0

Търсим най-подходящите продукти за вас

MyStock.bg

Стани наш Партньор
Вход / Регистрация

Пречиствател за въдух TESLA TAPA 3 LITE ,12 м² ,Бял

Модел: TAPA 3 LITE В Наличност
159.00 лв.

Добави в любими

 Със стоков кредит он TBI
  Със стоков кредит он БНП Париба
Доставка

Продукти предлагани от Top market са изпратени чрез бърза доставка от куриер.
Всички продукти са нови и са изпратени с оригиналната опаковка на производителя.

  • Поръчки с по-висока стойност от 40 лв ще се изпратят с безплатно.
    Таксата за доставка за поръчки на стойност под 40 лв е 3.99 лв.

Общата стойност ще бъде изобразена в кошницата преди да завършите поръчката.

ЧИСТ ВЪЗДУХ, ПО-ДОБЪР ЖИВОТ

Вдишайте чистотата, издишайте с облекчение. Tesla Air Purifier 3 има работен обхват до 22m2, като гарантира, че въздухът, който дишате, е идеално свеж и чист. Веднага щом вашите близки влязат в стаята, те също ще усетят разликата.

ВЪЗДУХ, НА КОЙТО МОЖЕТЕ ДА СЕ ДОВЕРИТЕ

Никога повече не се притеснявайте за качеството на въздуха. С интегрираните сензори за качество на въздуха на Tesla можете да проследявате текущото замърсяване на въздуха по всяко време върху променящи цвета си LED икони, базирани на най-широко използваните стойности на индекса за качество на въздуха (AQI).


ПРОСТ, УМЕН, ЕЛЕКТРИЧЕН

Tesla Air Purifier 3 е мястото, където технологията и интелигентният дизайн се срещат. И неговата висока производителност може да бъде доказана: просто проверете стойностите му CADR (Clean Air Delivery Rate). Чудите се колко пречистен въздух произвежда и колко бързо? Това е 200 м³ на час.

ЧИСТА ТЕХНОЛОГИЯ ПОД РЪКА

Всичко, от което се нуждаете, е Wi-Fi – и ще получите глътка свеж въздух. Буквално. Включете вашия пречиствател на въздух от всяко място и по всяко време с помощта на интелигентно приложение.

ГРИЖА ЗА ВЪЗДУХА, ГРИЖА ЗА ЗДРАВЕТО

Пречиствателят на въздуха Tesla филтрира частиците завинаги. Филтърът с активен въглен HEPA премахва замърсителите на въздуха и бактериите, като гарантира, че вие ​​и вашите близки прекарвате време в по-здравословна среда.

УСЕТЕТЕ РЕЗУЛТАТИТЕ

Кажете сбогом на праха, полените, микробите и леките спори! Със своята висока ефективност на филтриране и различни опции за филтриране, пречиствателят на въздуха Tesla ви помага да елиминирате частиците, които не искате наоколо.

ВЪЗДУХ ОТ МЕСЕЦИ

Tesla Air Purifier 3 е проектиран с мисъл за вашето здраве. За да поддържате оптимална производителност, се препоръчва да сменяте филтъра на всеки шест месеца. Не се притеснявайте: ще имате индикатор за смяна на филтъра, който да ви напомня. Междувременно - дишайте спокойно.

ТЕХНИЧЕСКИ СПЕЦИФИКАЦИИ
Smart Wi-Fi опция да
Процент на филтриране 99,95%
Работен диапазон 12㎡
Количеството пречистен въздух (CADR) 200m³/h
Овлажнител за въздух Не
Тип филтър HEPA + активен въглен
Препоръчително време за смяна на филтъра 6 месеца
Таймер да
Автоматичен режим да
Индикатор за смяна на филтъра да
Вид монтаж: Свободностоящ
Предназначен за: Пречистване
Тип филтър: HEPA
Функции: Филтрация
Цвят: Бял
Препоръчителна площ на помещение: 12 м²
Потребителят има право, съгласно чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите, да се откаже от получената стока в срок от 14 (четиринадесет) дни от датата на получаване на стоката, без да дължи обезщетение или неустойка.

Потребителят е длъжен да съхранява получените от Партньора OOD стоки, тяхното качество и безопасност по време на срока по чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите. За да бъдат върнати обратно закупените продукти, задължително условие е те да бъдат в изряден търговски вид, без да са използвани и без да е нарушена целостта на опаковката. Продуктите трябва да отговарят на вида, в който са получени от потребителя. На връщане и отказ не подлежат продукти, които не отговарят на тези условия.

В случай на фабричен дефект, който е установен след получаването на продукта, клиентът го връща за сметка на търговеца и се изпраща друг продукт като заявения. В този случай транспортните разходи са за сметка на Партньора OOD

При връщане на закупена стока по желание на клиента съгласно чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите, транспортните разходи са за сметка на клиента.

Продукти предлагани от Top market са изпратени чрез бърза доставка от куриер.
Всички продукти са нови и са изпратени с оригиналната опаковка на производителя.

  • Поръчки с по-висока стойност от 40 лв ще се изпратят с безплатно.
    Таксата за доставка за поръчки на стойност под 40 лв е 3.99 лв.

Общата стойност ще бъде изобразена в кошницата преди да завършите поръчката.

Няма намерени ревюта

Да! Изпращайте ми изключителни оферти, уникални идеи за подаръци и персонализирани съвети за пазаруване и продажба в myStock.