0

Търсим най-подходящите продукти за вас

MyStock.bg

Стани наш Партньор
Вход / Регистрация

Професионален сешоар с отрицателни йони Xiaomi Soocas H5, алуминиево тяло, 1800 W, Тъмнозелен, Лимитирана Ван Гог серия

Модел: 336 Изчерпан
299.99 лв.
347.99 лв.
Професионален сешоар с отрицателни йони Xiaomi Soocas - Лимитирана Ван Гог серия "Диви Рози"
Представяме ви дизайнерския професионален сешоар от ново поколение на световно известната азиатска марка, XIAOMI. Световният гигант във висококачествената бюджетна електроника комбинира най-доброто от света на изкуството и технологиите и изобрети сешоара SOOCASс Van Gogh Limited Edition с отрицателни йони. Сешоара обра много от наградите през 2020 г за иновация, дизайн, козметика и грижа за косата.

Модел 2020
Препоръчан от дузина японски и европейски стилисти.
Отрицателните йони предотвратяват наелектризиране на косъма, и го правят ултра мек , жив и нежен.
Йоните предотвратяват накъсването на косъма, както и на краищата на косата. Те имат способността да овлажняват естествено косъма.
Сешоара е изцяло с алуминиево тяло. Алуминиевото тяло намалява топлината на струята която излиза и по този начин защитава косата ви!
Супер Мощен - с 1800 Вата мощност, поддържана постоянно. Доказано е, че 1800 вата постоянна мощност е най-добрата мощност за здравословно сушене на косъма.
Изцяло иновативен дизайн. Благодарение на иновативния дизайн се генерира ултра силна струя въздух.
До 5 пъти по-бързо сушене на дълги коси в сравнение с масовите сешоари на пазара.
Специална функция за ''NATURAL WIND'', която позволява въздушна струя която наподобява естествен вятър.
3 функции на температурата: CONSTANT TEMPERATURE (постоянна температура); HOT WIND ( Топъл вятър) ; NATURAL WIND ( естествен вятър). Функция за сушене с отрицателни йони за мека, нежна и жива коса.
Приставка - концентратор за въздушната струя
Оригинална чантичка на фирмата за лесно и удобно носене, както и за съхранение
1,7 метра кабел.
Подходящ за професионална и домашна употреба
Изберете най-доброто за вас и вашата коса, като се докоснете до професионалистите с уникалния и висококачествен сешоар SOOCAS с отличаващата го визия от света на изкуството!
Тип: Класически
Цвят: Зелен
Част от тялото: Коса
Степен скорости: 4
Мощност: 1800 W

Важно: ако продуктът отговаря на описанието, но има технически проблем, моля, следвайте стъпките, описани в таб „Гаранционни условия“. Ако сте получили продукт, който не съответства на описанието, или сте получили грешен продукт, моля, свържете се с търговеца на имейл: [email protected] или тел. +359 87 787 0480.

Ако сте получили функциониращ продукт, отговарящ на описанието, но желаете да се възползвате от правото си да го върнете в рамките на (период за връщане) дни, моля, следвайте стъпките по-долу.

1.Изпратете следните данни на имейл [email protected]:

- Номер на поръчка

- Дата на получаване на продукта

- Имена на клиент

- Телефон за връзка

- Тип и номер на платежния документ (касова бележка, фактура, разписка от куриер за пощенски паричен превод)

- При желание от Ваша страна, можете да посочите причина за връщане

2. След изпращането на данните, представител на Партньора ще се свърже с Вас.

3. Ако желаете да се свържете с представител на Партньора по телефона, номерът за връзка е +359 87 787 0480.

Моля, осъществете връзка с търговеца, преди да изпратите продукта обратно към него. Ако срещате затруднения при опитите си за свързване с търговеца, моля, пишете ни на имейл [email protected] или се свържете с нас на тел. 0899919992

4. След потвърждение от търговеца, изпратете продукта на адрес:

Получател: Партньора

Адрес: град София, р-н Възраждане, ж.к. Зона Б-18, бл. 13, ет. 1

Тел.: +359 87 787 0480

Предпочитан куриер: Speedy

Моля, имайте предвид, че транспортните разходи за връщане на продукта са за Ваша сметка.

Полезна информация:

Потребителят има право, съгласно чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите, да се откаже от получената стока в срок от 14 (четиринадесет) дни от датата на получаване на стоката, без да дължи обезщетение или неустойка. При покупка от mystock.bg този срок се удължава на 15 дни. В този случай Партньора ще възстанови на потребителя заплатените от него суми не по-късно от 14 дни, считано от датата, на която потребителят е упражнил правото си да се откаже от стоката, съгласно чл. 55, ал. 6 от Закона за защита на потребителите.

Потребителят е длъжен да съхранява получените от Партньора стоки, тяхното качество и безопасност по време на срока по чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите. За да бъдат върнати обратно закупените продукти, задължително условие е те да бъдат в изряден търговски вид, без да са използвани и без да е нарушена целостта на опаковката. Продуктите трябва да отговарят на вида, в който са получени от потребителя. На връщане и отказ не подлежат продукти, които не отговарят на тези условия.

В случай на фабричен дефект, който е установен след получаването на продукта, клиентът го връща за сметка на търговеца и се изпраща друг продукт като заявения. В този случай транспортните разходи са за сметка на Партньора.

При връщане на закупена стока по желание на клиента съгласно чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите, транспортните разходи са за сметка на клиента.

Ако установите при самото получаване на стока, че тя е с нарушена или разкъсана опаковка поради неправилно транспортиране, или има липси, рекламацията и застраховката ще бъде уважена само в присъствието на куриера. В този случай, моля, незабавно се свържете с нас и/или откажете да приемете стоката. Рекламацията се удостоверява със забележка в товарителницата на куриера. Изготвя се протокол, в който е описано констатираното състояние на пратката и опаковка й. В случай че приемете пратката на своя отговорност и не предявите своите претенции пред куриера, рекламацията може да се счете за недействителна.

Продукти предлагани от SEM SOLUTIONS са изпратени чрез бърза доставка от куриер.
Всички продукти са нови и са изпратени с оригиналната опаковка на производителя.

Таксата за доставка е 6.99 лв.

Общата стойност ще бъде изобразена в кошницата преди да завършите поръчката.

Няма намерени ревюта

Най-продавани

Да! Изпращайте ми изключителни оферти, уникални идеи за подаръци и персонализирани съвети за пазаруване и продажба в myStock.