стойността на консумативите – в това число - батерия, филтри, предно колело, основни четки, странични четки, подложки, контейнери и др. Тук дефинираните консумативи остават собственост на Потребителя, като стойността им се изважда  от стойността на уреда.

От стойността на сумата за връщане се вадят транспортните разходи, ако са за сметка на Търговеца.

Изпращаме само с куриерска фирма "Еконт" в рамките на 2-3 работни дни. Таксата на доставка е 9.5лв

Няма намерени ревюта

Подобни продукти

Най-продавани

Да! Изпращайте ми изключителни оферти, уникални идеи за подаръци и персонализирани съвети за пазаруване и продажба в myStock.