0

Търсим най-подходящите продукти за вас

MyStock.bg

Стани наш Партньор
Вход / Регистрация

Преса за коса REVLON SmoothStay RVST2211PE, Инфузия на кокосово масло, 25 mm, 10 температурни нива, LCD дисплей, Чанта за съхранение

Модел: RVST2211PE В Наличност
108.89 лв.
128.39 лв.

Добави в любими

 Със стоков кредит он TBI
 Купи сега, плати после с Мокка

Очаквана дата за доставка: 23.04.2024

Доставка
Продукти предлагани от Партньора са изпратени чрез бърза доставка от куриер.
Всички продукти са нови и са изпратени с оригиналната опаковка на производителя.
Преса за коса REVLON SmoothStay RVST2211PE, Инфузия на кокосово масло, 25 mm, 10 температурни нива, LCD дисплей, Чанта за съхранение

Revlon SmoothStay е преса за коса с технология с кокосово масло за допълнителен блясък и дълготрайни гладки резултати.

Характеристики:
- 25 мм керамични плочки турмалин и кокосово масло;
- Заоблени плочки;
- Температурен дисплей с 10 LED настройки;
- Максимална температура 235°C;
- Отделни бутони за температура +/-;
- Бутон ВКЛ / ИЗКЛ;
- Превключвател за заключване на табелата;
- 1,8 м въртящ се шнур;
- Халка за окачване;
- Калъф за съхранение.
Покритие с керамика и напоено с кокосово масло
3-те слоя керамично покритие помагат за намаляване на щетите, причинени от прекомерното оформяне, с равномерно разпределение на топлината, която бързо прониква в косата и оформя косата отвътре навън, докато инфузията на кокосово масло осигурява видимо гладки прически с дълготрайни резултати.
Йонна технология на керамичен турмалин
Помага за намаляване на статичното електричество и накъдрянето и увеличава блясъка за кадифени резултати.
Заоблени плочи True-GripЗаоблените плочи създават къдрици и вълни, с гладко плъзгане.
онтрол на отоплението
Когато използвате пресата за коса за първи път, започнете да използвате най-ниската степен на нагряване и тествайте върху малка част от косата за 5 до 8 секунди. Ако искате да използвате по-висока температура, уверете се, че увеличавате температурата постепенно.
Никога не оформяйте косата си при висока температура, тъй като това може да увреди косата ви. Използвайте толкова топлина, колкото е необходимо за ефективно оформяне.

Тип коса
За първата употреба се препоръчва да започнете с най-ниската настройка на температурата и постепенно да увеличавате температурата, за да намерите подходящо ниво за вашата коса.
Фината коса изисква настройка на ниска температура, а по-дебелата коса обикновено изисква настройка на средна до висока температура.
Стайлинг
За да изправите косата, отделете 25 mm част от косата, внимателно поставете косата между горещите плочи за изправяне и хванете здраво дръжките, след което плъзнете надолу. Ще получите най-добри резултати, като работите от скалпа до върховете.
Оставете върху фина коса за 5 до 8 секунди и за 10 до 15 секунди върху гъста коса.
След като косата се нагрее, внимателно плъзнете плочите надолу по изолираната част, като се уверите, че косата е нагрята и изправена до краищата.
Хванете краищата на косата, докато изглаждате секцията. За да освободите косата, отпуснете натиска върху дръжките и оставете косата да се плъзне леко от плочите.
Автоматично изключване
Това устройство е оборудвано с функция за автоматично изключване. Ако не бъде натиснат бутон в рамките на 60 минути, той ще спре.
За да активирате отново платката, натиснете отново бутона ON/OFF. Натиснете и задръжте за поне 1,5 секунди, за да изключите устройството.
Цвят: Черен
Част от тялото: Коса
Тип употреба: Домашна
Професионална
Използване за: Изправяне
Максимална температура: 235°C
Употреба: Суха коса
Функции: Защита от прегряване
Йонизация
Контрол на температурата
Покритие на плочите: Ceramic&Tourmaline
Покритие: Керамика

Политика за връщане

Важно: ако продуктът отговаря на описанието, но има технически проблем, моля, следвайте стъпките, описани в таб „Гаранционни условия“. Ако сте получили продукт, който не съответства на описанието, или сте получили грешен продукт, моля, свържете се с търговеца на имейл: [email protected] или тел. +40722100235.

Ако сте получили функциониращ продукт, отговарящ на описанието, но желаете да се възползвате от правото си да го върнете в рамките на (период за връщане) дни, моля, следвайте стъпките по-долу.

1.Изпратете следните данни на имейл [email protected]:

- Номер на поръчка

- Дата на получаване на продукта

- Имена на клиент

- Телефон за връзка

- Тип и номер на платежния документ (касова бележка, фактура, разписка от куриер за пощенски паричен превод)

- При желание от Ваша страна, можете да посочите причина за връщане

2. След изпращането на данните, представител на Партньора ще се свърже с Вас.

3. Ако желаете да се свържете с представител на Партньора по телефона, номерът за връзка е +40722100235.

4. След потвърждение от търговеца, изпратете продукта на адрес:

Получател: Партньора

Адрес: ,

Тел.: +40722100235

Предпочитан куриер:

Моля, имайте предвид, че транспортните разходи за връщане на продукта са за Ваша сметка.

Полезна информация:

Потребителят има право, съгласно чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите, да се откаже от получената стока в срок от 14 (четиринадесет) дни от датата на получаване на стоката, без да дължи обезщетение или неустойка.

Потребителят е длъжен да съхранява получените от Партньора стоки, тяхното качество и безопасност по време на срока по чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите. За да бъдат върнати обратно закупените продукти, задължително условие е те да бъдат в изряден търговски вид, без да са използвани и без да е нарушена целостта на опаковката. Продуктите трябва да отговарят на вида, в който са получени от потребителя. На връщане и отказ не подлежат продукти, които не отговарят на тези условия.

Моля имайте предвид, че продукти от категория Здраве и Красота не подлежат на връщане, поради хигиенни причини.

В случай на фабричен дефект, който е установен след получаването на продукта, клиентът го връща за сметка на търговеца и се изпраща друг продукт като заявения. В този случай транспортните разходи са за сметка на Партньора

При връщане на закупена стока по желание на клиента съгласно чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите, транспортните разходи са за сметка на клиента.

Ако установите при самото получаване на стока, че тя е с нарушена или разкъсана опаковка поради неправилно транспортиране, или има липси, рекламацията и застраховката ще бъде уважена само в присъствието на куриера. В този случай, моля, незабавно се свържете с нас и/или откажете да приемете стоката. Рекламацията се удостоверява със забележка в товарителницата на куриера. Изготвя се протокол, в който е описано констатираното състояние на пратката и опаковка й. В случай че приемете пратката на своя отговорност и не предявите своите претенции пред куриера, рекламацията може да се счете за недействителна.

Продукти предлагани от Партньора са изпратени чрез бърза доставка от куриер.
Всички продукти са нови и са изпратени с оригиналната опаковка на производителя.

Няма намерени ревюта

Подобни продукти

Най-продавани

Да! Изпращайте ми изключителни оферти, уникални идеи за подаръци и персонализирани съвети за пазаруване и продажба в myStock.