Професионален тример за коса и брада VHG Innovation JM-700A, 10W, 1500 mAh, 3 приставки, златист

Модел: JM700A В Наличност
44.99 лв.
83.98 лв.

Добави в любими

Доставка
Таксата на доставка е 6лв.

ОписаниеТози нов модел електрически тример с Т – образното острие от неръждаема стомана и уникални гравирани орнаменти, ви осигурява детайлно и качествено оформяне на вашата прическа, бакенбарди, брада и мустаци. Оформянето на стилна и интересна мъжка прическа, е напълно възможно с този тример, който може да ви осигури професионален резултат дори в домашни условия. Тримерът е подходящ да оформите различни фигури в пострижката, което ще ви осигури по – стилно и интересно излъчване. Освен за оформяне на косата, тримерът ще ви помогне да поддържате своите бакенбарди, брада и мустаци, което е задължително за доброто излъчване на всеки самоуважаващ се мъж. Прилежният и спретнат вид прави добро впечатление на работното място, сред вашите приятели и обкръжение. Тримерът е почти безшумен при работа, зарежда се бързо и е много лесен за почистване. Неговият режещ нож е напълно обезопасен и предпазва от порязвания, осигурявайки ви максимален комфорт при използване.ОсобеностиЗа да се осигури максимално задоволителен резултат Т – образното острие е изработено от неръждаема стомана и с лекота скъсява косъма, до желаната дължина. Тримерът използва мощен мотор, който подпомага бързодействието при оформянето. Презареждащата се литиево – йонна батерия ви осигурява предимството на безжичната технология, като премахва неудобството от заплитащият се кабел по време на манипулация. Времето за зареждане е 2.5 часа, след което тримерът е готов за употреба за около 2 часа време. Т – образното острие ви дава възможност с лекота да оформяте дълги и изчистени линии, които могат да бъдат прави или криви в зависимост от вашето желание и виждане за артистичност. Този модел тример за подстригване ви дава не просто скъсяване дължината на косата, а постигането на една артистична и стилна визия при оформянето на пострижката. Възможни са множество фигури и релефи, с които може да изразите вашето творчество в мъжките прически и да постигнете най – високо ниво на отличие.ДизайнТримерът има уникален, професионален с гравирани орнаменти стилен мъжки дизайн, който същевременно с това, е и удобен при използване. Дръжката е цилиндрична, като по нея има релеф с гравирани орнаменти, което спомага за нейната устойчивост в ръката и предотвратява приплъзване по време на използване. Тримерът е с компактни размери от 15.2 х 4.3 см, което ви дава възможност да го използвате по време на пътуване и почивка, за да поддържате своя външен вид навсякъде и по всяко време.Технически характеристика
 • Електрически тример;
 • Цвят- Златист с гравирани орнаменти
 • Захранване- 3,7 V;
 • Адаптер- 5 V⎓1500 mA;
 • Зарядна мощност- 5 W ;
 • Време за зареждане- 2,5 часа ;
 • Размер - 15.2 х 4.3 см.
 • Вградена батерия
Съдържание:
 • 1 бр. Електрически тример с Т - образното острие;
 • 1 бр. кабел за зареждане
 • Транспорта опаковка;
 • Приставки - 3 броя ( 1мм, 2мм, 3мм.)
 
Част от тялото: Брада
Глава
Коса
Крака
Тяло
Използване за: Бръснене
Детайли
Подравняване
Подстригване
Тип употреба: Домашна
Професионална
Цвят: Златист
Капацитет батерия: 65 - 85минути
Покритие острие: Стомана
Брой включени приставки: 3
Тип батерия: Lithium-Ion
Захранване: Батерии
Време за зареждане: 2ч.
Материал ножчета: Stainless steel
Мощност: 10 W

Aко продуктът отговаря на описанието, но има технически проблем, моля, следвайте стъпките, описани в таб „Гаранционни условия“. Ако сте получили продукт, който не съответства на описанието, или сте получили грешен продукт, моля, свържете се с търговеца на имейл: [email protected] или тел. +359887177447.

Ако сте получили функциониращ продукт, отговарящ на описанието, но желаете да се възползвате от правото си да го върнете в рамките на 14 дни, моля, следвайте стъпките по-долу.

1.Изпратете следните данни на имейл [email protected]

- Номер на поръчка

- Дата на получаване на продукта

- Имена на клиент

- Телефон за връзка

- Тип и номер на платежния документ (касова бележка, фактура, разписка от куриер за пощенски паричен превод)

- При желание от Ваша страна, можете да посочите причина за връщане

2. След изпращането на данните, представител на ВИ ЕЙЧ ДЖИ ИННОВЕЙШЪН ООД ще се свърже с Вас.

3. Ако желаете да се свържете с представител на ВИ ЕЙЧ ДЖИ ИННОВЕЙШЪН ООД по телефона, номерът за връзка е +359887177447.

Моля, осъществете връзка с търговеца, преди да изпратите продукта обратно към него. Ако срещате затруднения при опитите си за свързване с търговеца, моля, пишете ни на имейл [email protected] или се свържете с нас на тел. 0899919992.

4. След потвърждение от търговеца, изпратете продукта на адрес:

Получател: ВИ ЕЙЧ ДЖИ ИННОВЕЙШЪН ООД

Адрес: гр.София, бул. ВАСИЛ ЛЕВСКИ № 1Б, ет. 5, ап. 8 ,

Тел.: +359887177447

Предпочитан куриер:

Моля, имайте предвид, че транспортните разходи за връщане на продукта са за Ваша сметка.

Полезна информация:

Потребителят има право, съгласно чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите, да се откаже от получената стока в срок от 14 (четиринадесет) дни от датата на получаване на стоката, без да дължи обезщетение или неустойка. В този случай ВИ ЕЙЧ ДЖИ ИННОВЕЙШЪН ООД ще възстанови на потребителя заплатените от него суми не по-късно от 14 дни, считано от датата, на която потребителят е упражнил правото си да се откаже от стоката, съгласно чл. 55, ал. 6 от Закона за защита на потребителите.

Потребителят е длъжен да съхранява получените от ВИ ЕЙЧ ДЖИ ИННОВЕЙШЪН ООД стоки, тяхното качество и безопасност по време на срока по чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите. За да бъдат върнати обратно закупените продукти, задължително условие е те да бъдат в изряден търговски вид, без да са използвани и без да е нарушена целостта на опаковката. Продуктите трябва да отговарят на вида, в който са получени от потребителя. На връщане и отказ не подлежат продукти, които не отговарят на тези условия.

В случай на фабричен дефект, който е установен след получаването на продукта, клиентът го връща за сметка на търговеца и се изпраща друг продукт като заявения. В този случай транспортните разходи са за сметка на ВИ ЕЙЧ ДЖИ ИННОВЕЙШЪН ООД.

При връщане на закупена стока по желание на клиента съгласно чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите, транспортните разходи са за сметка на клиента.

Ако установите при самото получаване на стока, че тя е с нарушена или разкъсана опаковка поради неправилно транспортиране, или има липси, рекламацията и застраховката ще бъде уважена само в присъствието на куриера. В този случай, моля, незабавно се свържете с нас и/или откажете да приемете стоката. Рекламацията се удостоверява със забележка в товарителницата на куриера. Изготвя се протокол, в който е описано констатираното състояние на пратката и опаковка й. В случай че приемете пратката на своя отговорност и не предявите своите претенции пред куриера, рекламацията може да се счете за недействителна.

Таксата на доставка е 6лв.

Няма намерени ревюта

Най-продавани

Топ оферти

Продукти с ограничена наличност