0

Търсим най-подходящите продукти за вас

MyStock.bg

Стани наш Партньор
Вход / Регистрация

Преса за коса Dyson Airstrait HT01 408202-01, Nickel/Cooper

Модел: 408202-01 В Наличност
1086.00 лв.
1299.00 лв.

Добави в любими

 Със стоков кредит он TBI
 Купи сега, плати после с Мокка

Може да е при Вас до: 05.06.2024

Доставка
Стандартна доставка с куриерска фирма Speedy BG
Такса за доставка: 12лв
Всички продукти са нови и в оригинална опаковка.
PDP_LCD_tick

Естествено изправяне

Загладен, ежедневен вид, изправен от мокро.

Features-4

Изпъната опашка с разделения от балони

Гладка и разтеглива коса, за да създадете основата за вашия подобрен външен вид.

Features-3

Издухване на косата в стил 90-те

Щифт и ролка за повдигане и обем с вдъхновен от 90-те “Рейчъл” вид.

Защо да изправяте косата, когато е мокра

Style reset

Когато косата е мокра, нейните водородни връзки са по-гъвкави и по този начин са по-лесни за оформяне в желаната форма. Използвайки комбинация от влага и високоскоростен въздушен поток, косата може да бъде оформена ефективно – без екстремна топлина.¹

интелигентен температурен контрол

Науката на блясъка

Използването на по-ниски температури и възстановяването на връзките на косата от мокър вид означава, че вътрешната й структура е защитена, така че да може да отразява повече светлина за блестящ завършек.

Dyson Hyperdymium™ мотор
Характеристики
PDP_LCD_tick

Изправяне на косата чрез сушене

Изправете и сушете коса – едновременно. Три предварително зададени температури – 80°C, 110°C и 140°C – преобразяват косата ви от мокър до завършен стил, с един уред.

Features-4

Ретуширане върху суха коса

Ретуширайте или освежете стила си върху суха коса. Стилизирайте при 120°C, 140°C или използвайте опционалния режим Boost за максимално въздействие върху стила.

Features-3

Интуитивен въздушен поток

Въздушен поток, когато имате нужда от него. Dyson Airstrait™ усеща, когато косата е между ръцете и автоматично пада до по нисък и по-тих въздушен поток, за повече ефективност.

Features-1

LCD екран

Цветният дисплей с висока разделителна способност показва настройките на въздушния поток и температурата за информативност по време на стилизиране.

Features-2

Функция заключване

Плъзнете бутона, за да отключите и заключите раменете на Вашия уред. Използвайте уреда със заключени рамена, за да изсушите косата в корена и да ѝ придадете обем.

Features-5

Автоматична пауза

След три секунди бездействие уреда ви автоматично ще направи пауза, от мярка за безопасност. Просто преместете уреда, за да рестартирате въздушния поток.

Повече от щепселPRCD щепселът (преносимо устройство за остатъчен ток) е проектиран за вашата безопасност, когато използвате преса за изправяне Dyson Airstrait™.
интелигентен температурен контрол

Защо този уред се нуждае от PRCD

Мощната технология за изсушаване с въздух от мокро към сухо изисква PRCD щепсел за тестване на електрическия ток за безопасност. Такива щепсели са на различни електрически уреди, особено в близост до вода или водна пара.

Dyson Hyperdymium™ мотор

Какво означава това за вашата рутина за стилизиране

За вашата безопасност натискайте TEST и RESET всеки път, преди да използвате вашата преса за изправяне Dyson Airstrait™. Вижте инструкциите стъпка по стъпка във вашето онлайн ръководство за потребителя.

Част от тялото: Коса
Тип употреба: Домашна
Използване за: Изправяне
Цвят: Сив
Употреба: Мокра коса
Суха коса
Важно: ако продуктът отговаря на описанието, но има технически проблем, моля, следвайте стъпките, описани в таб „Гаранционни условия“. Ако сте получили продукт, който не съответства на описанието, или сте получили грешен продукт, моля, свържете се с търговеца на имейл : [email protected]
Стандартна доставка с куриерска фирма Speedy BG
Такса за доставка: 12лв
Всички продукти са нови и в оригинална опаковка.

Няма намерени ревюта

Да! Изпращайте ми изключителни оферти, уникални идеи за подаръци и персонализирани съвети за пазаруване и продажба в myStock.