0

Търсим най-подходящите продукти за вас

MyStock.bg

Стани наш Партньор
Вход / Регистрация

Разтегателна Трапезна Маса Sani Stil, 120(150)x75x75 cm, Орех

Модел: 1602 Изчерпан
279.00 лв.
350.00 лв.
Разтегателна маса с плот от качествено ПДЧ, снабден с механизъм (автоматично отваряне). Краката са в изчистена елегантна визия от метал.

Размери маса /разтегателна/:
Дължина: 120 + 30 см
Широчина: 75 см
Височина: 75 см

Материали:
Маса: ПДЧ плот / Крака - метал

Предлаган цвят:
Орех
Цвят: Орех
Височина (см): 75
Съдържание пакет: 1 х Маса
Тип продукт: Трапезна маса
Предназначен за: Кухня
Материал Плот: ПДЧ
Дължина (см): 150
Тип маса: Разтегателен
Сгъната дължина (см): 120
Ширина (см): 75
Форма: Правоъгълна

Потребителят има право, съгласно чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите, да се откаже от получената стока в срок от 14 (четиринадесет) дни от датата на получаване на стоката, без да дължи обезщетение или неустойка.

Потребителят е длъжен да съхранява получените от Партньора стоки, тяхното качество и безопасност по време на срока по чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите. За да бъдат върнати обратно закупените продукти, задължително условие е те да бъдат в изряден търговски вид, без да са използвани и без да е нарушена целостта на опаковката. Продуктите трябва да отговарят на вида, в който са получени от потребителя. На връщане и отказ не подлежат продукти, които не отговарят на тези условия.

В случай на фабричен дефект, който е установен след получаването на продукта, клиентът го връща за сметка на търговеца и се изпраща друг продукт като заявения. В този случай транспортните разходи са за сметка на Партньора

При връщане на закупена стока по желание на клиента съгласно чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите, транспортните разходи са за сметка на клиента.

Ако установите при самото получаване на стока, че тя е с нарушена или разкъсана опаковка поради неправилно транспортиране, или има липси, рекламацията и застраховката ще бъде уважена само в присъствието на куриера. В този случай, моля, незабавно се свържете с нас и/или откажете да приемете стоката. Рекламацията се удостоверява със забележка в товарителницата на куриера. Изготвя се протокол, в който е описано констатираното състояние на пратката и опаковка й. В случай че приемете пратката на своя отговорност и не предявите своите претенции пред куриера, рекламацията може да се счете за недействителна.

Срок на доставка:

Срокът за доставка зависи от наличността на продукта в складовата база.

При наличност – до 10 работни дни, след потвърждаване на поръчката.

При липса на наличност – до 30 работни дни, след потвърждаване на поръчката.

Всички продукти са нови и са изпратени с оригиналната опаковка на производителя.

  • Безплатна доставка над определена сума - 300.00 лв, под 300 лв цената за доставка е 19 лв. 

Няма намерени ревюта

Да! Изпращайте ми изключителни оферти, уникални идеи за подаръци и персонализирани съвети за пазаруване и продажба в myStock.