0

Търсим най-подходящите продукти за вас

MyStock.bg

Стани наш Партньор
Вход / Регистрация

Преносима кошара Chipolino Дормео , Зелена

Модел: KOSIDR0224AV В Наличност
190.00 лв.

Добави в любими

Доставка
Цена за доставка: 9.99лв
Кошарата е подходяща за новородени бебета и деца с тегло до 15 кг.;Кошарата е изработена от специална висококачествена ленена материя;Органайзер за принадлежности;Второ ниво с мека подложка – подходящо за новородени бебета;Страничен вход с цип, който дава на детето възможност лесно да влиза и излиза от кошарата;Голям страничен джоб за играчки и аксесоари;Две колела със стопиране за лесно преместване на кошарата;Лесна за сгъване и разгъване;Чанта за пренасяне и съхранение;Кошарата е произведена в съответствие с Европейски стандарт EN716-1.
За: Момичета
Момчета
Възраст: 0 месеца +
Стил: Преносим
Сгъваем
Състояние: Сглобен
Материал: Метал
Пластмаса
Полиестер
Цвят: Зелен
Максимално поддържано тегло (кг): 15
Размери дюшек (см): 120 x 60
Съдържание пакет: 1 x Сгъваема кошара
1 x Транспортна чанта
Брой нива на височина: 2
Дължина (см): 125
Ширина (см): 65
Височина (см): 77
Тегло (кг): 9.55

Потребителят може да върне продукт закупен от Байк Ритейл ЕООД по следните 2 начина:

  1. Да изпрати следните данни на имейл [email protected] : 1. Номер на поръчка, 2. Имена на клиент 3. Телефон за връзка 4. Номер на касова бележка. При желание, клиентът може да посочи причина за връщане. След което представител на Байк Ритейл ЕООД ще се свърже с него.
  2. Да се свърже с нас на телефон: 0888434049 , след което да изпрати продукта на адрес за връщане: 

 Зa Байк Ритейл ЕООД

Адрес: Град Пловдив, бул. „Пещерско шосе” № 82Б, ет. 5, ап. 27,

Тел: 0888434049

Потребителят има право, съгласно чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите, да се откаже от получената стока в срок от 14 (четиринадесет) дни от датата на получаване на стоката, без да дължи обезщетение или неустойка. В този случай Байк Ритейл ЕООД ще възстанови на потребителя заплатените от него суми не по-късно от 14 дни, считано от датата, на която потребителят е упражнил правото си да се откаже от стоката, съгласно чл. 55, ал. 6 от Закона за защита на потребителите.

Потребителят е длъжен да съхранява получените от Байк Ритейл ЕООД стоки, тяхното качество и безопасност по време на срока по чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите. За да бъдат върнати обратно закупените продукти, задължително условие е те да бъдат в изряден търговски вид, без да са използвани и без да е нарушена целостта на опаковката. Продуктите трябва да отговарят на вида, в който са получени от потребителя. На връщане и отказ не подлежат продукти, които не отговарят на тези условия.

В случай на фабричен дефект, който е установен след получаването на продукта, клиентът го връща за сметка на търговеца и се изпраща друг продукт като заявения. В този случай транспортните разходи са за сметка на Байк Ритейл ЕООД

При връщане на закупена стока по желание на клиента съгласно чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите, транспортните разходи са за сметка на клиента.

Ако при самото получаване на стока, тя е с нарушена или разкъсана опаковка поради неправилно транспортиране или има липси, рекламацията и застраховката ще бъде уважена само в присъствието на куриера. В този случай, моля, незабавно се свържете с нас или откажете да приемете стоката. Рекламацията се удостоверява със забележка в товарителницата на куриера. Изготвя се протокол, в който е описано констатираното състояние на пратката и опаковка й. В случай че приемете пратката на своя отговорност и не предявите своите претенции пред куриера, рекламацията може да се счете за недействителна.

Продукти предлагани от BIKE retail са изпратени чрез бърза доставка от куриер.

Всички продукти са нови и са изпратени с оригиналната опаковка на прозиводителя.

Общата стойност ще бъде изобразена в кошницата преди да завършите поръчката.

Няма намерени ревюта

Продукти с ограничена наличност

Да! Изпращайте ми изключителни оферти, уникални идеи за подаръци и персонализирани съвети за пазаруване и продажба в myStock.